Şimdi Ara

İstanbul'da Belediye Otobüslerinde Klima var da Ankara Ego'da Neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatlarda Son Model MAN otobüsler var artık ama vatandaş sıcaktan duramıyo hele bi de pencereler kapalıysa vay halinize. İstanbul'da ki otobüslerin bazılarında klima olayı varmış burda niye yok???? Pahalı olduğunu hepimiz biliyoz ama bunun bi çaresi yok mu?

İstanbul'da Belediye Otobüslerinde Klima var da  Ankara Ego'da Neden yok?

İstanbul'da Belediye Otobüslerinde Klima var da  Ankara Ego'da Neden yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 24 Temmuz 2007; 17:49:45 >

• izmirdekilerde de var bazıalrında. öaellikle bmc otobüslerin hepsinde var. izmir büyükşehir belediyeside artık hep klimalı bmc alıyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

izmirdekilerde de var bazıalrında. öaellikle bmc otobüslerin hepsinde var. izmir büyükşehir belediyeside artık hep klimalı bmc alıyor zaten.

Yerli malı varken diğerine ne gerek var zaten
  • evet istanbuldaki son model mercedes otobüslerde serin serin yolculuk yapmak çok güzel.ama şansınıza ıkarus gelirse aman allahım hem sıcak hem ses çok kötü oluyor
  • Ankarada deniz de yok :) Yazık size
  • İstanbulda klimalı araç var da ne oldu sanki Dün klimalı diye bindiğim Mercedes otobüsün sadece havalandırması çalışıyordu. Efendim neymiş klima bozukmuş. Fin hamamından beter oldu aracın içi. Pencere mencere yok araçta bir de üstüne üstlük tıklım tıklım dolunca millet sırılsıklam oldu terden.

Trafik de yavaş ilerleyince dur-kalk şeklinde tam işkence. Eve zor attım kendimi gittim bir duş aldım. Sular kesik olsaydı cinnet geçirirdim herhalde. İstanbulda 3 kuruş ekmek parası için çalışanlara cehennemi sor sana anlatsınlar İstanbulu

Hayır madem aracın kliması bozuk ne diye sefere çıkarıyorlar o zaman? Klimasız otobüsleri trafiğe salan, sivrisineklere ilaçlama yapmayan (sabaha kadar uyutmadı pis hayvanlar) Belediye ne iş yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytekin -- 24 Temmuz 2007; 12:07:14 >

• Otobüsler Allahtan değisti MAN oLdu..
    £ski körükLüLer neydi öLe ya adamın da bi kuLLanısı vardı sanki öLüme qidios
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı otobüsler çok eskidi.. İzmir kadar sıcak bir yerde tüm otobüslerin klimalı olması lazım..
    bide o 2 katlıları çalıştrmıyolarmı bu sıcaklarda, ne pencereleri var düzgün birde sürekli ısıtma açık onlarda bilhassa yazın 2 katlı görünce yolumu değiştiriyorum hemen

quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

izmirdekilerde de var bazıalrında. öaellikle bmc otobüslerin hepsinde var. izmir büyükşehir belediyeside artık hep klimalı bmc alıyor zaten.
  • Bende çok merak ediyorum. Acaba özellikle mi klimasız araba aldılar diye. Ya her bindiğimde o otobüslere içerisi haman gibi oluyo. Bi de yaşlılar binince ihtiyar heyeti hamama gelmiş diyorum. Arabalar doğalgazlı olduğundan mı klima açmıyolar yoksa klima mı yok o otobüslerde.

Ama Allah razı olsun o İkarus'lardan kurtardığı (!) için. Hala bazı yerlerde var ama kaldıracak inşakkah.

Bi de bu Man'ların körüklüleri gelecekti ne oldu o.

Havaalanı AŞTİ'ye hat verdi niye kaldırdı bu adam ya. Ne güzel HAVAŞ'a para kazandırmıyodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

Ankarada deniz de yok :) Yazık size

evete hemde çok yazık
  • Man'ın körükLülerini düsünemiyorum

Aşti oRdan taşınacakmıs zaten..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Man'ın körükLülerini düsünemiyorum

Yapmak için zamanında ne uğraştı,neden taşıyor şimdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jelib10

Ankarada deniz de yok :) Yazık size

Kim takar denizi Başkent olması yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestcooll -- 24 Temmuz 2007; 12:45:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Man'ın körükLülerini düsünemiyorum

Yapmak için zamanında ne uğraştı,neden taşıyor şimdi?

11.Cadde'nin biraz ilerisinde bos bi alan var oraya otoban üstüne yakın bi yere yapacaklar duyumunu aLdım
    Nedeni ise şehir icine girmeden Otoban'dan direk qidiLmesiymis İst. yoLu (sehir icindeki değil normal otobandan ist. qiderken) vs. oRdan qecio ya o yüzden ordan binen direk qidecek diolardı.. 08'de basLıyacak die de baska bi yerden duydum yani önümüzdeki yıL belediye secimlerine bağLı baska bi deyisLe Melih Gökcek'e..

• Adanada klimasız belediye otobüsü yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.