Şimdi Ara

İSTANBUL'DAN KORKUYORUM ARKADAŞLAR. YARDIM EDİN! ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Obpli sıralamalar neden yeniden hesaplanicakki hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okanius kullanıcısına yanıt
    Bi şansınızı deneyin hocam ne olur ne olmaz. Hem bence başbakanlığa başvurursanız size çıkma ihtimali çok yüksek (yakın zamanda deprem olduğu için o bölgedeki öğrencilere burs veriyorlar hatta diğer vakıflar da orada yaşayanlara burs veriyordu)

• tosunben kullanıcısına yanıt
    Lisede deprem zamani burs cikmamisti ama dedigin gibi 11 vakif var burada hepsine basvuracam teker teker, sansimi deneyecem.

• tosunben kullanıcısına yanıt
    Ahahaha tesekur ederim dusundugunuz icin laptop hayırlı olsun :)
    Ankda yasiyorum ama bakarim memeleketimin belediyelere de

• Bnede ytü mimarlık düşünüyorum ama yurt olayı nasıl olur nasıl halledilir bilemedim
  • başarı zaten korkunun içindedir

birazda 900ün
  • Dostum neden bu kadar çok korkuyorsun. Millete anlatma böyle bak seni kandırırlar ünivde deli misin ya. Allaha inanmıyor musun? Yarabbi bismillah de çık yola. Ana kuzusu ana kuzusu deme kendine. Herkes ana kuzusudur bi nevi. Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Bu kadar dert etme ya

• Gel la gel yemeyiz seni

Olm senin dediğin o parayla insanlar 4 kişilik aile geçindiriyor lan

• bıktımm2016 B kullanıcısına yanıt
    Allah sizden razı olsun hocam. Haklısınız korkmamam gerekiyor ama ailem bile beni korkutuyor. Sen oraya gittiğinde ne yapacaksın? Kendi yemeğini yapamazsın kendi ütünü yapamazsın diyor :( siz olsanız korkmaz mısınız? O kadar da saf biri değilim aslında sadece lise 1. Sınıftayken 2 kez cüzdanımı çalmışlardı sonra okulun ortasında çocuk gibi ağlayınca bi daha çalmadılar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunben

Allah sizden razı olsun hocam. Haklısınız korkmamam gerekiyor ama ailem bile beni korkutuyor. Sen oraya gittiğinde ne yapacaksın? Kendi yemeğini yapamazsın kendi ütünü yapamazsın diyor :( siz olsanız korkmaz mısınız? O kadar da saf biri değilim aslında sadece lise 1. Sınıftayken 2 kez cüzdanımı çalmışlardı sonra okulun ortasında çocuk gibi ağlayınca bi daha çalmadılar :)

Korku bir yere kadar artık hayatla bir nebze tanışmanın zamanı geldi kendi başına bir şeyler başarmanın baban yokken annen yokken onlardan gördüğün şeyleri uygulama zamanı kendine güven korkma paran yeter sana hiç canını sıkma
  • Valla İstanbul'da okumakla en büyük hatayı yaparsın. O kadar pahalı bir şehir ki aklın almaz. Her bakımdan kötü, Ankara nispeten daha iyi.
  • Üstteki arkadaşa katılmıyorum. İstanbul'da mis gibi okunur ama çalışılmaz. En azından uzun yıllar boyu çalışılmaz, bir süre sonra daha huzurlu bir şehre kapağı atmanız gerekir ruh sağlığınız için. Kardeşim İTÜ mezunu, orada çalışıyor ve işyerindeki herkes bir yerlere kaçma hayaliyle çalışıyormuş, hepsi de genç insanlar düşün artık. Ama mükemmel tecrübeler şehridir İstanbul, mutlaka deneyimlenmelidir.
  • eyvallah hocam
  • bende erzuruna gelicem yuksek ihtimal benimde korkularim var ne yapicaz

• quote:

Orijinalden alıntı: fasulyee

bende erzuruna gelicem yuksek ihtimal benimde korkularim var ne yapicaz

Dişi bırakıyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuksek ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: fasulyee

yuksek ihtimal

Bu sene mi yoksa diger sene mi ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidiciyim ben
    gel benim yerimi sen doldur bu yil firsat bu firsat

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.