< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul'da ekmeğe zam geldi (2. sayfa)

-
-
Her şey çok güzel oldu mu
İmamoğlu zam yapmadı diyenler bursa da niye zamlanmadı da istanbul da zamlandı sadece
devlet sadece chpli belediyelere mi zam yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 5 Ekim 2020; 15:28:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ProprietorHer şey çok güzel oldu mu
İmamoğlu zam yapmadı diyenler bursa da niye zamlanmadı da istanbul da zamlandı sadece
devlet sadece chpli belediyelere mi zam yapıyor
-
3 yıl önceki zam mı atsaydın
-
Istanbulda 2 olduysa bizim burda da hemen olur.Ekmekler poğaça gibi zaten oldu.Ekmek bizim burda 2 lira olursa bırakırım ekmeği.
Ulan fakir ekmek peynir yerdi.Ekmek 2 lira oldu.Peynir uçtu gitti zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Evet ama erken anladınız biraz daha trolliyecektim nasip
-
Ne alaka kardeşquote:
Orijinalden alıntı: ogameci
Ekmeğe zam sonuç’tur
Sebep DOLAR’dır
Ekmek alırken,henüz dolar ile ödeme yapanı görmedim
Amarikadasın galiba
Dua ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İmamoğlunu kınıyorum ekmeğin içine saçamsapan şeyler doldurup Ekmekten başka herşeye benzeyen birşey yapıp aynı fiyata satmalıydı Akp nin seçmen kitlesi sadece o kısmı anlıyabiliyor yazık şimdi ekmeğimize bile dokunuyorlar diyecekler çomarları uyandırmamaları gerek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eskiden en iyisini alıyorduk (Hekimoğlu) şimdi en uygununu arıyoruz.
Günlük 10 çuval un + 5 çuval şeker kullanıyoruz.
Una acayip zam geliyor. Yıl sonuna kadar fiyatların çok daha artması bekleniyor.
Geçen sene 90TL'ye aldığımız 50kg'lık çuval un;
Ocak'ta 105TL
Mart'ta 115TL
Ağustos'ta 120TL
Eylül'de 125TL oldu.
Aralık ayına kadar 160TL'yi görebileceği söyleniyor toptancılarda.
Ekmeğe zam gelmemesi artık zor. Bu zamana kadar gelmemesi bile zorla oldu. Eskiden deli para kazanıyormuş bu ekmek fırınları demek ki. Unun çuvalı 60TL iken de ekmek aynı paraydı, çuvalı 150TL'yi geçti yine aynı para.
Bu arada Hekimoğlu 180TL'yi geçti.
-
un düşünce neden zam geri çekilmiyor geri vitesimi yok bunların.. herşey çok eyü oldu..
-
firincilar odasi eko'nun de mi
un nerede dustu ayrica
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 10 lira olmalı . nargilesi var pompası var seri közü var insta da bmw li fotosu var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CemEkmeğin gerçek fiyatı 4-5 arası. Her şeye bu kadar zam gelirken zorla sabitlenen fiyatı aslında 4-5 arası olması gerekir. Ama o fiyata gelirse demirelin meşhur sözü vuku bulur.
benim maaşın da 12bin lira olması lazım ama olmuyor işte . esnaf istiyor ki keser hep ona yontsun. dolar deyip salgın deyip enflasyon deyip köklüyorlar zammı.bizim maaşlar 4 yıl öncekiyle aynı. birde kafalarına göre vergi dilimine sokuyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfieldbence 10 lira olmalı . nargilesi var pompası var seri közü var insta da bmw li fotosu var.
-
Aynı sorunu eniştem çekti. Kendisi fırın açınca diğer fırınlar mafya gibi üşüşmüş hemen...
-
bazen kızıyorum ekmrk fiyatlarına bazen de daha da artmali diyorum. istanbul da inanilmaz bi ekmek israfi var her cop kenarinda posetlere asili onlarca poset ekmek var yazık gercekten bu kadar israf edilmemeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74Aynı sorunu eniştem çekti. Kendisi fırın açınca diğer fırınlar mafya gibi üşüşmüş hemen...
Rant çok büyük bakkallar falan büyük meseleler çıkıyor hele ki rakip fırın açılsın. en büyük düşmanları halk ekmekti onunda yöneticileri yağma hasanın böreğine çevirdi kurumu. Kızılay yardım kuruluşu ama yöneticilerine maaş veriyor luks içinde yaşatıyor ne saçma bu yüzden yozlaşma Devleti bitiryor kimse bu menfaatlerden vazgeçmek istemiyor
-
Ekmek fiyatı beni ilgilendirmiyor ben ona bakmıyorum 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfieldbenim maaşın da 12bin lira olması lazım ama olmuyor işte . esnaf istiyor ki keser hep ona yontsun. dolar deyip salgın deyip enflasyon deyip köklüyorlar zammı.bizim maaşlar 4 yıl öncekiyle aynı. birde kafalarına göre vergi dilimine sokuyorlar.
Alıntıları GösterEsnafı düşünerek yazmadım, zaten esnafı hiç sevmem. Elektriğe, suya, asgari ücrete, una gelen zamla kıyaslarsak ekmeğe ciddi bir zam gelmedi, normali 4-5 arası aslında. Hükümetin önem verdiği şeydir emek. Ondan yıllara 1.25 seviyesinde kaldı. Maalesef maaş konusuna girmeyelim bile, her zaman enflasyon altında ezildi, şimdi ise iyice ezilmeye başladı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X