Şimdi Ara

İstanbul'da Deprem Oldu! 26-09-2019 14:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kısa sürdü ama sert salladı. Kısa aralıklarla iki defa hissedildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 26 Eylül 2019; 14:2:49 >

• Bu heyecanla herkes deprem konusu açmış.
  • Geçmiş olsun bilader ben senin konundan iyi dileklerimi iletiyorum herkesi boşver üzülme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi cok salladi 8.kattayim
    burda herkes asagi indi

• Depremin merkezi neresi acaba?
  • Ardından yeni bir deprem daha oldu 3.1 şiddetindeymiş onu hisseden oldu mu?
    Düzeltme: sanırım 3 deptem olmuş 3. sü 4.4 şiddetinde ben onu hissetmişim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 26 Eylül 2019; 14:39:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Istanbul sultangazi 30 senelik binadaydim. Ikinci katta fena salladi. Bulundugum bina kosede. Yandaki binadan bir parmak ayrilmisiz. :'(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    İki deprem oldu ikisi de marmara denizinin tabanında gerçekleşmiş. İlki silivri açıklarında sonraki de daha ortalarda bir yerde olmuş.

• Buyaka kuledeydim. İkinci kat olmasına rağmen epey salladı. Yukardakiler daha çok sallanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 26 Eylül 2019; 14:38:22 >
  • Ulan tam çocuğu giydirip parka götüreyim dedim, kendim de giyiniyodum ikimiz de donla yakalandık depreme neyse ki kısa sürdü korkudan naapsam bilemedim, giyinip çıktık sokağa şimdi parktayım yarım saati geçti nabzım düzelmedi... 17 ağustosta bu kadar tırsmamıştım bunun şiddeti az olabilir ama sanırım evin yapısından dolayı inanılmaz gürültülüydü...

• quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Istanbul sultangazi 30 senelik binadaydim. Ikinci katta fena salladi. Bulundugum bina kosede. Yandaki binadan bir parmak ayrilmisiz. :'(
    Tamam sert salladı ama sizin bina çürük galiba... Daha şiddetli bir depremde Allah korusun kötü sonuçları olur.
  • 34sem kullanıcısına yanıt
    Girmeyin o binaya sakın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.