Şimdi Ara

İstanbul dan Fethiye Gideceğim İzmir Üzerindenmi Gitmeli Yoksa Burdur Üzerimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul dan Fethiye Gideceğim İzmir Üzerindenmi Gitmeli Yoksa Burdur Üzerimi
    Hangi Yol Daha Güzel Ve Zaman İyi Geçer Bu Konuda Bilgisi Olanlar Yardım Ede Bilirmisiniz

• İstanbul Topçular-(Feribot)-Yalova-Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir-(Otoyol)-Aydın-Muğla-Fethiye-nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

İstanbul Topçular-(Feribot)-Yalova-Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir-(Otoyol)-Aydın-Muğla-Fethiye-nokta.

Bu arkadasin verdigi guzergahi izle bence.
  • Tavsiyeniz icin cok tessekur ederim yol gayet guzeldi bursa uzeri
  • istanbuldan fethiyeye izmir üzerinden gidip burdur üzerinden geldim. 2 güzergah da gerek yol, gerek kalabalıklık açısndan hemen hemen aynı.
  • Gerçi arkadaş gitmiş bile ama burdur üzerinden gidilirse yol 200 Km daha kısa ve Adapazarı-Bozüyük yolu otobandan bilr daha kaliteli hale getirildiği için daha rahat, İstanbul-Pamukova-Bilecik-Burdur-kütahya-Afyon-Burdur-Tefenni-Çavdır-Fethiye istikametini her zaman öncelikli tavsiye ederim..
    Ben her sene iki-üç defa giderim İzmir yolunu sadece tatil yerlerinde mola vereceksem kullanırım yoksa her zaman burdur yolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde en kısa mesafe budur.Aynı haritada İzmir üzerinden güzergah cizdiğinizde.900 km yi aşmakta

http://www.illerarasimesafe.com/istanbul-atasehir_mugla-fethiye/yolharitasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.