Şimdi Ara

İstanbul insanı kötü; Doğu insanı muhteşem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anadoludan tanıdığım birkaç arkadaşım var. Onların dediğine göre İstanbulda insanlık kalmamış, istanbul iğrenç bir yer ama kendi şehirleri aham şaham bir şehir ve insanları muhteşem vb.
    Bazen çok gıcık oluyorum bu konuda. İstanbul insanını savunabileceğim bi örnek de aklıma gelmiyor.Bi yardım etseniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bitmediniz
    Her yerin iyiside var kötüsüde var , orası iyi burası kötü diye ayırmayın..

• İstanbulun çoğu göçmen, o yüzden insanlık kalmadı.
  • İstanbula b*k atan çok hocam bakma sen, istanbul insanı iyidir kötüdür diye bişey yok iyisi de var kötüsü de var istanbulda 213284329 çeşit insan var
  • Orada asfalt yok ki kardeş. Orada bir köy meydanı var ve nüfus 500 herkes birbirini tanıyoe gizli saklı yok herkes kardeş neredeyse.Şimdi karşı komşusunu tanımayan istanbullu mu yoksa darda olduğu zaman bütün ramazan ayrı bi evde iftar ve sahur yapan doğu insanı mı ? Yemişim teknolojisini kentleşmesini modern dünyasını köyün yanındaki arazide oynanan futbolu dünyalara değişmem.

Edit:Istanbullu kötü demiyorum orada herkes birbirini tanıdığı için kötülü kavramı çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 1 Ağustos 2013; 5:11:03 >
  • Valla hangi şehrimiz iyi hangisi kötü bilemem de her yerde kezbanlar ve apaçiler var. O yüzden hepsi kötü.
  • istanbul'un belli başlı semtlerinin insanı iyidir,onun dışında istanbul bitmiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da önünüze çıkan 100 kişiye memleketini sorun 100ü de İstanbul harici başka memleketin göçmeni çıkar.Sonra istanbul kötü.Bu kadar insan nereye tıkışırsa tıkışsın illa ki kötü yanlar çıkacaktır.Adalar ve belli başlı semtler hariç istanbulun yerlisini bulmak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.