Şimdi Ara

İstanbul'da monopoly, tabu, dart gibi oyunların ucuza satıldığı bir yer söyler misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru açık, Beşiktaş, Kadıköy civarında olursa sevinirim...

• yukarı
  • eminönü tahtakalede öyle yerler vardı sanırım ama gene başkalarına da sor hocam
  • yukarı
  • Eminönü'de bulursun.Kadiköy Beşiktaşta kazıgı yer oturursun
  • Kadiköy Carrefour 3. Katta Hemen Yürüyen Merdivenleri Çıktıktan Sonra Karşıda Kalan Büyük Oyuncak Mahazasında Bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Kadiköy Carrefour 3. Katta Hemen Yürüyen Merdivenleri Çıktıktan Sonra Karşıda Kalan Büyük Oyuncak Mahazasında Bulabilirsin

orası pahalı olur
    kadıköy de vardı, boğadan aşağıda, migros vardı, onun üst sokaklarında olması lazım, bulamazsan sor nerde kut oyunları satılır diye, ya orayı söylerler yada nezih ' i
    eminönü'de nerede olduğunu bilmiyorum fakat büyük olasılıkla orada bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Kadiköy Carrefour 3. Katta Hemen Yürüyen Merdivenleri Çıktıktan Sonra Karşıda Kalan Büyük Oyuncak Mahazasında Bulabilirsin

orası pahalı olur
    kadıköy de vardı, boğadan aşağıda, migros vardı, onun üst sokaklarında olması lazım, bulamazsan sor nerde kut oyunları satılır diye, ya orayı söylerler yada nezih ' i
    eminönü'de nerede olduğunu bilmiyorum fakat büyük olasılıkla orada bulursun

kadıköy için resimli anlatım:
    kadıköy çarşının içinde olması lazım, haritada gösterilmemiş ara sokaklar var, siyah noktalar da ara sokaklara denk geliyor, bu noktaların yakınında olması lazım
    />

• Kadıköy'de piyasa fiyatına bulursunuz, yani oraya gideceğinize evinizin yakınındaki oyuncakçıdan alın, aynı fiyata gelir. Ucuzu için Eminönü'ne geçin, camiyi karşınıza alıp sağa doğru yürüyün. Daha yürüyün :) sol tarafta büyük oyuncakçılar göreceksiniz. Onlara sorun. Vaktiniz varsa ara sokaklarda da oyuncak toptancıları vardır, onlara da bakın.
  • hepinize teşekkür ederim, bu kadar bilgi yeterli, ayrıca haritayı koyan arkadaşıma teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar ben yılbaşı üstü monopoly aradım en uygun fiyat aşağıdaki linkteydi.
    http://www.kolayoyuncak.com/KMDefault.aspx?ctrid=12027
    Üstelik telefonla arayıp konuşun aynı gün kargoya veriyorlar. Üstelik oyun falan feyktir diye korkmuştum ama orjinal.
    Eğer piyasada daha ucuz bulurum diyorsanız ben tüm dükanları taradım 50 tl den aşağıya veren yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.