Bildirim
İstanbul-Bodrum yolculuğu birkaç soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Google earth'ten baktım. İzmir üzerinden götürüyor. Yaklaşık 800 km yol hesapladı. Tabi körfezi dolaştırıyor. -
Anadolu yakasından pendik-yalova feribotuna binerek gidersen toplam 700km civarı.
Mola verdiğini ve hızlı gitmediğini düşünürsek 10-11 saat kadar sürer.
Pendik-Yalova-Bursa-Susurluk-Balıkesir-Akhisar-Manisa-Yalova-İzmir-Söke-Milas-Bodrum yolunu takip etmen gerekir.
Kaç depo ile gideceğini bilemem, benim 1.4 d4d corolla (dizel) ile klima açık 3/4 depo yaktım. -
Yalnız dikkat et İzmire varırken; Aydın-Söke otobanına girmen lazım o tabelayi kacirirsan izmirin icini turlamıs oluyorsun :)) -
Güzargahın güzel,bildiğim kadarıyla yol çalışması yok.Körfez'i dolaşmazsan rahat olur.Otobanı kaçırma İzmir'de.
Ekleme:KGS-OGS'ni unutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 17 Ağustos 2011; 15:07:55 > -
Klima elbette etkiler ama sakın klimasız gideyim deme.Ben şehir içinde 8 lt civarlarında yakan biri olarak şehir dışında klima açıkken 5.6'ya düşürebiliyorum.Takma kısacası benzini
Yalova-Bursa-Balıkesir-Manisa-İzmir-Söke-Milas-Bodrum yolu üzerinden gidebilirsin. 800 km civarı bi yol yaparsın.
Ford Focus'un yanlış hatırlamıyorsam deposu 55 lt idi.Eğer sakin kullanırsan bir depo ile gidersin.Ama bence atraksiyon yapma Söke'de bi ikmal yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 17 Ağustos 2011; 15:16:49 > -
Şimdiden hayırlı yolculuklar.
Biz geçen hafta 3 kişi full bagaj+arka koltuk, İstanbul-Davutlar(Kuşadası) yaptık 1.4 benzinli MT Getz ile. Eskihisar-Topçular arabalı vapurunu kullandık (45TL). Klima neredeyse yol boyu açıktı. Kapıdan kapıya şuan tam hatırlamıyorum ama 550km yaptık. 90km/s hızı neredeyse hiç geçmedim. Susurluk'ta Yörsan tesislerinde 1 saat mola verdik, ıvır zıvır beklemelerle 11,5 saat sürmüş yolculuk. Vardığımızda çeyrek depodan biraz azalmıştı depo. -
arabanı sıkıştırmayıp 90/100 sabit hızda gidersen focuslar uzun yolda bir depo benzin ile 700 750 KM yol yapar gerisi size kalmış hayırlı yolculuklar -
quote:
Orijinalden alıntı: r10gkbrk
Merhaba,
İstanbul'dan Bodrum'a Ford Focus 1.6 Titanium 2011 model arabam ile en rahat hangi yoldan gidebilirim?
Ayrıca benzinli arabam kaç depo ile gider? Yolculuk boyunca klimayı açmayı düşünüyorum. Benzin kullanımını etkiler mi?
Acil cevap gerekiyor.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam kesinlikle söke yolundan gitme İzmirden direk Aydına geç otobandan çıktıktan sonra Çine yoluna gir bu yol izmir otobanından daha güzeldir. Yol 10-20 km uzun olur ancak söke gibi arayollardan daha iyi zaten yol yapımı var oralarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 17 Ağustos 2011; 16:52:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
Yalnız dikkat et İzmire varırken; Aydın-Söke otobanına girmen lazım o tabelayi kacirirsan izmirin icini turlamıs oluyorsun :))
yok artık! ben hep izmirin içinden geçe geçe gidiyordum diodum keşke buraya girmeden bi yol olsa diye -
quote:
Orijinalden alıntı: Larkyn
quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
Yalnız dikkat et İzmire varırken; Aydın-Söke otobanına girmen lazım o tabelayi kacirirsan izmirin icini turlamıs oluyorsun :))
yok artık! ben hep izmirin içinden geçe geçe gidiyordum diodum keşke buraya girmeden bi yol olsa diye
valla ben her gidişimde son anda fark edip giriyorum bir keresinde kacirip 1-2 km geri geri gelmiştim bu sefer girmicem lan izmire diye hirs yapmıstım :))) hoş izmiri gezmek guzeldir de işte yanınızda kız arkadasınız olunca biraz zor oluyo :)))
-
infernaltr nin söylemiş olduğu yolu bu sene bende kullandım açıkcası oldukça rahat
Güvercinlik - Bodrum arası 2 tane radar var biri hemen güvercinlik çıkışında virajlar başlarken diğeride Rixosu geçtikten sonra torba kavşağına yaklaşırken. 2.söylediğim radar pek kurulmuyor artık ama yinede dikkat edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seal05 -- 17 Ağustos 2011; 20:45:04 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 120 km hızda direksiyon titremesi
- gaza basınca gelen hava sesi
- sunnex cam filmi yorumları
- en iyi ppf kaplama markası
- hususi aracı ticariye çevirme
- toyota highlander türkiye fiyatı
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- togg satış rakamları
- elektrikli minibüs fiyatları
- peugeot e 308 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X