Bildirim
İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar) (6. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam sürekli üstten yazsanda yorumlar içerisinde aramayalım yazdıklarını.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karabük 3 gün kar yağışı gösteriyor inşallah doğrudur. Boluda yağar bizede düşer inş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heyecanla bekliyoruzz bakalım -
Hocam peki bu sistem ankarayada etki edecekmi bilgilendirirseniz sevinirim :)
quote:
Orijinalden alıntı: alperkk4355
Tabiki de yurdun büyük bir bölümünde etkili olacak bir sistemden söz etmekteyiz. Ankara genelinde de kar yağışları bekleniyor tablo değişmezse son yılların en karlı aralık ayını yaşayabilir Ankara.
Cevap için çok teşekkür ederim hocam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AmIMad_ -- 4 Aralık 2013; 20:30:24 >
Manisa durumu nedir ve İzmir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Orçun Bostancı
quote:
Orijinalden alıntı: alperkk4355
Tabiki de yurdun büyük bir bölümünde etkili olacak bir sistemden söz etmekteyiz. Ankara genelinde de kar yağışları bekleniyor tablo değişmezse son yılların en karlı aralık ayını yaşayabilir Ankara.
Hocam gelen ilk sistem baya törpilenmiş halde fakat gsf ve ecmwf de ise 11-12-13'ü içinde -12 yerine -8ler gelmiş bu sistem de bundan sonrasında ilk sistem gibi daha da kötü bir hale gelebilir mi ? -
http://www.halkpostasi.com/o-gonullu-meteorologlarin-idolu-n-1246.aspx
Evet donanım haberde olduğumuzun reklamını da bugün yaptığım röportajda belirttimkeyifle okuyabilirsiniz.
Gece güncellemesi harika çıktı soğuk ve kar açısından 11-13 aralık çok uygun görünüyor ama zaman var takipteyiz. Sorularınız için yarın burada tekrar değerlendirme yapacağım.
quote:
http://www.halkpostasi.com/o-gonullu-meteorologlarin-idolu-n-1246.aspx
Evet donanım haberde olduğumuzun reklamını da bugün yaptığım röportajda belirttimkeyifle okuyabilirsiniz.
Gece güncellemesi harika çıktı soğuk ve kar açısından 11-13 aralık çok uygun görünüyor ama zaman var takipteyiz. Sorularınız için yarın burada tekrar değerlendirme yapacağım.
Hocam hoşgeldin öncelikle tabii ki seni burda görmek çok güzel ancak burda arkadaşlar pek arka sayfalara bakmayabiliyor bence ilk sayfaya 'arka sayfalarda güncel yorumlar var' gibi şeyler yazarsan çok iyi olur bu sayede insanlar konuya bakıp bişi yok burda diye çekip gidebilir wowturkey gibi değil maalesef...
-
Hosbulduk
Arkadaşlarda uyardilar 1. Sayfaya ilk mesaja ekle hepsini falan dediler olmazsa öyle yapacağım. Çok teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orçun Bostancı -- 5 Aralık 2013; 1:16:29 >
11-12ye sarkması iyi oldu işime yarar -
Donanimhabere hos geldiniz hocam sayenizde baya bilgi sahibi oluyoruz elinize saglik :) İyi calismalar dilerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hosbulduk
Arkadaşlarda uyardilar 1. Sayfaya ilk mesaja ekle hepsini falan dediler olmazsa öyle yapacağım. Çok teşekkür ederim
Öncelikle orçun bey sizi en sonunda buldum. Wowturkeyde yaptığınız yorumlar çok yerinde tutarlıydı. Bir kar sevdalısı olarak umarım önümüzdeki günlere dair güzel haberleri bize verirsiniz.
Foruma hoşgeldiniz hocam sizin gibi kaliteli insanları bu forumda görmek güzel. -
quote:
Selamlar
Daha önceden farklı bir forumda İstanbul çevresi için hava durumu ve kar tahminleri yapıyorduk baya başarılı olduk ancak bazı sorunlardan dolayı artık bu forumdan devam edeceğim. Soru ve görüşleriniz için yazabilirsiniz keyifli forumlar.
SÜREKLİ GÜNCEL YORUMLAR VAR ARKA SAYFALARDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Hayırlı olsun Orçun değerli yorumların ve tahminlerinin takipçisiyiz.
Bende artık burdan temennilerimi görüşlerimi paylaşacağım.
Umarım o başka forumda sevdiğimiz dostlarımızda kısa zamanda aramızda olurlar çünkü biliyorsun geçen sene malesef kalitemiz çok düşmüştü ve bir çok kar sevdalısı uzaklaşmıştı. -
Orçun abi wowdan takip ediyordum seni hoşgeldin foruma . İnşaallah kara doyarız bu sene.
Bilen, hatırlayan varsa ben wowturkeyden ygzlpsncl sonra nicki değiştirilmiş haliyle YaĞıZaLp SoNcUl öncelikle herkese selamlar... wowturkeyde yaşanan otorite eksikliği sebebiyle boş konuşan insanların çoğalması ve bilgi kirliliği sebebiyle bir çok üstadın yorum yapmadığı bir ortam oluşmuştu tam artık tatmin etmiyor derken bir de Sevgili Orçun Bostancı siteden ayrılınca iyice çöp kutusu gibi oldu... Sonra birden bir röportaj gördüm Orçun Bostancıya ait ve burada yazdığını gördüm ve üstadı buldum ve 4 yıllık alışkanlığı değiştirip itiraf etmek lazım sanırım artık bende buradayım
herkese sezonun iyi geçmesi dileklerimi gönderir saygılarımı sunarım.
Yağızalp Soncul
-
quote:
Orijinalden alıntı: suculaslan
Bilen, hatırlayan varsa ben wowturkeyden ygzlpsncl sonra nicki değiştirilmiş haliyle YaĞıZaLp SoNcUlöncelikle herkese selamlar... wowturkeyde yaşanan otorite eksikliği sebebiyle boş konuşan insanların çoğalması ve bilgi kirliliği sebebiyle bir çok üstadın yorum yapmadığı bir ortam oluşmuştu tam artık tatmin etmiyor derken bir de Sevgili Orçun Bostancı siteden ayrılınca iyice çöp kutusu gibi oldu... Sonra birden bir röportaj gördüm Orçun Bostancıya ait ve burada yazdığını gördüm ve üstadı buldum ve 4 yıllık alışkanlığı değiştirip itiraf etmek lazım sanırım artık bende buradayım
herkese sezonun iyi geçmesi dileklerimi gönderir saygılarımı sunarım.
Yağızalp Soncul
Aynen katılıyorum..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X