Şimdi Ara

İSTANBUL ÇEVİRME GÜNLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
15.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Dün ben de ilk defa çeviriliyordum akşam 6-7 gibi, trafikte yoğun zaten, polis önümdekini ve hemen sağımdakini bir anda çevirdi, bana baktı, refleksle asker selamı verdim, geç dedi.

ahaha asker selami iyimis :D

Alıntıları Göster
    Silivri yolunda gidip gelenler için sıkıntı 10:00 dan sonra silivri istikametinde selımpaşa küprüsüni geçtikten sonra kesinlikle bir ekip sizi bekliyor ve büyükçekmece istikametinde güzelhehir de sıkı bir denetimden geçiyorsunuz trafik polisi ve asayiş bir Arada araci ariyorlar ve trafik için gerekli işlemleri yapıyorlar gide gele öğrendiğim güzelşehirde yokuş aşa inerken yan yola girerseniz poisleri geçtikten hemen sonra anayola tekrardan bağlanabiliyorsunuz polislere el sallayarak saygilar .... (yazin her gece görevdeler kışınn yağmur lu ve soğuk günlerde görmeniz imkansiz....)

• quote:

Dün ben de ilk defa çeviriliyordum akşam 6-7 gibi, trafikte yoğun zaten, polis önümdekini ve hemen sağımdakini bir anda çevirdi, bana baktı, refleksle asker selamı verdim, geç dedi.

Nerede oldu bu oılay hocam? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTA_TR

quote:

Alıntıları Göster
    Bakırköy veliefendi yolunda 22.30 23.00 itibari ile sabaha kadar çevirme var alkol kontrolu ayrıyetten yeşilköy havalimanı yolunda çevirme yapıyorlar.Cevizlibağ vatan computer ve polis evinin orda çok sık çevirme var.Zeytinburnu ambarlarda gündüz çevirme daha sık yapılıor bilgilerinize..

• quote:

quote:

Adnan Menderes Bulvarinda yasadim, Karagumruge gelmeden oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Adnan Menderes Bulvarinda yasadim, Karagumruge gelmeden oldu.

Alıntıları Göster
    Bu zamana kadar Hiç cevirmediler ne babamı ne beni. plakalar 34 37

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Alıntıları Göster
    benimde dikkatimi çekti.diğer bir noktada çevrilenlerin daha çok ticari araçlar olması(doblo berlingo partner)k2 belgesi olmayanlar dikkat etsin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Alıntıları Göster
    GBT için 2-3 kez çevrilmişimdir, yanlış hatırlamıyorsam alkol kontrolü için de 2 kez çevrildim. ben uygulamalardan çok memnunum, artarak devam etmesi gerekir, normal kurallara uyan vatandaş için sıkıntı çıkmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

GBT için 2-3 kez çevrilmişimdir, yanlış hatırlamıyorsam alkol kontrolü için de 2 kez çevrildim. ben uygulamalardan çok memnunum, artarak devam etmesi gerekir, normal kurallara uyan vatandaş için sıkıntı çıkmaz zaten

Alıntıları Göster
    genelde çevriliyorum cam filmi var ama en hafifinden 1 numara yani içersi genel olarak gözüküyor... ama işte türk polisi değilmi facebookta da gördüm yorumlarda polisin biri yazmış ben görürsem ceza yazarım arkadaş banane yaptırmasın arabasına diye ....

işini yapanlar içn söz meclisten dışarı ...
    o 2-3 tane akıllı taklidi yapan var işte adam geliyo abi diyosun kolay gelsin diyosun in arabadan diyo ..
    lan dzgün konuşuyorum seninle ne diyosun sen

-abi kolay gelsin
    -in arabadan
    -efendim?
    -in arabadan arama yapıcaz
    -sebep?
    -ihbar var

telefon açılır kuzen aranır verilir

-tamam gec sen..

(ağzı iyi laf yapar o kadar yani yüksek biyerde tanıdık değil)

(bu arada sahilyolunda ortaköy taraflarında çevirme varmıdır bugn)

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Normal vatandaş için sıkıntı polis ana arterlerde veya katılımlarında trafik zaten sıkışıkken iyice sıkıştırınca oluyor.

Bir de şu yıl sonunda elinizdeki koçanlar bitmiş olsun muhabbeti var ki şuyuu vukuundan beter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

genelde çevriliyorum cam filmi var ama en hafifinden 1 numara yani içersi genel olarak gözüküyor... ama işte türk polisi değilmi facebookta da gördüm yorumlarda polisin biri yazmış ben görürsem ceza yazarım arkadaş banane yaptırmasın arabasına diye ....

o 2-3 tane akıllı taklidi yapan var işte adam geliyo abi diyosun kolay gelsin diyosun in arabadan diyo ..

-abi kolay gelsin
    -in arabadan
    -efendim?
    -sebep?
    -ihbar var

-tamam gec sen..

Artık çoğu araba fabrika çıkışlı koyu renk camlı oluyor. Bu nasıl bir mantık çözemedim. Akşamları değil daha çok gündüzleri herhalde çeviriyorlar cam filminden.

Ortaköy tarafında reina / polisevi civarında akşamları genelde çevirme oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

-abi kolay gelsin
    -in arabadan
    -efendim?
    -sebep?
    -ihbar var

-tamam gec sen..

Artık çoğu araba fabrika çıkışlı koyu renk camlı oluyor. Bu nasıl bir mantık çözemedim. Akşamları değil daha çok gündüzleri herhalde çeviriyorlar cam filminden.

Ortaköy tarafında reina / polisevi civarında akşamları genelde çevirme oluyor

Alıntıları Göster
    2009 dan beri araç kullaniyorum genelde gece 22 00 den sonra beylikdüzü böl. ceviri oluyor cumartesi geceleri olmazsa olmaz ama her denk geldigimde cevrilmedim bir keresinde cevrildim alkol varmi dediler Bagajda var dedim devam et dedi şunuda belirteyim çok saygililaR.

• Gündüz vakti ana arterlerde çevirmeye pek rastlamadım çünkü sıkışık trafiği iyice sıkıştırır... Sadece bir iki kez sabah 9 gibi kemer denetimi gördüm.. Gündüzleri şehir giriş çıkışlarında, otobanlarda ve şehirdeki işlek olmayan caddelerde, bulvarlarda radar uygulaması olur, ayrıca kavşak girişlerinde emniyet kemeri-kırmızı ışık kontrolü yaparlar.

Trapster diye telefona yüklenebilen bir program var, insanlar tecrübe edindikleri çevirme-radar-mobese noktalarını haritada işaretlemişler ve siz bu noktalara yaklaşınca program uyarıyor. Bu da online kullanmak için linki: http://trapster.com/trapmap.php

• quote:

Orijinalden alıntı: loverdosed

Gündüz vakti ana arterlerde çevirmeye pek rastlamadım çünkü sıkışık trafiği iyice sıkıştırır... Sadece bir iki kez sabah 9 gibi kemer denetimi gördüm.. Gündüzleri şehir giriş çıkışlarında, otobanlarda ve şehirdeki işlek olmayan caddelerde, bulvarlarda radar uygulaması olur, ayrıca kavşak girişlerinde emniyet kemeri-kırmızı ışık kontrolü yaparlar.

Trapster diye telefona yüklenebilen bir program var, insanlar tecrübe edindikleri çevirme-radar-mobese noktalarını haritada işaretlemişler ve siz bu noktalara yaklaşınca program uyarıyor. Bu da online kullanmak için linki: http://trapster.com/trapmap.php
    Akşam saat 23:30 da kendi sokagıma ters yönden girdim diye atladı önüme yapıştırdı 72tl'yi. Yıl sonu normal, yattılar 1 yıl boyunca klimalı arabaların içinde çalışcaklar aralıgın sonuna kadar.

• İyi bu çevirmeler zarar yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andromedaxe

İyi bu çevirmeler zarar yok bence
    ben bu yıl 2 kere radar saatte 94-98km hızla girdim (test araçları)

ve 4 kere gbt taraması için durduruldum (araçta tek olduğum zaman çeviriyorlar) geçtiğim yollarda genelde çevirme noktaları var artık birçok noktada polislere korna çalıyorum aynı polisler aynı noktada aşayiş meselesi, ben rahatsız değilim bu durumdan polis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

ben bu yıl 2 kere radar saatte 94-98km hızla girdim (test araçları)

ve 4 kere gbt taraması için durduruldum (araçta tek olduğum zaman çeviriyorlar) geçtiğim yollarda genelde çevirme noktaları var artık birçok noktada polislere korna çalıyorum aynı polisler aynı noktada aşayiş meselesi, ben rahatsız değilim bu durumdan polis olsun

Alıntıları Göster
    Küçükçekmece Cennet Adliyenin arka tarafında küçük bir mahalle arası yol var. Polis fatih market karşısındaki çöpün olduğu köşeye pısıp eşek kadar büyük olmasına karşın tek yön yapılmış yola tersten girenlere kitliyor cezayı haberiniz olsun.

Camiinin önündeki ana yolda millet çift sıra park etmişmiş, garanti bankasının köşesinden diğer ana yola ters yönden girmişlermiş gibi küçük işlerle uğraşmak yerine kıytırık ara sokağa tersten girenlere ayar vererek ülkeyi kurtarıyor.

Kanarya Cennet arası ana yoldaki çift park olayına bir kere el atan polis görmedim. Özellikle yokuş yukarı çıkarken bir bakıyorsunuz malın önde gideni gitmek yerine park halindeki aracın yanına park etmiş. Çıkış yolu kapanmış. Karşı şerit boşsa karşı şeritten, yok doluysa bekle ki geçsinler. Aman iyi aile çocuğu 10metre yürümesin, dükkanın önünde dursun, Varsın tüm sürücüler beklesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Camiinin önündeki ana yolda millet çift sıra park etmişmiş, garanti bankasının köşesinden diğer ana yola ters yönden girmişlermiş gibi küçük işlerle uğraşmak yerine kıytırık ara sokağa tersten girenlere ayar vererek ülkeyi kurtarıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_30502765/tm.htm

Suçla savaşmada birinci adım kurala uymayı öğretmektir. Bir kural seçilir sürekli olarak ihlal edenler cezalandırılır. Ta ki kurala uyma fikri yerleşene kadar. Bir kurala uynayı öğrenen diğer kurallara da uymaya başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Suçla savaşmada birinci adım kurala uymayı öğretmektir. Bir kural seçilir sürekli olarak ihlal edenler cezalandırılır. Ta ki kurala uyma fikri yerleşene kadar. Bir kurala uynayı öğrenen diğer kurallara da uymaya başlar.

Alıntıları Göster
    1.5 yıldır araba kullanıyorum. 1 defa Bostancı Gösteri Merkezi'nin orda çevrildim. Alkol kontrolü idi. Bi kerede Küçükyalı sahil yolunda ki
    ceplerde arkadaşımın ve benim arabayı ve bizi (4 kişiydik) bir güzel aranmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Alıntıları Göster
    @oldsalt,

Süpermiş gerçekten...

Yalnız bizdeki problem işte burada zaten.
    Küçük, salak salak şeylerle uğraşıyorlar, eyvallah, onun da olması gerekli elbette, ama daha büyük ve aciliyeti olan, çözülmesi gereken, trafiği rahatlatacak işlerle uğraşmıyorlar mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Plakam 41, her hafta sonu düzenli olarak aracım detaylı olarak aranır.. Yaşımızda genç olunca hiç boş bırakmıyorlar. GBT sorgulama rakamı olsa tarihi rekora koşarız. Hayır at hırsızı gibi tipimizde yok niye böyle oluyki yaa

Aynı durumdayız,benim plakada 41 ne zaman İstanbula gitsem çevrilirim(özellikle ortaköy civarlarında).Fazla irdelemezler ama,ehliyeti ruhsatı alırlar böyle suç işlemişim gibi mal mal bakarlar sonrada imalı imalı "dikkat edin kendinize gençler,yaramazlık yok" der gönderirler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.