Şimdi Ara

İstanbul Boğazını betimleyin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul boğazını sanatsal olarak yani betimleme yaparak anlatın deseler nasıl anlatırdınız? Cümle halinde yazın mümkünse.

dershane ödevi var 15 cümle yazmam lazım, yardım.

• yukarı
  • Ya alt tarafı süslü bi cümle kurcaksınız ya nerde paylaşımcılık.
  • istanbulu istanbul yapan, istanbulu her daim genç bir kız gibi süsleyen ve güzelleştiren doğal oluşum.

boyle mı oluyodu betımleme
  • quote:

Orjinalden alıntı: mWm

istanbulu istanbul yapan, istanbulu her daim genç bir kız gibi süsleyen ve güzelleştiren doğal oluşum.

boyle mı oluyodu betımleme

Hayır İki taraf kara ortası su falan böyle bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 21 Ağustos 2007; 23:53:59 >
  • Manzarası azraili de büyülemiş , intihar platformu bazında en çok tercih edilen sütunlar ve betonlar bileşkesi ...

gayet süslü
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Manzarası azraili de büyülemiş , intihar platformu bazında en çok tercih edilen sütunlar ve betonlar bileşkesi ...

gayet süslü

Sen buralarda harcanıyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Manzarası azraili de büyülemiş , intihar platformu bazında en çok tercih edilen sütunlar ve betonlar bileşkesi ...

gayet süslü

Bunu yazsam sadece yeterli olur hocaya.

•  İstanbul Boğazını betimleyin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: cémo

quote:

gayet süslü

Bunu yazsam sadece yeterli olur hocaya.

şizofren muamelesi görebilirsin hocam dikkat et

Bu arada hangi dershaneye gidiyosun , bizimki daha açılmadı bile size ödev vermişler ?

• Fen Bilimleri.

Ya ödev sayılmaz. Dallamanın biriyle hoca arasında bi sohbet geçti. Hocada 15 cümleyle anlatın dedi. Ödev sayılmaz yani öylesine ama şimdi yapmazsam neyle karşılaşcağımı bilmiyorum o yüzen garantiye alim ben.

Bu arada başka örnekler geliyorsa yazarsan sevindirik olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foals -- 22 Ağustos 2007; 0:20:38 >
  • Yarın saat 13.00'a kadar örneklerle dolmuş olur umarım burası.
  • Yahu anlattığınızda gözümüzün önüne gelicek alt tarafı. Yazın bir iki cümle ya
  • Ortada birikmiş suların etrafında taş binalar ve aralarda görünen yeşil ağaçların olduğu güzel bir görüntünün ortasında yükselen ve dünyanın iki kıtasını birleştiren eşsiz bir yapıdır. Bide okadar güzel çevrenin etrafında bakımsız bir yapıda olabilir.
  • Sağol hocam 2 cümle çıkardım burdan. 8 cümle kaldı.
  • El ele tutunmuş iki sevgiliye benzer aşkla, yıllarca Asya'yla Avrupa'yı ele ele tutuşturan köprü, aynı zamanda İstanbul'u besleyen yollara karmaşayı, çileyi, sıkıntıyı, aşkı pompalayan kalbi gibiydi. İstanbul bu köprüyle hayat buluyordu. Ve boğazı, güzelliklerin yanında çekilen sıkınıtları unutturan tek yeriydi.

gibi birşeyler....
  • İki kıtanın birleştiği yerde,tarihi bir kentin içinde,o boğazın ışıl ışıl ışıkları yaşamak kız bulmaktan daha iyisi
    olamaz..

İdare edin kafamdan bunları buldum ben
  • Kız kulesine kavuşamasın diye çelik halatlarla zaptedilmiş boğaz prensi..

İdare eder
  • 11 tane oldu. Sağolasın arkadaşlar. Yetincez artık bu kadarla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.