Şimdi Ara

İstanbul için kar tahminleri (Gönüllü Meteorologlar) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
27
Favori
38.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Boşuna öyle bembeyaz bir istanbul'a uyanacağınızı ümit etmeyin. Gece boyunca yağmur yağacak. İstanbul'un alçak kesimleri beyaz dahi olmadan bu sistem gidecek.

İstanbul için bugün ve yarını da söyleyim.
    Akşama doğru yine karla karışık kar kara dönüşecek ısının daha da düşmesiyle ama öyle kar beklemeyin yine. Teğet geçecek istanbul'u. Bazı yerlerde beyaz bile olmayacak yerler

Bu konuda istanbul için tek benim yazdıklarımı okuyun gerçek bilgiye sahip olun

• Demin beyazitta dolu yagdi. Araliklarla yagmur - firtina seklinde devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nice güzel sistemler İstanbulumuza gelince dağılıp gidiyor Karın tozu bize kalıyor.
    Biraz daha soğuma olursa DEK ile ancak kar alabilirsek ne mutlu ben 17-17:30 arası artık yağmursuz başlamasını hatta Maç saatinde oynanmamasının bile mümkün olabileceğini düşünmekteydim ama malesef her şey yerli yerinde olmasına rağmen olmayacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaahmetalp -- 10 Aralık 2013; 15:42:44 >
  • evet sistem kuzeydoguya (gurcistana dogru) gitmeye basladi. bu gece yagdi yagdi yagmazsa 3-4 gun daha yagmaz, sonraki sisteme bakmak lazim
  • taşdelende hızlı yağdı yağdı dindi çatıda bile tutmadı
  • bursa halen yağmurlu , akşam saatlerinden sonra bekliyorum .
  • Sistem dediğiniz ne oluyor? Ve nerden görebiliyorsunuz bu sistemleri, Internet sitesi mi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orcun bey guncel yorum yapabilirmisiniz acaba

• Az önce yenibosnada çok az bir dolu yağdı.

Bu gece kar yağar mı?

• Yarın okullar tatil olurmu acaba

• Ataşehirde gece yağar gibime geliyor .
  • Neredeyse Güneş açacak.
  • Hala kar yağar mı diye soruyorsunuz. İstanbul'a kar geliyor demelerinin nedeni 2 yağmur bile yağsa kitlenen trafiğe karşı önlem almaktı. Bugün bile özel araçlarınızı kullanmayın diye haberleri gördüm..

Kar mar yağmayacak, boşuna heveslenmeyin.

Akşam saatlerinde ısının düşmesiyle ki 0 derecenin altını göremeyecek, yağışlar kar gözükecek ama öyle çıkıp da kar topu oynayacak kadar bile kar yağmayacak. Yüksek kesimlerde beyaz bir örtü olur belki o kadar...

Boşuna kar geliyor diye millete heves ettirdiler.
  • istanbulun havası ne olur belli olmaz, bakarsın sabah heryer bembeyaz.

• quote:

Hala kar yağar mı diye soruyorsunuz. İstanbul'a kar geliyor demelerinin nedeni 2 yağmur bile yağsa kitlenen trafiğe karşı önlem almaktı. Bugün bile özel araçlarınızı kullanmayın diye haberleri gördüm..

Akşam saatlerinde ısının düşmesiyle ki 0 derecenin altını göremeyecek, yağışlar kar gözükecek ama öyle çıkıp da kar topu oynayacak kadar bile kar yağmayacak. Yüksek kesimlerde beyaz bir örtü olur belki o kadar...

Hangi kaynağa istinaden bu tahmini belirttiğinizi de öğrensek zira %50 şans olan bir şey için bu kadar kesin konuşmak sadece verilerle olur zaten çok ihtimal yok ya yağacak ya yağmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ygzlpsncl

quote:

Hala kar yağar mı diye soruyorsunuz. İstanbul'a kar geliyor demelerinin nedeni 2 yağmur bile yağsa kitlenen trafiğe karşı önlem almaktı. Bugün bile özel araçlarınızı kullanmayın diye haberleri gördüm..

Hangi kaynağa istinaden bu tahmini belirttiğinizi de öğrensek zira %50 şans olan bir şey için bu kadar kesin konuşmak sadece verilerle olur zaten çok ihtimal yok ya yağacak ya yağmayacak

Dün gece bugün için söylediklerim yukarıda yazıyor 24 saat içindeki hava tahminleri %50 değil %70 üstü ihtimal taşır

Kesin de konuşmam beni ilgilendirir ben %75 lik ihtimal için kesin konuşurum siz konuşmazsınız belki. Bu benim problemim bence

Kaynağı da vermem gerekmiyor.

Yukarıda yazdım tekrar yazmama gerek yok. İstanbul'da özellikle alçak kesimlerde çıkıp kar oynayacağız kar bile yağmayacak. Bu akşam saatlerinde yağışlar kar olacak ama dediğim gibi bazı yerlerde beyaz örtüden ileri gidemeyecek. Çavuşbaşı gibi yüksek kesimlerde biraz daha fazla olacaktır haliyle.

Bu istanbul için kar olayı sadece abartıldı, show yapıldı.

• Şu samsung un mesajlarını alıntılamayın sadece konuyu baltalıyıp egosunu tatmin etmek istiyor ilgi göstermezseniz susar gider.

• samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    Bu tarz polemiklere girmeyeceğimi belirtmek isterim. Bakalım sonunda kim haklı çıkacak nasılsa yazılan mesajlar forumda silinmeden yer alıyor ki bu tarz forumlardaki tecrübemden gözlemim şu dur genelde tahmini tutmayan kesin hükümlü arkadaşlar yanıldıkları zaman susar bir süre ortada dolaşmazlar... bakalım bu sefer ne olacak
  • Gözümüz yollarda, uğurmumcu temiz.
  • Hani kar yağacaktı ya?

Bütün gün yağmur yağdı. Yarın tatil olma olasılığı yok mu şimdi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.