Şimdi Ara

İstanbul'da En İyi İSKENDERİ nerede yeriz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
22.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sürekli HD İskender yiyordum ama geçen hafta Bursa'da Kebapçı İskender'de yedim, mükemmeldi. Adamlar zaten bu işin gerçek ustasıymış.
    Yalnız 1 porsiyonu HD ' nin 2 katı fiyatında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Hcvl

Sürekli HD İskender yiyordum ama geçen hafta Bursa'da Kebapçı İskender'de yedim, mükemmeldi. Adamlar zaten bu işin gerçek ustasıymış.

Evet Kebapçı İskender ve Evlatları yazıyor hatta dimi orası dehşet yapıyor...Bu işin harbi uzmanıdırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Sürekli HD İskender yiyordum ama geçen hafta Bursa'da Kebapçı İskender'de yedim, mükemmeldi. Adamlar zaten bu işin gerçek ustasıymış.

Evet Kebapçı İskender ve Evlatları yazıyor hatta dimi orası dehşet yapıyor...Bu işin harbi uzmanıdırlar...

Kebapçı İskender - Yavuz İskenderoğlu yazıyordu. Botanik parkın oradaydı galiba ilk şubesi orası. Ama dediğim gibi pahalı ve 1 porsiyonda HD'ninkinden biraz az gibi geldi bana ya da çok güzeldi o yüzden hemen bitti
    Öğrenciyseniz HD 'ye devam @newmonarch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Hcvl -- 3 Mayıs 2013; 19:59:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Şuana kadar yediğim en iyi iskender BURSA İSKENDERdi avcılar şubesiydi 4 kişi 100 küsür hesap ödemiştik ama mükemmeldi
     İstanbul'da En İyi İSKENDERİ nerede yeriz?

Oranın beytisi de çok güzeldi.
  • Tabiki kadıköy Iskender Iskenderoğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da değil ama olsun,

Edremit - Cumhuriyet Lokantası

pazarları kapalıdır ha dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kebapçı İskender - Yavuz İskenderoğlu yazıyordu. Botanik parkın oradaydı galiba ilk şubesi orası. Ama dediğim gibi pahalı ve 1 porsiyonda HD'ninkinden biraz az gibi geldi bana ya da çok güzeldi o yüzden hemen bitti
    Öğrenciyseniz HD 'ye devam @newmonarch

Hocam ne alaka öğrencilikle Hd ucuz bir yer değilki oldukça pahalı hesabı iyi geçiriyorlar.

• Porsiyonu 12 diye hatırlıyorum yanlış mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesReverdi

Yapmayın gece gece ya. Nasıl canım çekti

Lan Ben İstanbul da değilim

HD İskender

Lanmnmmnnndkgksşkkld

Vurun banaaa

• quote:

Porsiyonu 12 diye hatırlıyorum yanlış mı ?

Ben 1.5 olanına içecek dahil 20 + TL hesap ödediğimi hatırlıyorum, Bursa İskender de 22-23 civarı yani pek fark yok arada, hem olsa bile aradaki fark ödenir.

Ödenmeyeceksede İskender yemeyin, Lahmacun felan yeyin daha iyi olur çünkü Hd çok bozdu İskenderi. Plastik gibi şeyi getiriyorlar asabını bozuyorlar insanın.

• quote:

quote:

Porsiyonu 12 diye hatırlıyorum yanlış mı ?

Ben 1.5 olanına içecek dahil 20 + TL hesap ödediğimi hatırlıyorum, Bursa İskender de 22-23 civarı yani pek fark yok arada, hem olsa bile aradaki fark ödenir.

Ödenmeyeceksede İskender yemeyin, Lahmacun felan yeyin daha iyi olur çünkü Hd çok bozdu İskenderi. Plastik gibi şeyi getiriyorlar asabını bozuyorlar insanın.

iyibir iskender ortalama 15 tl den başlar
    sade bir yemek olması lazım,et ince olmalı,tereyağı bol olmalı

bazıları eti çok seviyor o zaman kalın et kesilmiş almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 6 Mayıs 2013; 0:41:48 >

• Canımı çektirdin hocam gidip yiyeceğim gene.
  • Kesinlikle Beşiktaş ıhlamur yokuşundaki kebabci iskender.

• Arkadaşlar bizlerde ailece iskender sevenleriz.
    Şu ana kadar gittiklerimin içerisinde Ümraniye Dönerci Celal Usta'nınki en güzeli. Etleri süper lezzetli. Et yediğinizi gerçekten anlıyorsunuz.Yolunuz düşerse muhakkak uğrayın ve deneyin derim.
    http://donercicelalusta.com/
  • tırtmış kebapçı iskender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 28 Ocak 2014; 20:24:47 >
  • Yeni favorim ve ben burayı daha önce neden keşfetmedim ki dediğim yer;

Kadıköy PTT yanı, Kebapçı İskender, İskender İskenderoğlu ve Evlatları; o eski Pendik Bursa İskender'den bile daha iyi diyebilirim ve bu kadar zaman burada yememe sebebim sanırım Kadıköy'de çok merkezi bir yerde olduğundan fast food tarzıdır gibi bir algı yarattığından.

Fiyatlar yüksek gelebilir ancak yok böyle bir olay, İskender Müthiş, işletmeci İskender amca dahada müthiş. İlk olarak ilgili ve güleryüzlü gerçekten bir esnaf yani. Dedelerinden ve İskenderin tarihinden konuştuk bayaa uzun, kendi yanlarında yetişen iskender ustalarından ve açtıkları dükkanlardan konuştuk ve bu sırada Pendik Bursa İskender'inde yanlarından yetiştiğini öğrendim.

Kısacası bu mekanı tavsiye ederim, gidin yiyin ve gerçek iskenderle tanışın

http://www.iskenderkebabi.com/default.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 2 Mart 2014; 0:28:13 >

• İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yediğim iskender en iyilerden biriydi diyebilirim. çalışanları da çok sıcakkanlı ve kibar. tavsiye ederim.
  • Konuyu pörtlettiğim için herkesten ÖZÜR diyorum.
    Yalnız bu konuya bir mesaj yazamadan geçemeyeceğim bir iskenderkolik olarak ve ekliyorum herkesin damak tadı birbirinden farklıdır.

1- Bursa İskender (Mavi dükkan)
    Bence okadar övüldüğü sıra beklenecek kadar ahım şahım değil. Etleri kalın tereyağı kalitesiz bir mekan. Dönerde kıyma olması muhtemel

2- Bursa eski garaj Uludağ İskender
    Bence Bursa'da en kaliteli döneri burası yapıyor. Fiyatlarıda mavi dükkanda olduğu gibi pahalı porsiyonlarıda küçük 1.5 porsiyonu 1 porsiyon civarı düşünebilirsiniz.

3-Kebabçı İskender İskenderoğlu
    Bursadaki şubesine gitmedim Bağdat caddesi ve Kadıköydeki şubelerine gittim buranın iskenderini beğeneni aklım fikrim anlam veremiyor. Heralde çok para ödedikleri için iskender tatlı geliyor.

4- Celal Usta
    Forumdan bir arkadaşın dediği gibi et dönerinin güzel olması iskenderinin güzel olcağı anlamına gelmiyor. Porsiyon döner şahane iskenderi çorbadan farksız yeminle leş

5- Niyazibey
    Kadıköydeki şubesinde yediğimde vay be adamlar ne yapmış demiştim. Sonradan Kadıköydeki şubesi kapandı. Kendimi E5 üzeri Pendik şubesinde buldum adamlar bu işe değer veriyor bence

6- Pendik Bursa İskender
    Lütfen burayı iyi demeyin bana övülüpte gittiğim en kötü iskenderi burada yedim.Her düşümdüğümde küfür ederim. İskenderleri soslayıp tereyağlayıp önümüzd getirdiler belki ben az soslu cok yağlı yiyeceğim kalitesiz biyer okadar bariz açıkkı HD den farkı yok dönerler tabaklara dizilmiş soslanıp tereyağ koyulmuş getirilmiş. Yerken soğuk olduğunu anlıyorsunuz HD aynısını yapıyor ama adamlar hiç olmazsa belli etmiyor soğuk olduğunu iki dönere 50 tl aldılar çileden çıktım

7- Ali Usta Döner
    Evet döneri gerçekten şahane ama iskender vasat genelde döneri iyi olan yerler iskendere gerekli önemi vermiyor. Adındanda belli olduğu gibi dönerci, iskenderci değil. Celal ustayla aynı hesap

8- Baydöner
    Fast food iskendercilerden birisi ekonomik son zamanlarda yaptığı reklamlardan sonra düzeltti biraz. Tabiki gerçek iskender değil yemek vaktinizi geçiştirmek için gidilebilir

Çok tartışılan iskenderci o yüzden biraz uzattım yazıyı
    9- HD İskender
    Üşenmedim müdürlerine mutfağına girmek istediğimi belirttim iskenderin hazırlanma saflarını görmek için. Kırmadılar. İçeri girdiğimde tabaklara hazırlanmış dönerleri gördüm. Müşteri talebine göre ısıtılıp soslanıp önünüze geliyor. Mikrodalgada değil özel fırınlarında. Size iskenderi getirince genelde tabak sıcak elinizi yakmayın derler hatırlarsınız. İstanbulda dışarı çıkıp illa iskender yiyeceksem HD ye gidiyorum. Hem bissürü paralar ödemiyorum hem diğer iskendercilerin bir veya birkaç tık altında iskender yiyorum. Nedense seviyorum. Bazı arkadaşlar neresi ekonomik demiş duble iskender (1.5 porsiyonun üstü) artı kola 25 tl civarı bir kebabcı iskendere gidip ben duble iskender istiyorum kolada istiyorum dersen hesap 60-70 lere dayanır. Bazı arkadaşlar her şube birbirini tutmuyor diyorlar haklılar çünkü HD şubeler franchise. İşletmesi farklı o yüzden farklı malzemeler kullanabiliyor bazı şeylerde. Kadıköy ve Nautilus şubeleri iyidir.

10- Bursa İskender Fındıkzade
    Fındıkzade tramway istasyonun aşaya inen kısmında sağda bir iskenderci vardı. Kapandımı bilmiyorum oradaki ikram ve iskenderin tadıda unutmadığım tatlar arasında kalmıştır.

Son olarak Teşvikiyedeki Hacı Beyi notlarıma ekledim. 45e yakın il gezdim sadece yemekleri için konuşmak isteyenler varsa özelden ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assona -- 25 Mayıs 2015; 15:49:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.