Şimdi Ara

İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme(İngilizce)(UOLP-LiverpoolÜniversitesi)(Tam Burslu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up
  • up
  • up
  • up
  • hoştur güzeldir.iki yıl ingiltere de okuyorsun bildiğim kadarıyla hem bilgi üni. hem de liverpool üni diploması alıyorsun
  • Güzel ama ingiltereye gönderenin kontenjanı baya az sanırsam , tek basamaklıydı onu hatırlıyorum İngiltereyi seven elemanlar gelip yüksek puandan kapatırsa sıkıntı yaratır sana (benim dediğim bilgisayar mühendisliği için tabi ama işletmede de öyledir muhtemelen)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bu liverpool diplomasının bana cok büyük +sı olurmu?yurt dışı çalışmak için felan

odtü işletmemi burası mı ?
  • çift diplomanın yurt dışı deneyiminin sana artısı kesinlikle olur odtü mü bilgi mi dersen ben burasını tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Güzel ama ingiltereye gönderenin kontenjanı baya az sanırsam , tek basamaklıydı onu hatırlıyorum İngiltereyi seven elemanlar gelip yüksek puandan kapatırsa sıkıntı yaratır sana (benim dediğim bilgisayar mühendisliği için tabi ama işletmede de öyledir muhtemelen)

ilk yıl sonunda sanırım yatay geçiş yapılabiliyor işletmeden bu bölüme hocam. Ortalamanın en az 2,40 olma şartıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

http://www.topuniversities.com/node/2788/ranking-details/world-university-rankings/2012
    gidilir buraya. odtüden daha iyi sıralaması

çift diploma olayı kesinse burasını düşünebilirim bilgi + liverpool üni iyi olur gibi odtüden de iyi diyorsun sıralaması

seneye girecem ztn mezun olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.