Şimdi Ara

Istanbul (Çapa)Tip Fakültesi Tanitimi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
7
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soru: merhaba öncelikle sıralamam 2573 gelir mi bilmiyorum amam sizce özelde düşünüyüm mü gelmezse bezmi alem acıbadem nasıldır size göre veya marmara :D

Cevap: Şimdi hocam capanin gelmesi muhtemel ama zor gibi, cunku 70 kişilik kontenjan azalması ve capanin sisteminin tam anlamiyla oturması ve capanin kolaylasmasi puanları yukseltecektir. Ben üst siralara maddi durumdan dolayi ozel yazmadim. Sizin maddi durumunuz iyiyse yazabilirsiniz. Marmara ing eğitim veriyor ama yeri ıssız bir yerde ulasim az ve yurt konusu zorlayabilir. Acibademin kampusu cok güzel. Ing eğitim veriyor. Gecen sene yurt ucreti 10000 tl civarındaydı. Bezmialem %30 ing. Lokasyon olarak capaya cok yakın. Kendi yurdu yok civarindaki yurtlara bakman lazim . 8000 tlden başlıyor ozel yurtlarda. Eğitim kalitelerini bilmiyorum. Ama hepsini gezip gorerek karar vermen daha doğru olur. Neticede hepsi köklü okullar ve kaliteliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Teorik derslerin yoklamasi olmuyor yani katilim zorunlu degil. Uygulama derlsleri %80 devam zorunluluğu var. Haftada 3-4 gun oluyor 10.30-12.00 arasi . O yuzden ilk yil rahat. Yurt ucretleri de 800 tl den başlıyor diye duydum. Zaten Capanin da ctfnin de yurdu yok. Avcilarda var.

• Pm den gelen sorulardan birinin cevabını buraya da atayim.

O amfi 14 mart amfisi gerçi artik aziz sancar amfisi oldu. O okulun ilk günü olup öğrenci +veli geldiği için o kadar dolu ve yoğun gözüküyor. Yani ilk gün dışında öyle bir olay yok sebebi de veliler. . Fiziki olarak ozeller kadar iyi değildir ama eğitim kalitesi olarak çoğundan iyidir. vaktin olursa capayi gez amfilere bak ogrenci islerine ugra görüş fikirlerini al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 13 Temmuz 2017; 17:21:43 >
  • Ups

• Bu sene bakalım çapanın bu kadar reklam çalışmaları sonuç verecek mi? Yoksa ezeli rakibi cerrahpasha (tr'den bahsediyorum ing zaten geçiyo) son 4 yılda olduğu gibi yine mi onu alt edecek? Hepimiz izleyip görücez. Ne kadar reklam yaparsan yap ben ctf ye gitcem çünkü ctf de doğdum ctf de büyüdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heronguy -- 24 Temmuz 2016; 3:04:06 >
  •  Istanbul (Çapa)Tip Fakültesi Tanitimi
     Istanbul (Çapa)Tip Fakültesi Tanitimi

• up
  • Sonuçlar açıklanmış sanırım bir up çekeyim 12-13-14 ünde beyazıtta 17-1 ağustos çapa kampüsünde tanıtımlar olucak çapanın türkçesi 380den 310a düştü 60 kişilik te ing kontejanı açıldı belirteyim.

• up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.