Şimdi Ara

istanbul da spotcudan oyun almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün kısmetse yolum istanbul olacak.karşıya istoç a araba almak için gidecegim.istanbul u bildigimde soylenemez.nerden oyun alabilirim.gittigim yerde uygun fiyata oyun satan yerler varmıdır.yada mümkün olurda gidersem nereye gitmeliyim.hem gezmis olurum acil cevaplar bekliyorum

• dostum ne spotcusu git bi elektronık magazasına al oyununu tabi teknosa dan falan bahsetmıyorum burda.
  • bazı arkadaslar daha ucuza oyunlar alabilklerini soyluyorlardı onun icin açmıstım baslıgı
  • İstanbulda sirkeci / eminönü doğu bank iş hanı 4.kat prenses store.
  • Abicim doğubank'a git üst katlarda prenses store var ordan alabilirsin yine doğubankta birsürü yer bulabilirsin playstation oyunu üzerine. istanbulda oyun alabileceğin en uygun yer sirkeci doğubanktır.
  • tesekkurler beyler
  • Eminönü-Doğubank
    Kadıköy-Yazıcıoğlu

Bu 2 yerde bol bol spotçu vardır,aradığın her oyunu kolaylıkla bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

spotçuların nerden oyun aldığını hep merak etmişimdir. gerçekten çok ucuza satış yapıyorlar ve genelde yurt dışı ile aynı, hatta dalgalı kura göre bazen daha ucuza sattıkları bile olduğu oluyor. Ama oyunları kimden kaça alıp kaça kar ederek satıyorlar açıkçası merak etmişimdir hep.

Prensesin fiyatlarda herhangi bir avantaj göremiyorum. Bu yazıyı yazmadan önce bir fiyatlara bakayım dedim şunu gördüm ve sayfayı kapadım.

DiRT 2 --------89 tl

aynı oyun yurt dışından çok çok çok çok daha az fiyata alınabiliyor. Fazla bakmadım ama eminim başka örneklerde vardır. Nedir bu prensesin avantajı?

Edit: pes2010 70 tl imiş. Medyamarkt dada 70tl bandrollu. Hangi sattığı oyun avantajlı söyleyin alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 14 Haziran 2010; 12:11:48 >

• yurt dışından alabilmek daa avantajlı eğer imkan varsa ordan almak lazım ama sirkeci doğuank fln oyunlarda takas flnda yapabilio...
  • kadiköy yazıcıoğlu
  • cevap yazan arkadaslara tesekkurler.konuyla alakasız olacak biraz ama yazamadan yapamayacagım cunku bugun az daha cinnet geciriyordum.oncelikle yuce mevlam istanbulda da yasayanlara saglık sıhhat afiyet versin.bu eziyetlere nasıl katlanıyorsunuz hergun sasıyorum.neden bahsedecegimi yazacagım

ilk mesajımda yazdıgım gibi istoc a arac eslim almak icin gidecektim niyetimde donuste sizlerin verecegi yerlere gore hareket edip hem gezmek hemde bir iki oyun alabilmekti.ama her zaman dusundugunle yapabildigin bir olmuyor.

istoctan aracımı teslim aldım noteriyidi ıvırıydı falan filan derken saat 15:30 da isim bitti.bayagıda sevindim is erken bitti diye.oh dedim bol bol vakit kalıyor bana kadıkoye iner istedigim gibi gezer dolanır oyunlarımı alırım.saat 15:30 da istoctan cıktım inanırmısınız (ben hala inanamıyorum ) tam 2 saat 45 dakikada ancak fatih sult. meh. koprusune gelebildim.bir araba 2,5 saat boyunca 1 ve 2. viteste gidermi ya.dabriyaj gaz frene basmaktan ayak tabanım sisti kendime kızdım lan deli adam niye otomatik vites bir araba almadın ki diye.bu zaman zarfında o kadar komik kazalarda oldu ki sastım kaldım gulermisin aglarmısın cinsinden.bu nasıl bir trafiktir nasıl bir duzendir (pardon duzensizlik diyecektim) babamda yanımda adamın aklı basından gitti.bir ara ulan dedim in arabadan asagı avazın cıktıgı kadar bagır rahatla.kadıkoy sapagını gordugumde oglum dedim nihat sen hic yolundan sapma birde oralara gidip hepten zıvanadan cıkarsın gel yol yakınken direk evine dogru yola devam et.donus yapacagım yerde golcuk istanbulun hemen yanı bası normal sartlarda 1 bilemedin 1,5 saatlik mesafe.eve geldigimde saat 19:15 olmustu pelte gibi olmustum.sanki boksorden dayak yemisim gibi.oyunlar baska bahara kaldı en iyisi shopto dan siparis verip gelmesini beklemek.tahminim daha cabuk elime gecer:

bu trafik vede eziyet cekilmez be

istanbul da yasamak mı asla bana gore degil

• alıştık artık trafiğe sizin için kötü geçmiş gerçekten.. shopto da iyi fikir uygun fiyatlı oyunlar oluyo
  • gecen gece saat 12 de karakoyden ciktim, fsm yi cikarken (kavacik dolaylarinda) saatler 2'yi gösteriyordu .. özlemisim trafiğini bile hehe ..
  • ben de kadıköy yazıcıoğlunu öneririm
  • yazıcıoğlunda önerebileğin bi dükkan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

yazıcıoğlunda önerebileğin bi dükkan varmı?

çarşının alt katına inince sağ taraftaki dükkana git adını unuttum şimdi orası ilgili bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

bir ara ulan dedim in arabadan asagı avazın cıktıgı kadar bagır rahatla

Görmediğimiz şey değil hani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.