Evet soru açık, Beşiktaş, Kadıköy civarında olursa sevinirim...
yukarı
eminönü tahtakalede öyle yerler vardı sanırım ama gene başkalarına da sor hocam
yukarı
Eminönü'de bulursun.Kadiköy Beşiktaşta kazıgı yer oturursun
Kadiköy Carrefour 3. Katta Hemen Yürüyen Merdivenleri Çıktıktan Sonra Karşıda Kalan Büyük Oyuncak Mahazasında Bulabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Kadiköy Carrefour 3. Katta Hemen Yürüyen Merdivenleri Çıktıktan Sonra Karşıda Kalan Büyük Oyuncak Mahazasında Bulabilirsin
orası pahalı olur kadıköy de vardı, boğadan aşağıda, migros vardı, onun üst sokaklarında olması lazım, bulamazsan sor nerde kut oyunları satılır diye, ya orayı söylerler yada nezih ' i eminönü'de nerede olduğunu bilmiyorum fakat büyük olasılıkla orada bulursun
orası pahalı olur kadıköy de vardı, boğadan aşağıda, migros vardı, onun üst sokaklarında olması lazım, bulamazsan sor nerde kut oyunları satılır diye, ya orayı söylerler yada nezih ' i eminönü'de nerede olduğunu bilmiyorum fakat büyük olasılıkla orada bulursun
kadıköy için resimli anlatım: kadıköy çarşının içinde olması lazım, haritada gösterilmemiş ara sokaklar var, siyah noktalar da ara sokaklara denk geliyor, bu noktaların yakınında olması lazım
/>
Kadıköy'de piyasa fiyatına bulursunuz, yani oraya gideceğinize evinizin yakınındaki oyuncakçıdan alın, aynı fiyata gelir. Ucuzu için Eminönü'ne geçin, camiyi karşınıza alıp sağa doğru yürüyün. Daha yürüyün :) sol tarafta büyük oyuncakçılar göreceksiniz. Onlara sorun. Vaktiniz varsa ara sokaklarda da oyuncak toptancıları vardır, onlara da bakın.
hepinize teşekkür ederim, bu kadar bilgi yeterli, ayrıca haritayı koyan arkadaşıma teşekkür ediyorum
Arkadaşlar ben yılbaşı üstü monopoly aradım en uygun fiyat aşağıdaki linkteydi. http://www.kolayoyuncak.com/KMDefault.aspx?ctrid=12027 Üstelik telefonla arayıp konuşun aynı gün kargoya veriyorlar. Üstelik oyun falan feyktir diye korkmuştum ama orjinal. Eğer piyasada daha ucuz bulurum diyorsanız ben tüm dükanları taradım 50 tl den aşağıya veren yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme