Şimdi Ara

İstanbul'da Bungee Jumping Nerede Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet açık var mı bildiğiniz bir yer acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 29 Eylül 2007; 23:56:32 >

• Boğaz Köprüsü
  • Ciddi yanıtlar bekliyorum arkadaşlar,dönüşü de olsun istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Ciddi yanıtlar bekliyorum arkadaşlar,dönüşü de olsun istiyorum

Neyin dönüşü?
  • hocam ben bungee jumping türkiyede yer almış elemanlardan biriyim.dsm group bünyesinde faaliyet gösteriyordu ama şu an aktif değil.adrenalin diye bir firma daha vardı sanırım. bungee ise vinç, kafes, ve gerekli malzemeler ve yer olduktan sonra heryerde yapılabilir benim bildiğim sabit bir kule yok istanbulda ama güneyde var diye duydum.
  • Çok teşekkür ederim cevabın için sevgili @diciotto
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hurriyet.com.tr/pazar/7337533.asp?gid=59&sz=47511 hocam burda da bir yazı var umarım yardımı dokunur bora adlı arkadaş ile de dsm de çalışmışlığımız vardır.
  • ANKARADA VARMI
  • hocam bungee olayı parayı veren düdüğü çalar olayı istenilen para verilirse heryerde yapılabilir. dsm group bünyesindeki bungee jumping turkey faaliyette iken ankarada ted kolejde yapıldığını duydum.
  • evet arkadaşlar bizde 2 kişi yapmaya karar verdik yeni konu açmadım forum çöplük olmasın dedim neyse varmı önerebileceğiniz firmalar ben Erzurumda'yım fakat İstanbula sırf bu iş için geleceğim kaça patlar ne olur
  • tekrardan up
  • bungee jumping yapılan yerlerde yapabilirsiniz
  • Oha horta bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evet arkadaşlar bizde 2 kişi yapmaya karar verdik yeni konu açmadım forum çöplük olmasın dedim neyse varmı önerebileceğiniz firmalar ben Erzurumda'yım fakat İstanbula sırf bu iş için geleceğim kaça patlar ne olur

Arkadaşım 5 yıllık hort yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Taklavat

bungee jumping yapılan yerlerde yapabilirsiniz

oralar neresi işte bilen birisi söylesin yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.