Şimdi Ara

İstanbul bitmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşim gereği 6 aydır su kaynakları adına araştırma yapıyorum. Herkesin anlayacağı dilde basit şekilde anlatacağım. Çünkü teferruatlı yazdığım zaman kimse okumayip başlığa takılı kalıyor.

15 sene içinde İstanbul ve civar bölgeleri aşırı su sıkıntısı çekecek. Kanal istabul projesi ise tam bu olaya denk geleceği için oralardan arsa arazi ve bilimum yatırım araçları ölü yatırım olacak. Anadolu'ya göç başlayacak. 15 sene sonunda İstanbul ve bölgesinden arazi arsa daire alanlar artık kar değil çok büyük zararlar yaşayacak. Karadeniz ve Ege bolgelerinden arsası olanlar çok karlı çıkacak bu durumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın sabah göç ediyorum o zaman kesin bilgimi?

• ege sanki çok sulakta anadolunun en sulak yeri marmara kardeniz zaten diğerleri yarı çöl...bir sene yağış az oldu diye yine komplo teorisyenleri türedi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2020; 17:22:23 >
  • 15 yılda suyu bırak insan bulamayacaksın İstanbul'da. Hepsi helikopterle atılmış kireçlerle gömülecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul artık bir şehir değil. Mega kasaba
  • istanbul = mega çöplük. istanbul'dan kactigimiz her gun icin sukrediyorum

• Fazla değil 5-6 sene sonra öngorulerim daha belirgin olacak. 10-15 sene sonra da adam haklıymış dersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zamana deniz aritma sistemiyle deniz suyu icilecek hale gelir oda olmasa Bulgaristana boru döseyip ordan tuna nehrinden su alirlar vs.
  • İstanbul araplara satıldı su olsa ne yazar artık bir TÜRK şehri değil ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Yarın sabah göç ediyorum o zaman kesin bilgimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.