Şimdi Ara

Istanbul (Çapa)Tip Fakültesi Tanitimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PM DEN GELEN SORUNUN CEVABINI BURAYA DA ATAYIM.

ingilizce tıp okumak için iyi bi ingilizce gerekiyor yoksa 1 yıl hazırlık okuman gerekicek. tıp icin ben turkce okumayı tercih ettim ve şimdi olsa gene türkçe seçerdim. Zaten ilk yıl rahat olduğu için istersen ing.i rahat rahat gelistirirsin. Ben ozelleri de devleti de gezdim. Tam burslu olsa da ozel uni de maddi olarak zorlayacagini dusunerek devleti seçtim. Ozeldeki arkadaşlarımın söylediği kantin ve yemekhaneleri pahaliymis.Bu senin maddi durumunla alakali. Ama ben gene de devlet seçerdim. En az rahatsız olacağın şey fiziki koşullar olur. Öncelikle o kalabalığı sadece 1 kere göreceksin. O da ilk gün. O kalabalığı biraz da veliler oluşturuyor. Ayrıca uygulamalarda 8 gruba amfi derslerinde 2 gruba bölünüyor. O yuzden ilk gün hariç kalabalıktan hiç şikayet etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 13 Temmuz 2017; 17:15:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D2914531

Capa demeyin 70 kontenjan azalisi ne demek ya ankara tip hayallerim capa yuzunden bitecek
    Peki marmaranın oturmuş bir sistemi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuI

PM DEN GELEN SORUNUN CEVABINI BURAYA DA ATAYIM.

ingilizce tıp okumak için iyi bi ingilizce gerekiyor yoksa 1 yıl hazırlık okuman gerekicek. 1 yılını ıngilizce için feda edecek misin önemli olan bu. Benim ctf ingde okuyan arkadaşlarım var. Onların dediği ing. Anlamasak da latince terimlerle cozuyoruz soruları. Yani tıp ı icin ben turkce okumayı tercih ettim ve şimdi olsa gene türkçe seçerdim. Zaten ilk yıl rahat olduğu için istersen ing.i rahat rahat gelistirirsin. Ben ozelleri de devleti de gezdim. Tam burslu olsa da ozel uni de maddi olarak zorlanacagimi dusundugum icin devleti seçtim. Ozeldeki arkadaşlarımın söylediği kantin ve yemekhaneleri aşırı pahaliymis.Bu senin maddi durumunla alakali. Ama ben gene de devlet seçerdim. En az rahatsız olacağın şey fiziki koşullar olur. Öncelikle o kalabalığı sadece 1 kere göreceksin. O da ilk gün. O kalabalığı biraz da veliler oluşturuyor. Ayrıca uygulamalarda 8 gruba amfi derslerinde 2 gruba bölünüyor. O yuzden ilk gün hariç kalabalıktan hiç şikayet etmedim. Binanın yıkılması ile ilgili söylenti var ama daha hiçbir çalışma yok. Yani mahalle dedikodusundan ibaret.hiçbir kız arkadaşımdan yurt bulma ile ilgili sorun duymadim. Okula çok yakın kampussaray kiz yurdu olmasi lazim.birde okulun arkasinda bir tane vardı benim bile bildiğim oyle düşün :) . Benim üst siramda ctf vardı. Ama pişmanlığı geç aksine mutluyum iyiki çapa olmuş diye. Ctfden 2 oda arkadasim olduğu için bu karşılaştırmayı cok rahat yapabilirim ayrıca Ctfde ders dinlemisligim de var ve capa Ctfden iyi diyorum. O yuzden suan olsa capa yazardim. Capa 2011 de sistem değiştirdigi icin ve 2011 yılı cok zor olduğu için capa zor diye yayıldı ve herkes ctf tercih etmeye başladı. Ama çapa sistemini oturttu .artık sistem problemleri yok ve artık daha kolay (2.dönem sadece uyg.lara giderek butunlemesiz gecilebiliyor oyle dusun) . Burs icin okulun rehberlik ofisinden okula özel burslari takip edebiliyorsun.ayrica dgier burslar icin internetten takip etmek lazim.

Evet arkadaşlar bende bu cevap üzerinden bazı şeyler ekleyim çapanın sistemi değişti o sene öğrenciler haklı olarak zorluk çekti ve çapa zor diye duyulmaya başlandı ama sistem artık oturdu ve ısrarla hala çapayı kulaktan duyma bilgilerle karalayan arkadaşlar lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın sistem gayet iyi her sene geri dönüş alınarak dahada iyileştiriliyo ve bu sene gelicek olan dönem en şanslısı 80 kişi kont azalmış olarak gelicekler tercih yapıcak arkadaşlarada örnek veriyorum egede okuyan birinin çapa hakkında kötülelerine inanmasın bizzat çapada okuyan biriyle konuşsun ve çapa hala bu ülkenin en iyi tıp fakültelerinden biri emin olun.

• AudiVideTace A kullanıcısına yanıt
    Marmarada köklü bi fakülte tabiki sistemleri oturmuş sadece ing tıp okumak isteyip istemediğine karar vermelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekstrselülermatriks

Marmarada köklü bi fakülte tabiki sistemleri oturmuş sadece ing tıp okumak isteyip istemediğine karar vermelisin.
    Hocam sırf ing. okumamak için medipol tercih edilir mi ? şu aralar bir türlü karar veremiyorum
  • AudiVideTace A kullanıcısına yanıt
    Medipolde okuyan arkadaşlarım var çok fazla hasta görmediklerini söylüyolar vakıf düşünüyosan bezmialemi araştırmanı öneririm

• 2100 bandına çapa gelir mi? Bir de bu yeri değişcek değişmicek olayı baya tedirgin ediyor beni avcılar resmen şehir dışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle gelir ben okula girdiğimdede taşınma söylentisi vardı gireli 3 yıl oldu bu aradaHala var ama okulda hiç bi hareketlilik yok daha min 2 sene bişey olmucağını düşünüyorum avcılar meselesi sadece bi ihtimal eğer taşınma olursa yerinde yenilenme ihtimali daha büyük.Taşınma olursada temel bilimler yani ilk 3 sınıf taşıncak taşınana kadar bu sene gircekler ilk 3 sınıfı bitirir diye düşünüyorum.Bunlar çok yüksel bütçeli projeler olduğu için hemen olcak şeyler değil taşınma yakın tarihte olucak olsa herkesin haberi olurdu emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekstrselülermatriks -- 20 Temmuz 2016; 9:36:24 >
  • Hocam ben fatih taraflarını pek bilmiyorum ama öğrenci için nasıldır oralar, ayrıca okul kulüp faaliyetleri ne kadar aktif? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chopinnyc -- 20 Temmuz 2016; 9:45:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih istanbulun en merkezi yerlerinden biri her yere yakın etrafta öğrenci nüfus fazla olduğundan dolayı kiralar yüksek 2+1 evler 1200 tl civarı yurtta fazla yok trabzonlular ve vatan yurdu var ama en mantıklısı ilk sene eve çıkmak.Okulda 30 u aşkın kulüp var dalış kulübü müzik gezi kayak kulübü sosyallik isteyene imkan var cidden

• quote:

Fatih istanbulun en merkezi yerlerinden biri her yere yakın etrafta öğrenci nüfus fazla olduğundan dolayı kiralar yüksek 2+1 evler 1200 tl civarı yurtta fazla yok trabzonlular ve vatan yurdu var ama en mantıklısı ilk sene eve çıkmak.Okulda 30 u aşkın kulüp var dalış kulübü müzik gezi kayak kulübü sosyallik isteyene imkan var cidden
    sultangaziye taşınma durumu hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Ekstrselülermatriks E kullanıcısına yanıt
    henüz kimseyi tanımadan ilk sene eve çıkmak biraz zor değil mi ?
  • tıpistiyorumokadartıp. T kullanıcısına yanıt
    öyle bi ihtimal yok sultangazi belediye başkanının uydurması fatih belediye başkanı cevabını verdi ona

• rhotormir R kullanıcısına yanıt
    Evet zor ama aynı liseden beraber kazandığınız kişiler varsa kafa dengiysenşz çıkabilirsiniz istda ev tutmak yurda göre çok çok avantajlı çünkü

• quote:

Medipolde okuyan arkadaşlarım var çok fazla hasta görmediklerini söylüyolar vakıf düşünüyosan bezmialemi araştırmanı öneririm

Bezmi alem ing mi

• Ekstrselülermatriks E kullanıcısına yanıt
    yalnız olucam galiba bi sene yurtta kalıp ordan eve çıkarım eğer kafa dengi arkadaşlar bulursam ilk sene biraz zor geçicek galiba
  • biradamdiro B kullanıcısına yanıt
    Hayır türkçe
  • rhotormir R kullanıcısına yanıt
    Yurt ortamına alışkınsan sıkıntı çekmezsin ben sadece evin + ları daha fazla onu demek istedim yoksa zaten insan alışıyo bi şekilde
  • quote:

Hayır türkçe

bezmi alemden biriyle konuştum hazırlık varmış ama, muafiyetle geçilebiliyo :'(
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuI -- 13 Temmuz 2017; 17:18:9 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.