Şimdi Ara

İstanbul'da Timberland Satış Noktası Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim bazı yerlerde istediğimi bulamadım, sizden yardım istiyorum.

• Timberlad dan ne istiyorsun? Bot mu?
  • Evet.
  • ayakkabi olarak deriden subelerinde ve caddedeki timberland magazasindan istedigini temin edebilirsin..fiyatlari ayni...
  • Ben aldım cevahir miydi öyle bi yerden.Deriden magazasından. Bir bak derim.Nettede bulursun adres lerini.Bugünkü posta gazetesinin en arka sayfasındada yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Evet.

Sana ve forumdaki bilmeyen arkadaşlar için güzel bir haber vereyim o zaman. Metro Grosmarketde Timberlandın botları 160 lira civarında.
  • Deriden'e bakacağım, bugün Cadde'ye de gidebilir miyim emin değilim.

Teşekkürler.

@noxii

Çakma olma ihtimali?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 9 Aralık 2007; 15:41:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

quote:

Evet.

Sana ve forumdaki bilmeyen arkadaşlar için güzel bir haber vereyim o zaman. Metro Grosmarketde Timberlandın botları 160 lira civarında.

Girdi yani kazık bana ? 295 YTL bayıldım ben bunlara
  • quote:

Deriden'e bakacağım, bugün Cadde'ye de gidebilir miyim emin değilim.

Teşekkürler.

@noxii

Çakma olma ihtimali?

Çakma ihitmali sıfır. Metro dünya devi bir yer. 3 gün önce bende aldım bi tane.
  • ayrica %100 orjinal satan bildiginiz yerler varsa ben de ogrenmek isterim..sakin amerikan pazari demeyin de :))...amerikada timberland bot 135 dolar..deriden ve timberland magazasindaki fiyat ise 295ytl den baslior....nette 200 ytl civarina orjinal satan insanlar var ama ben gozumle gorup elimle almayi tercih ederim....
  • Peki Nautilus'da alabileceğim bir yer var mu?
  • Metro bunu hep yapıyor. Dünya devi markaları distirübitör firmalardan hariç kendisi getiriyor. Haliylede çok ucuza satıyor. CAT marka botlar 110 lira civarında idi. Locoste, adidas, converse merka ayakkabılar da gayet ucuz fiyata. Yine örnek vermek gerekirse converse ayakkabılar piyasada 120 - 150 ikeb metroda 79 lira idi.

Metro bu tutumundan ötürü disbiritör firmalar ile mahkemelik oldu
  • Gerçekten mi?

Doğrusu çok şaşırdım @noxii,

Teşekkür ederim, bugün bakacağım.

Yaşım itibariyle annem ve babama bağlı gidip gidememem metroya, fakat anneme söyledim, çekti ilgisini.
  • ist.da timberland satan metro magazalari hangisi ??
    hepsi satiyor muu ??
    hangisinde en cok cesit imkani vardir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRKMKZN

ist.da timberland satan metro magazalari hangisi ??
    hepsi satiyor muu ??
    hangisinde en cok cesit imkani vardir ??

Evet ben de merak ediyorum.
  • quote:

Gerçekten mi?

Yaşım itibariyle annem ve babama bağlı gidip gidememem metroya, fakat anneme söyledim, çekti ilgisini.

Metro Grosmarketten her elini kolunu sallayan alışveriş yapamıyor ne yazıkki. Metro kartı olmayanı marketten içeri bile sokmuyorlar. Eğer kartınız varsa sizin için çok iyi olur. Yada kart sahibi bi tanıdık bulursunuz.

Metronun mağazalarını görebilmek için tıklayınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: noxii

quote:

Gerçekten mi?

Metro Grosmarketten her elini kolunu sallayan alışveriş yapamıyor ne yazıkki. Metro kartı olmayanı marketten içeri bile sokmuyorlar. Eğer kartınız varsa sizin için çok iyi olur. Yada kart sahibi bi tanıdık bulursunuz.

Metronun mağazalarını görebilmek için tıklayınız.

Bu kötü oldu işte.

Nasıl temin edebiliriz?

• kulelide adela var
  • quote:

Bu kötü oldu işte.

Nasıl temin edebiliriz?
    Ticaretle uğraşan bi yakınızı varsa onlar kapı girişinde 5 dk içerisinde kart çıkartabilirler. Günlük giriş kartıda veriyorlar ama neye göre verdikleri konusunda pek bilgim yok.

Dilerseniz + 90 212 - 478 70 00 nolu metro genel müdürlüğü numarasından detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • siz yinede deridenden alın. metroda cesit yok. yani bot bu bnde bu cuma aldım 290 a timberlenderimi bi de bakım seti hediyeli...
    metro converse falan da satıyo ama bilemiyorum tek distributor deriden cunku. guvenemiyorum desem satan yer metro bi iş var belki aynı kalite degil...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.