Şimdi Ara

İstanbul bilişim Nexus 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ıstanbul bilişimde 32 Gb siyah nexus 5 bir süredir stokta yok.Beyaz veya 16 gblık modellerden de almak istemiyorum.Ne kadar süre içinde stoğa gelebileceğine dair fikri olan var mı? Başka yerde de satılmıyor ki 32 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sormayın üstat bende kaç haftadır bekliyorum siyah gelse 2 dakika beklemeden alacağım ama bu fiyata birde 32gb başka yerde yok. Mecbur bekleyeceğiz.
  • 32 baya bir sikinti,belli olmaz belki onumuzdeki ayda gelmeyebilir.

• Dayanamayıp beyazı alicam en sonunda ama siyah da daha bir karizmatik

• hmm
  • Bende bekliyorum bi turlu gelmedi

• Bende bekliyorum bi turlu gelmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 14 Mavi Yurtdışı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cağaloğlu mağazasından 16 gb modelini almayı planlıyorum

fiyatı internet fiyatından farklı midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bir bilgim yok, lakin 32 GB 'lıklarda D820 yazıyor. Yani kuzey amerika versiyonu. Almadan önce araştırmanızı öneririm 4G 'de sorun çıkarabilir.
  • İstanbul bilişim outlet den 1050 TL Ye 16 GB aldım.. Gayet de memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • datxhum kullanıcısına yanıt
    outlet telefonlara güvenilirmi çizik fln varmıydı cihazda biraz bilgi verebilirmisin bende telefon almayı düşünüyorum
  • mrvzl kullanıcısına yanıt
    Benim telefon da önemsenmeyecek derecede küçük bir çizik vardı telefonun ekranında değil. Kasasında. Bence alınabilir outlet ürün. Ben çok memnunum. Piyasaya göre 350 TL daha ucuz. Kat be kat değer yani.. Bundan sonra da telefon alacak olsam outlet alırım..

• İstanbul bilişimin garantisi lg servislerinde geçiyo mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powled

İstanbul bilişimin garantisi lg servislerinde geçiyo mu?

Hayır geçmez.
  • cocainer kullanıcısına yanıt
    Ben bu gün n5 32gb siyah sipariş ettim bişey olması durumunda firmaya yollayacağım o zaman. nexus kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum n4te 1.5 sene tık demeden çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemez -- 12 Aralık 2014; 17:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powled

Ben bu gün n5 32gb siyah sipariş ettim bişey olması durumunda firmaya yollayacağım o zaman. nexus kolay kolay bozulmaz diye düşünüyorum n4te 1.5 sene tık demeden çalıştı.

Biraz sans işi fakat iyi tercih yapmissiniz hayırlı olsun şimdiden.

• Şu an istanbul bilişimde 16 GB siyah nexus 5 var. Daha önce alan varsa memnun mu değil mi paylaşırsa sevinirim. Ayrıca revizyonlu mu? Aradığımda seri numarasını veremiyoruz dediler.

32 GB lık alıcaktım son anda kaçırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyeslim33

Şu an istanbul bilişimde 16 GB siyah nexus 5 var. Daha önce alan varsa memnun mu değil mi paylaşırsa sevinirim. Ayrıca revizyonlu mu? Aradığımda seri numarasını veremiyoruz dediler.

2.5 ay önce aldım revizyonlu 412k serisiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

quote:

Şu an istanbul bilişimde 16 GB siyah nexus 5 var. Daha önce alan varsa memnun mu değil mi paylaşırsa sevinirim. Ayrıca revizyonlu mu? Aradığımda seri numarasını veremiyoruz dediler.

Teşekkürler. Bi sıkıntı çıktı mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

quote:

Teşekkürler. Bi sıkıntı çıktı mı acaba?

Sadece aldıktan 2-3 gün sonra basit bir kronik sorun olan kamera altı şişmesi farkettim.Elini gezdirmediğin sürece belli olmayan şekilde birşey bu önemsiz yani.Yabancı forumlara yazdım baya araştırdım,kimisi aldığımda vardı dedi,kimisi yok dedi,kimisi bir süre sonra oluştu dedi felan.Bir sıkıntı yaşamadım ancak yaşarsamda cihaza garantisi yokmuş gözüyle bakıyorum malum İstanbul Bilişim :) Cihazlar Çin'den ithal şarj aletleri için ek çeviricide gönderiyorlar benim şarj aletim prize takılı ancak telefona bağlı değilken yani içinde elektrik birikince hafif cızırtı çıkartıyor sadece.

Elektronik şans işi.LG Türkiye garantili olmasını bende isterdim ancak malesef artık getirtmiyorlardı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.