Şimdi Ara

İstanbul'da yaşayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlık bakanlığı atama için tercih yapcam istanbul'da bu hastanenin bölgeleri hakkında bilgi verir misiniz?

arnavutköy devlet hastanesi
    bahçelievler devlet hastanesi
    beykoz devlet hastanesi
    erenköy fizik tedavi hastanesi
    istinye devlet hastanesi
    sancaktepe eğitim ve araştırma hastanesi
    sarıyer ismail akgün devlet hastanesi
    b.çekmece kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesi
    haydarpaşa numune
    beyoğlu ok meydanı eğitim ve araştırma
    tuzla devlet hastanesi
    üsküdar devlet hastanesi

Bu hastanalerin bulunduğu bölgeler nasıldır? Bilenler her alanda değerlendirme yapabilir mi? örneğin ev kiraları, sosyal yaşam, bölge insanları vs. falan nasıldır?

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar yardımcı olacak olanlara teşekkürler.

• Haydarpaşa numune çok güzel bir yerdedir çevrede kiralar yüksek ama yaşamak için birebir bir muhit.

Arnavutköy dh olduğu yer çok karışık keşmekeş bi yer ama çok yakın mesafelerinde araçla 5-10 dk mesafelerde Bahçeli bir evde Anadolu hayatı yaşayabileceğin çok güzel yerler var.

Kanuni yanlış yazmışsın k.çekmecede orada da Atakent te kalabilirsiniz. O çevrede genelde site şeklinde yerleşim var.

Bu üçünü öneririm nasıl bir yer istediğinize göre.

Sessiz sakin müstakil derseniz Arnavutköy veya Haydarpaşa ,

Site hayatı isterseniz Kanuni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydarpaşa

• Arnavutköy,beykoz,istinye,sancaktepe,sarıyer,büyükçekmece,tuzla bunları en sona yaz veya hiç yazma

Erenköy Haydarpaşa üsküdar bunlar önceliğin olsun sıralama da da en önde erenköy gelsin şimdi hepsini tek tek nedenlerine kadar açıklarım ama aşırı uykum var sen dediğimi dinle pişman olmazsın dostum

• Bölüm nedir?

• Numune iyidir hocam fakat semt elit biraz.

• Boğaz ama beykoz u boşver..istinye belki..sarıyer i de salla gitsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum selam ,

Arnavutköy civarı sessiz sakin biryerdir ama İstanbul merkezine ters bir bölgede. (avrupa yakası)
    Bahçelievler karmaşık bir bölge her tip insan bulunur. (avrupa yakası)
    Beykoz güzel sessiz ve sakin biryerdir emekli kesimi ve ağırlıklı olarak karadenizliler yaşıyor. (anadolu yakası)
    Erenköy on numara mekan elit insanlar yaşar sessiz sakindir Anadolu yakasının tam ortasında sayılır. Birkaç sokak aşağısı bağdat caddesi ve sahil kısmı olduğundan eğer ki yaşayacaksan kiralar biraz tuzlu olacaktır.
    İstinye yine aynı şekilde elit insanların bulunduğu sahil kesimi olduğu için yine tuzlu. (avrupa yakası)
    Sarıyer de keza aynı şekilde (avrupa yakası)
    b.çekmece için yorum yapmıyorum çünkü istanbulda değil.
    haydarpaşa numune kadıköy de on numara mekan herşey elinin altında.
    tuzla istanbul dışında yine kocaeliye gitsen daha iyi.
    Üsküdar yine kadıköy gibi merkezi biryer güzel bir semt.

Genel olarak ben istanbul un iki yakasında da yaşamış biriyim ve sana şunu söyleyebilirim. İstanbul da yaşayacaksan kesinlikle işin ve evin anadolu yakasında olmalı. Hem heryere ulaşım rahat hem de kitlesel olarak daha rahat ve özgür hissedebilirsin kendini. Avrupa yakası çok karmaşık ve her tipten insan olduğu için biraz sıkıntılı geliyor bana. 29 yıllk İstanbul tecrübelerimden aktarıyorum sana.

sevgiler.

• Cevaplayan herkese teşekkürler. Tercihleri yaptım bir şekilde sonuçlar bir kaç güne belli olur eğer gelirse bir yer yazarım terkardan. Bölüm hemşirelik ortaöğretim.
  • Büyükçekmece beylikdüzü iyidir şehirden uzaktasın ama ulaşamıyor da değilsin insanları da iyi ben seviyorum avcılardan direk oraya kaçarım ilk vakitte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.