Şimdi Ara

İstanbul-İzmir Otoyolu km başına 0.05 dolar + kdv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • köprü ücreti tartışılıyor ama bu daha kazık değil mi yolun tamamı 384 km, %18 kdv ile 20 dolara gelecek o yol, 60 lira civarı yani

geçen hafta yalova-bursa arası otoyolun bir kısmını kullandık , tahmini 15-20 km arası , gişeden çıkarken 13.4 tl verdik , bimer'e yazdığım şikayete cevap olarak bursa karayolları bölge müdürlüğü'nden aradılar, o yolun devlete ait olmadığını, ücreti firmanın belirlediğini söyledi, önümüzdeki 22 yıl 4 ay boyunca da o yol, o firmaya aitmiş, adam bişey demedim garibim o da orda devlet çalışanı, farkındadır atılan kazığın ama elinden gelen bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Haziran 2016; 15:51:56 >

• Köprü 90tl, yol yuvarlak hesap 60desek , 150tl.

Nasıl bir hesap yapılabilir gitmek için ? 3-4 kişi uçağa binecektir , ama aa 3,5 saatte şuradan gidelim deyip basıp gidilebilir.

Zorlasan böyle işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim farklı bi sorum olacak.bayramda osmangazi köprüsü diğer köprüler gibi ücretsiz mi?

• Nasıl devletin değilmiş , geçen olmazsa kotadan tamamlanmayacak mı ?
    Enayiyiz biz , Git gel 300 Tl + 200 Tl benzin , Harika oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cavalier79

Nasıl devletin değilmiş , geçen olmazsa kotadan tamamlanmayacak mı ?
    Enayiyiz biz , Git gel 300 Tl + 200 Tl benzin , Harika oldu

yap-işlet-devret mantığından dolayı, 22 yıl boyunca kiralanmış orası, karışmıyor yani fiyatlara, ee firma 100 lira dese km başına , yine mi karışmayacak abi bi an önce ne oluyorsa olsun da şu hükümet de ben de kurtulalım şu dünyadan, deprem mi oluyor felaket mi geliyor, bu nasıl bi aptal yerine konmaktır anlamadım

• En mantiklisi gidis gelis 100 Tl feribotla gecmek, Yalova'da yeni yapilan Otobana girip Izmir ve civarina gitmek..80 Tl kafadan kâr..

Yalova-Bursa gibi yakin yere gitmek icin Kopru ve otoban parasi odemek kulliyen zarar zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Benim farklı bi sorum olacak.bayramda osmangazi köprüsü diğer köprüler gibi ücretsiz mi?

9 gun boyunca %99 bedava..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

En mantiklisi gidis gelis 100 Tl feribotla gecmek, Yalova'da yeni yapilan Otobana girip Izmir ve civarina gitmek..80 Tl kafadan kâr..

Yalova-Bursa gibi yakin yere gitmek icin Kopru ve otoban parasi odemek kulliyen zarar zaten...

abi, otoyol kullansın diye öteki yollarda devamlı bir çalışma olur, 3 şerit tek şeride düşürülür, bunlardan beklenir
  • Hayatta 150 tlyi vermem ulan benim araç dizel zaten o kadar yakmaz pehhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 fil daha... (Ben yazmaktan sıkılmadım, bakalım)
    Rumeli yakasının ötelerinde bulunmanın verdiği avantajla Ç.kale üzerinden gidiyorum, eğlenceli oluyor.
    sevmediğim yanı küçükkuyu edremit arası.
    Ve o 150kaat benim tüm yolda harcayacağım mazot masrafından fazla

Yok la, geliboluda bi 40TL feribot parası verecez.
    Eh 110 TL de iyidir 500km yol yapılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kendilerine özel yol yaptı Hala anlayamadınız mı? Eee düğünü seyranı oluyor. Trafiğe kalıyorlar. Rahat rahat 260 260 gidemiyorlar Size değil o yol beyler. Körfezi dolaşın siz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.