Şimdi Ara

istanbul'da DVB-T kesintiye mi ugradi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Besiktas'ta bir suredir DVB-T kanallar cikmiyor. Camlica vericisinden yayin alabilen var mi? Yoksa benim cihazda mi sorun cikti? (Pinnacle Hybrid USB Stick)

• Evet bir kaç gün kesilsi. Cumartesi arattım tekrar gelmiş...
  • Tamamdir bende de geri gelmis yayin. Baska bir forumda okumustum, Atakoy'de Kablo TV takiliyken DVB-T taramasi yapip bir cok kanal bulmus birisi, aralarinda D-Smart kanallari da varmis, galiba o bolgenin kablo sirketi deneme yapiyor, Besiktas'a Kablonet hizmet veriyor, hic hareket yok ki ben kablodan dijital yayin bulamadim.
  • Ankara'da (Çankaya) varmı bu yayınlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 21 Ocak 2008; 21:02:12 >
  • okmeydanı kağıthane de alabilen var mı
  • Okmeydani'ndan cikmiyordur sanirim. Bildigim kadariyla Istanbul'da Camlica ve Beylikduzu'nde dijital verici var, civar semtlerinden yayin cikar.

Ankara'da nereden yayin ciktigi hakkinda bir forumda birseyler gormustum, Google'dan bakarsaniz bulabilirsiniz sanirim. Orada da sadece bir iki TRT kanali ve radyolari varmis bizde oldugu gibi.
  • Ankara çankayadan izlersin gerekli tv kartın varise ama sadece trt1ve 2 var ankarada haberiniz ola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. Levent'te sık bozulmalar ile alabiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

Okmeydani'ndan cikmiyordur sanirim. Bildigim kadariyla Istanbul'da Camlica ve Beylikduzu'nde dijital verici var, civar semtlerinden yayin cikar.

Ankara'da nereden yayin ciktigi hakkinda bir forumda birseyler gormustum, Google'dan bakarsaniz bulabilirsiniz sanirim. Orada da sadece bir iki TRT kanali ve radyolari varmis bizde oldugu gibi.

trt den gelen mailde kapsadığı yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.