Şimdi Ara

İstanbul'dan Bursa'ya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.. Kısa bir zaman için de Bursa'ya gitmem lazım, az çok bir şeyler okudum nasıl gideceğim ile ilgili çoğu kişi feribot önermiş fakat bana otobüs daha mantıklı geldi.. Feribottan inip şehir merkezine de gitmek sanırım 40-45 dk yı buluyormuş yani toplam da aşağı yukarı 2,5 saatte falan Bursa'da oluyormuşum.. Ama otobüsle daha mantıklı direk şehir merkezine bırakıyor bazı otobüs firmaları 3 saatte bazıları da 2,5 saatte götürüyormuş.. Benim için ne kadar erken gitsem o kadar iyi, özellikle sık sık Bursa'ya gidip gelen abilerimden ablalarımdan tavsiyeler bekliyorum.. Hangi otobüs firmasını önerirler hangisi daha konforlu ve rahat vs vs.. Bir de otobüs terminali Bursa'nın neresinde yani hangi ilçesin de onu da belirtirlerse sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

• Kesinlikle İdo hızlı feribot ile gelmelisin.1 Saat'e hızlı ve rahat bir şekilde gelirsin.Otobüs terminali,Mudanya'ya göre daha uzak.
  • kartal dan yada pendikden yalova'ya kalkan deniz otobüsüne bin. 45 dk sürüyor yalova'ya varmak. oradan bursa otobüsüne bin.
    yalova bursa arası 1 saat.

Toplam 1 saat 45 dakika , maksimum 2 saate bursada olursun.

Otobüs terminali şehir merkezine 10-15 dakika mesafede ovaakçada bulunmakda. Oradan şehir merkezine kalkan birçok belediye otobüsü var.
  • Terminal daha gıcık bi yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

Kesinlikle İdo hızlı feribot ile gelmelisin.1 Saat'e hızlı ve rahat bir şekilde gelirsin.Otobüs terminali,Mudanya'ya göre daha uzak.

Zaten ben Mudanya'ya gitmicem.. Sanırım feribot Bursa'nın dışında bi yere indiriyomuş ordan da şehir merkezi 40 dk falanmış.. Otobüs bana daha mantıklı geldi bazı firmalar 2,5 saate götürüyormuş.. Ayrıca terminal Osmangazide olduğunu öğrendim

Edit: Günübirlik durucam yani sabah gidip akşama doğru 4-5 gibi ordan çıkmam lazım, feribot seferleri her saatte olmadığı için tercihim değil otobüs için merak ediyorum gerçekten 2,5 saate mi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakandnzhn -- 22 Şubat 2012; 14:53:01 >

• Bu deniz otobüsünün ücretleri hakkında bilgi sahibi olan varmı
    Bir de istanbul bursa arası otobüs yolculuğu fiyatları
    d.h de fiyat performans olayı geçerlidir :D
  • Otobüs 20 TL öğrenci fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'dan Tokat'a Nasıl Gitmeli?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otobüsle 3.5 saatin altında bursaya gelemezsin ve terminalden şehir merkezi de yaklaşık 40 dk.
    hızlı feribotla 1saat 40 dk da mudanyaya ordan da 40dk da şehir merkezine gidersin.
    2 senedir 2 haftada 1 bursaya geliyorum, feribot daha iyi kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue61 -- 22 Şubat 2012; 15:23:43 >
  • istanbulda oturan bursada yaşayan biri olarak şöyle yardımcı olayım.feribotla mudanyaya inersin yaklaşık 2 saat sürer.ordan da bursa merkez 1 saate yakın sürer ortalama 2.5-3 saatte bursa merkezde olursun.otobüsle gidersende 3,5 saat sürer,terminalden merkezde yarım saat sürer.otobüs tercihin nilüfer yada kamil koç olsun.
  • hacım bursalıyım ist de öğrenciyim.. ben kamil koçla gidip geldm hep esenlerden otogardan bursa terminale 3.5 saat sürüyor genelde bazen manyak bi şoföre denk gelrsen 3 saatte filanda varırsın genelde feribotta sıra oluyor orda bekleyebeilrsn braz... idoyla hiç gitmedm ama sanırım mudanyada bırakıyor uğraşırsn braz otobüs daha rahat tv izleye izleye gdrsn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue61

otobüsle 3.5 saatin altında bursaya gelemezsin ve terminalden şehir merkezi de yaklaşık 40 dk.
    hızlı feribotla 1saat 40 dk da mudanyaya ordan da 40dk da şehir merkezine gidersin.

Yine bu sitede okuduğum yorumlarda 2,5 saatte gelen varmış.. Bana otobüs daha iyi geldi nedense, hem otobüs yolcuğunu da severim terminal de Osmangazi de diye biliyorum benim aslında gitceğim yer de Yıldırım ilçesiymiş galiba yakınlar birbirlerine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknplt

quote:

otobüsle 3.5 saatin altında bursaya gelemezsin ve terminalden şehir merkezi de yaklaşık 40 dk.

Yine bu sitede okuduğum yorumlarda 2,5 saatte gelen varmış.. Bana otobüs daha iyi geldi nedense, hem otobüs yolcuğunu da severim terminal de Osmangazi de diye biliyorum benim aslında gitceğim yer de Yıldırım ilçesiymiş galiba yakınlar birbirlerine..

ben 3.5 saatin altında hiç gitmedim 2 senedir.
    anadolu yakasındaysan 2.5 saatte gidersin, ama ben bayrampaşa otogardan bursa terminale diyorum.
    yıldırımın yerini tam bilmiyorum merkeze göre anlattım işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hknplt

quote:

ben 3.5 saatin altında hiç gitmedim 2 senedir.
    anadolu yakasındaysan 2.5 saatte gidersin, ama ben bayrampaşa otogardan bursa terminale diyorum.
    yıldırımın yerini tam bilmiyorum merkeze göre anlattım işte.

Evet anadolu yakasındayım

• Yok mu arkadaşlar yardımcı olacak birileri ?
  • Son alternetifleri alalım. Bursa'ya gidiyorum.
  • Mudanyada feribottan indikten sonra Belediye otobüsü ile metroya ulaşmak tam 30dk, minibüs ile giderseniz 20dk. Metrodan Şehrin merkezi diyebileceğimiz şehreküstüne ulaşım ise 20-25dk civarı. Feribot saatlerinde otobüslerde yoğunluk oluyor onun dışında bu güzergahı kullanmanızı tavsiye ederim zira terminalden ulaşım da pek kolay değil.
  • Kesinlikle ido yada budo'yu kullan çok sık seyahat ederim bursa-istanbul arasında otobüs trafik yada arabalı feribotta yoğunluktan dolayı geç kalabiliyor deniz otobüsü daha rahat ve daha uygun fiyatlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.