Şimdi Ara

İstanbul'da otel harici nerde kalınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğretmenevi gibi yerler bakıyoruz. Özellikle Avrupa tarafında nerelerde kalınabilir? Polisevi baktık ama hep restoran kafe olarak hizmet veriyorlar. Oteller de çok pahalı...

• kiminle kalacaksın ?
  • Aile olarak kalıcaz. 3-4 günlüğüne...
  • evet bende düşünüyorum bir istanbul seyahati ailecek konaklayabilecek öğretmenevi tavsiyeleriniz hangileri
    mesela beyoğlu üyelere 50 tl fiyat nasıldır
  • Beyoğlu Öğretmenevi tavsiye olunur mu ? güncel fiyatları bilgisi olan var mı ? "Sitesi saldırıya uğramış açılmıyor" o yüzden bakamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 26 Ağustos 2010; 14:39:00 >
  • evet bende bayan ev arkadaşı arıyorum.
  • Öğretmenevlerine bakın.
    Öğretmenevlerinin çoğunlukla otel imkanları da vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyoğlu öğretmenevi fiyatı (yatak50lira) dışında süper agustos 2009 da elden geçmiş mesela musluklar artema lcd tv sıcaklık ayarlı klima var odalarda pera palasa komşu istiklal caddesi galata kulesi nostaljik tramvay ve tünele yürüme mesafesinde konumu çok hoş odaların yarısı haliç manzaralı daha ne olsun ben 6 gece kaldım memnun kaldım kapalı otopark 5 tl
  • Peki akşamları-geceleri sakin oluyor mu ? Malum biraz ara sokaklar diyebileceğimiz bir yerde ...
  • istiklal caddesi ve galata-pera bölgesi geceleri cıvıl cıvıl devamlı polis devriyesi ve zabıta var seyyar satıcılar bile belediye arabaları ile satış yapıyor bir kaç gece 12 ile 1 civarı eşim ve iki çocuğumla istiklal ve pera-galata bölgesinde dolaştık hiçbir olumsuzluk yaşamadık zaten sokaktaki insanların büyük kısmı turist veya mekan çalışanları içiniz rahat olsun ama tedbiride elden bırakmamak gerek tabiki ayrıca öğretmenevi çalışanları da cana yakın insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uergun -- 26 Ağustos 2010; 21:38:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.