Şimdi Ara

İstanbul'da En İyi İSKENDERİ nerede yeriz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
5
Favori
22.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sıkı bir iskender fanatiği olarak olaya el koyuyorum
    İskenderin her zaman daha iyisini bulmayı ilke edinmiş birisi olarak fikirlerimi belirteyim
    1-Konu içerisinde gördüğüm HD İskender yazan arkadaşların ağızlarının yayını bozuk olarak nitelendiriyorum.Çünkü HD İskender bırakın kalite sıralamasına girmeyi İskender olma kriterlerini karşılamıyor.Lastik gibi,tatsız tuzsuz mukavva gibi birşey.
    2-Maltepedeki Ali Usta ve Beşiktaş Karadeniz Döner diyenler olmuş ancak şunu söyleyeyim her döneri iyi olan mekanın İskenderi iyi olmuyor arkadaşlar.İyi döner=İyi iskender değil yani.İskender tamamen farklı bir olay.Mesela Karadeniz döner'de git döner ye öff o biçim dersin ama İskenderi vasattır.
    3-Bana soracak olursanız Pendikte Bursa İskender vardı sahilde bilenler bilir o eskiden çok süper yapıyordu.Hatta tartışmasız Türkiye'nin 1 numarasıydı bana göre bir zamanlar(3 Gün içerisinde Bursa'da Bursa'lı arkadaşların en iyi İskenderci bu dedikleri yerde ve arkasından 3 gün Sonra Pendik Bursa İskender'de yemiştim ve mukayese şansım olmuştu.Pendik Bursa İskender daha iyiydi.Yalnız şunu belirtmem lazım Bursa'da yediğim yerin adını hatırlamıyorum ama Bursa'nın yerlileri en iyisi bu sen o meşhur olanı salla diyip götürmüşlerdi belirteyim)
    Ancak burada Pendik Bursa İskender ile ilgili bir not düşmem gerekiyorsa oda şudur bozdular ve sanırım bunun sebebi eski ustalarının ölmüş olması.(Böyle bir duyum aldım.Ne kadar doğru bilemiyorum) Ancak fena bir düşüş söz konusu.Geçen yıllarda son kez gittiğimde ortalama bir iskender yemiştim;o eski lezzetten eser yoktu.
    Önümüzdeki İstanbul seferlerinde listemde olan yerler var;oralarda da iskender yemeyi planlıyorum.Çok övülen,tavsiye edilen yerler olmayabilir ancak lezzetin olduğu yerler diye duyum aldım.Oralarda da iskender yedikten sonra genel bir fikir veririm ancak demem o ki kaliteli iskender başlı başına bir sanattır ve saygı duyulması gerekir.
    Gastronomik anlamda hep daha iyisi saplantım bir İskender'de birde sokak simit'inde var.Aynı şekilde iyi sokak simiti içinde arayışlarım sürmekte
    Not:Bak burayıda dene mutlaka dediğiniz iskenderci ve simitçi varsa not alayım birgün yolumuz düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuque -- 6 Haziran 2012; 3:55:01 >

• http://www.kebapciiskender.com.tr/tr/?PID=21

http://www.kebapciiskender.com.tr/tr/?PID=7

İstanbul'da En İyi İSKENDERİ nerede yeriz?

burası çok şatafatlı çok bilinen ünlü bir yer ama hiç burda yemedim

, burda bikaç kez yedim , mükemmeldi

http://www.iskender.com.tr/fotograflar.html

http://www.iskender.com.tr/bursa-merkez.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 6 Haziran 2012; 11:06:02 >

• iskender degil de yaglı donerde afyon muthis.

gamze doner
    numan usta
    hisar lokantası
    tavsiyedir.
  • Usta ayıp değil mi kaldırın şu resimleri :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

http://www.aliusta.com.tr/

Anadolu yakasında uzerıne tanımam Avrupa yakasını bılemem...Burada gunde 6 tane doner acılıyor hanı ustanın kestıgı adını koyamadım...Istısnasız hergun bıter..

bu tuzla yakınlarında ki mekanmıydı hocam anadolu yakasında oldugunu hatırlıyorumda tam yerini hatırlıyamadım
    köpüklü mükemmel bir ayranı vardı buranın eğer orasıysa gerçektende istanbulda yediğim en iyi iskender bu arkadaşın dediği yerde yapılıyo
    hatırladıgım 5 döner vardı en az hemde baya büyüktü dönerler hatta yakınlarında lokumcumu şekercimi ne öyle bi yerde vardı büyük bi pastahane hatırladım burayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyimVarKi? -- 30 Haziran 2012; 20:42:02 >

• İki gün önce Bursa'dan döndüm orada da yedim aradaki farkı anlayamadım. Hd İskender diyorum ben, Kadıköy, Rıhtım da double porsiyon 14,90 dı yanlış hatırlamıyorsam. Bursa'da 1,5 porsiyona 18 lira verdim. Ahım şahım bir fark yoktu açıkcası.
  • yarım porsiyonu bile yiyemiyorum lan alerjim var kırmızı ete
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

pendikte ki burasa iskendere 3 defa gittim. şunu söyliyim hayatımda yediğim en kötü iskenderler diyebilirim daha da gitmem. 3. seferede karşıdan arkadaş gelmişti, onun zoruyla gitmiştim ısrar eden arkadaş bidaha gelmeyelim dedi

diğer 2 seferin birinde 4 birinde 3 arkadaş gittik. 4 kişi gittiğimizde 2 arkadaş yemedi bıraktı

banamı denk geldi bunlar bilmiyorum

• ist avrupa yakasi bahcelievler kolan iskender lskenderde gelen doner etiyle beraber ufak parcalarla et geliyor iskenderle katismis halde lezzetini 1kat daha artiriyor birde biryerde ama nerde bilmiyorum bu iskenderi doner etinden degilde urfa adana kebap etinden yapiyorlarmis oda cok guzel oluyormus ayrica hd uskendere yedigim iskenderin uzerindeki sos sanki almissin domates salcasini donerin ustune ekmege recel surersinya o sekildeydi hic hosuma gitmedi arkadaslar sosun bence etle bir etkilesime girmesi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrisimsek -- 1 Temmuz 2012; 0:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onlyheves

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Kadıköy- Niyazi Bey

İnternetten resimlerine baktımda dükkan pek gösterişli gelmedi, gerçi gösteriş işi olmayabilir ama yine de etkiliyor.

maltepede sanırım sahildede var lezzeti falan aynıdır oranın mekanı gayet iyidir
  • Maltepe-niyazi bey ama pahalıdır
  • http://www.hacibasar.com/

Özel hacıbaşar bursa'ya bayılıyorum.

Kebapçı iskender'i de arkadaşlar çok övdüler oraya da en kısa zamanda gitmem lazım.

HD malesef çok kalitesiz yapıyor iskenderi o yüzden orada mecbur kalmadıkça yemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: rurqeten

quote:

pendikte ki burasa iskendere 3 defa gittim. şunu söyliyim hayatımda yediğim en kötü iskenderler diyebilirim daha da gitmem. 3. seferede karşıdan arkadaş gelmişti, onun zoruyla gitmiştim ısrar eden arkadaş bidaha gelmeyelim dedi

diğer 2 seferin birinde 4 birinde 3 arkadaş gittik. 4 kişi gittiğimizde 2 arkadaş yemedi bıraktı

banamı denk geldi bunlar bilmiyorum

quote:

Ancak burada Pendik Bursa İskender ile ilgili bir not düşmem gerekiyorsa oda şudur bozdular ve sanırım bunun sebebi eski ustalarının ölmüş olması.(Böyle bir duyum aldım.Ne kadar doğru bilemiyorum) Ancak fena bir düşüş söz konusu.Geçen yıllarda son kez gittiğimde ortalama bir iskender yemiştim;o eski lezzetten eser yoktu.

Bu arada ilk mesajımdan sonra bir sebeple HD İskenderde yemek durumunda kaldım ve ilk mesajımda haksızlık ettiğimi düşünmeye başladım.En azından öncekiler gibi rezalet değildi sadece vasattı.Süper bir lezzet yok hatta ortalama falan ancak takdir ettiğim nokta şu oldu eskiye göre düzelme var

• Bursa Kebapçı İskender İstanbulda oturmama rağmen İstanbuldaki şubeden denemedim ama Bursa'da tadı çok iyiydi.
  • quote:

nedense ben hd yi beğeniyorum.bir seferinde beğenmemiştim

çok küçükken Kadıköy de bir yerde yemiştim, hala unutamam fakat nerede olduğunu bilmiyorum

binanın etrafında sarmaşık gibi dallar vardı. dallarda yaprak falan yoktu. boğanın oralarda bir yerlerde olması lazım. bulan, bilen varsa söylesin yerini

• Kadıköy HD iskender

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne vicdansız adamlarsınız 13 saattir tek lokma bir şey yemedim yazıklar olsun size , nasıl resimler koymuşlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

http://www.hacibasar.com/

Özel hacıbaşar bursa'ya bayılıyorum.

Kebapçı iskender'i de arkadaşlar çok övdüler oraya da en kısa zamanda gitmem lazım.

HD malesef çok kalitesiz yapıyor iskenderi o yüzden orada mecbur kalmadıkça yemem.

uyuz oluyorum soyle patates nedır abı onun yanında

• Şuana kadar yediğim en iyi iskender BURSA İSKENDERdi avcılar şubesiydi 4 kişi 100 küsür hesap ödemiştik ama mükemmeldi
  • HD İskender 5 para etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.