|
|

|
|
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
bu adalet sisteminde zor biraz.. |
|
|
Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
|
|
Tam tersi. İstanbul dan toplanan verginin haddi hesabı yok. İstanbul geri kalan 80 ilden daha çok vergi veriyor. Diğer şehirlere bile İstanbul bakıyor aslında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
donanımhaberin öne çıkarma algoritmasından. Yorum dahi yapmadığım kaç yıllık haber ana sayfamda ekranın 4 te birini kaplıyor neredeyse. Ben de her seferinde güncel sanıyorum. Dikkat etmeden giriyor birileri yorum yapıyor. |
|
Şu forum sitesini bi adam edemediler algoritmalar sapıtmış her gün 4-5 yıllık konuları öne çıkarıyor en çok popüler diye. Bu siteyi kim yönetiyor? Algoritmalarınızı azıcık güncelleştirin bir sürü bug var algoritmalarda. 24 saatlik konular diyorum 10 sene önce açılan konuyu 1. sırada gösteriyor ne biçim bir algoritma bu? |
|
Ankara'da oturuyorum, baya zamandır İstanbul'a gitmemiştim. Çeçen ay oradaydım, inanılmaz... Sığınmacı denilen topluluk her şeyi geçtim sağlarını sollarını bilmiyor. Gittiğim yerlerde Türkçe konuşan yok gibiydi. Taksim'e gitmeye niyetliydim, gitme hayalindeki Taksim kalsın dediler. Beni en çok ise gördüğüm sokak köpeği etkiledi. Resmen çok sevimli, süs köpeği... Kulağındaki küpeyi görünce inanamadım. Ankara'da öyle bir şey görmedim ben. Biz de köpekle çıktı, peşimize takıldı. Bizim yeğen seviyor, ben laf bile atmadım. Arabaya bineceğiz, o köpek orada kalacak, arkamızdan bakacak... Ha sorarsan biz hayvan düşmanıyız, onu sokağa atanlar hayvan sever. Akıl hastalığının adı ülkede hayvan sever olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Temmuz 2024; 21:3:33 > |
|