Şimdi Ara

İSTANBUL HUKUK İKİNCİ ÖĞRETİM YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben bu sene üniversite sınavına girdim. İstanbul hukuk yazmayı düşünüyorum. tm-2 sıralamam 6900 lerde. İstanbul birinci öğretimin altına İstanbul ikinci öğretim yazmayı düşünüyorum. Ama Ankara'da yaşadığım ve beyazıtı pek bilmediğim için ikinci öğretim yazmak beni çok düşündürüyor açıkçası. Bana ikinci öğretimle ilgili bilgi verebilir misiniz rica etsem? Çıkış saatleri çok geç mi oluyor? Peki çok geç olursa yollar, özellikle beyazıt çevresi, çok tenha mı oluyor? Eğer İstanbul hukuk ikinci öğretim kazanırsam bir bayan olarak bana nerelerde ev tutmamı önerirsiniz? (Hem ulaşımı iyi hem de gece gelmek için güvenli olacak şekilde) Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilay_Su -- 2 Ağustos 2012; 12:31:41 >

• Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen? Bu bilgilere çok ihtiyacım var şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilay_Su

Merhaba, ben bu sene üniversite sınavına girdim. İstanbul hukuk yazmayı düşünüyorum. tm-2 sıralamam 6900 lerde. İstanbul birinci öğretimin altına İstanbul ikinci öğretim yazmayı düşünüyorum. Ama Ankara'da yaşadığım ve beyazıtı pek bilmediğim için ikinci öğretim yazmak beni çok düşündürüyor açıkçası. Bana ikinci öğretimle ilgili bilgi verebilir misiniz rica etsem? Çıkış saatleri çok geç mi oluyor? Peki çok geç olursa yollar, özellikle beyazıt çevresi, çok tenha mı oluyor? Eğer İstanbul hukuk ikinci öğretim kazanırsam bir bayan olarak bana nerelerde ev tutmamı önerirsiniz? (Hem ulaşımı iyi hem de gece gelmek için güvenli olacak şekilde) Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım sıralamn 6900
    ist 1.ö hukuk 7400 leri alıyorr
    Benim sıralama 8067 ben dacaba istanbul gelir mi diye düşünüyorumm
    Yani %99 ist hukuk 1. öğr. gelir
    Eğer 2. ö gelirse ne yapabilirim diyorsan
    ist hukuk 2ö ler 1.ölerin deerslerine girebiliyormuşş
    Bunu da dert etmeee
    Hayatta istediğin yerde tatmin olmuş lekilde olman dileğiyllee
    Başarılarr..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim cevabın için. Bu sene mf ler hukuk yazacağı için ve İstanbul hukuk birinci öğretim kontenjanı 100 kişi azalttığı için girme ihtimalimi çok düşük görüyorum. İkinci öğretim yazarsam beyazıt çevresi akşam güvenli olur mu?
  • Arkadaşlar, sorularıma cevap verebilir misiniz?
  • evi tutabileceğiniz çok geniş alanlar var yani okulun önünden bağcılar-kabataş tramvay hattı geçmekte onun haricinde zaten beyazıt meydanında otobüs durakları var , duraklarla hukuk fakültesinin olduğu alan arasında zaten çok kısa bir mesafe var , tenha olurmu konusuna gelirsek beyazıtın tenha olduğunu ben bir kere bile gelmedim tabii siz gece 3-4 oralarda olmayacağınıza göre bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum yani güzel yerdir beyazıt(en azından benim en sevdiğim yerlerden biridir)umarım herşey istediğiniz gibi olur.
  • quote:

Merhaba, ben bu sene üniversite sınavına girdim. İstanbul hukuk yazmayı düşünüyorum. tm-2 sıralamam 6900 lerde. İstanbul birinci öğretimin altına İstanbul ikinci öğretim yazmayı düşünüyorum. Ama Ankara'da yaşadığım ve beyazıtı pek bilmediğim için ikinci öğretim yazmak beni çok düşündürüyor açıkçası. Bana ikinci öğretimle ilgili bilgi verebilir misiniz rica etsem? Çıkış saatleri çok geç mi oluyor? Peki çok geç olursa yollar, özellikle beyazıt çevresi, çok tenha mı oluyor? Eğer İstanbul hukuk ikinci öğretim kazanırsam bir bayan olarak bana nerelerde ev tutmamı önerirsiniz? (Hem ulaşımı iyi hem de gece gelmek için güvenli olacak şekilde) Şimdiden teşekkürler.

tebrikler..bende tm2 6800 lerdeyim bende de aynı tereddütler var gelmez diye ama ben iö yazmayı düşünmüyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRABZON ÜNİ. HUKUK HAKKINDA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tenha değil oldukca merkezi biryer gece gec saatlere kadar insan kalabalığı olur mekanlarda açık olur ders saatlerine gelirsek 17.00-21-00 arası oluyr ama arada değşeblyr zaten i.ö de okusan sabahcılarn dersinede gireblyrsn cünkü genelde bos oluyr zaten 6900 sıralamayla 1.öğretim gelir düşünme bunları bende 6500 sırayla yazdım istanbulu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.