Şimdi Ara

İstanbul Hair Center - Saç Ekimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, istanbul hair centerda sıklaştırma işleminin başarılı olan birkaç fotoğrafını gördüm, askerden sonra birsürü yerle görüştüm en pahalı fiyat çeken transmed di en fazla ilgili davranan da istanbul hair center dı.
    bende ilgililer diye burada yaptırırım belki diye düşünürken diğer görüştüğüm her yer alnımdan olan kısma ekim yapılabileceğini tepe saçın dönüm noktası olan yerin biraz seyrek olduğunu oraya saç ekimi yapılması çok zor, mevcut saçlara zarar verilebilir dedi. istanbul hair centersa biz yaptık çok iyi sonuçlar aldık dediler o ara araştırırken bi baktım sabah.com.tr da haber olmuşlar ekiplerinin uzman olmadığına saç ekimi yapamayacak kişilerin yaptığına dair bunu onlara sorduğumda cevap vermediler facebooktan yazdığımda yorumu filan sildiler yorum yapamıyorum artık komikler yemin ederim. yazdığımda bu haberle ilgili yorumunuz nedir, bende sizde yaptırmayı düşünüyodum açıkcası üzüldüm şimdi yazdım sadece. eğer cevap verselerdi buraya yazmazdım yorumu sildikleri için bilmeniz gerektiğini düşünüyorum sonuçta para vericez dolandırılmanın alemi yok.
    bu da haberin linki

yaptıran ve memnun arkadaşlar varsa benide bilgilendirebilirlerse sevinirim. yoksa bi durup düşünün derim bu firma ile ilgili. Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywzckr -- 24 Mayıs 2014; 23:26:01 >

• Sim arkadaşım ben 27.12.2014 tarihinde ekim yaptırdım şimdilik sıkıntı yok ilgi alaka herşey yolunda öncesi ve sonrası resimleri paylaştım saçımda değişiklik oldukça yeni resimlerde paylaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.07.2012 tarihli firmanıza müracaat etmiş bulunmaktayım. 5150 kök ekimi olacak denildi ve operasyon yapıldı ve bu süre zarfında saçım çıkmadı. Daha sonrasında farklı firmaya müracaat ettim ve saçınıza 3000 kök bile ekilmemiştir denildi ve görünen köy kılavuz istemez.

Bununla ilgili sonuna kadar hakkımı arayacağım yasal yoldan gerekli her yere başvuracağımı belirtiyorum.
  • 2013 ekim ayında kafamı berbat ettiler. 5000 kök ektikleri iddia ediliyor ne ektikleri yer bir şeye benzedi ne alın çizgisini becerebildiler ve en kötüsü de alım yaptıkları yeri sakatladılar kafam saç kıran gibi duruyor.
    keşke hiç ektirmeseydim bu adamlara asla bu işi vermeseydim diye binlerce kez pişman oldum. acemi saçma sapan insanların eline teslim ettiler beni (Nuh diye biriydi alımı yapan bir tarafta saç bırakmadı solum tamamen kabak). yanlış ekilmiş saçın geri dönüşü de yok.
    ekim yapmadan önce iyi düşünün ve bu kasaplardan uzak durun
  • sakal kaş bıyık saç ekimi için bazı yerler hem pahalı hemde garanntisiz işler yapıyor. burayada bakmanızda fayda olabilir

http://www.haircenteristanbul.org

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri firmanın üstüne oyun oynadı asılsız ihbar ve basın haberi. Bahse konu dava açıldı ve taraflar beraat aldı. İlgili mahkeme BERAAT kararını dileyen firmadan talep edebilir. İlginç olan Asılsız İhbarcı Kişiler İçin İFTİRA DAVASI açılmadı.
  • kaliteli yer istiyorsanız size güzel bir saç ekim yeri tavsiye edeyim istanbul hair center net buradaki doktorlar ve çalışanlar çok ilgililer. herseye evet olur deyip yapmıyorlar tavsiye ederim.istanbul hair center
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankarada saç ektireceğim.
    7 ay önce açıldı
    Sakal ekimi hakkında
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.