Şimdi Ara

İstanbul Beyoğlu Bar Fiyatları ve Galata Köprüsü Menü Fiyatları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
22.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul Beyoğlunda tavsiye edeceğiniz ucuz bar, diskotekler nelerdir? Fiyatları ne alemde? Birde Galata Köprüsünün altında restorantların fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Giriş ücretli mi?
    Damsız girilmez olan yerler tuzlu mudur?
    Bira ne kadar?
    Cola ne kadar?
    Çerez türünden kuruyemiş-cips karışımı ne kadar? vs...

Tabii bide adres tarif eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 24 Aralık 2008; 2:00:45 >

• Ben beyoğlunda genelde CRAB da takılırım,çok büyük olmayan cuma ve pazar günleri şarkıları iyi yorumlayan rock türünde yoğunlaşan bir grup çıkar..Dediğim gibi mekan çok büyük değildir fakat ortamı sıcaktır..Adresi basittir;istiklalde ünelden Taksime doğru giderken solda United Colours Of Benetton mağazasını gördüğünde kafanı kaldırıp sağ üste bakarsın 2. katların birinde neon yazı ile CRAB BAR yazar(giriş ücretsizdir,genelde damsız girilmez ama apaçi bi model değilsen ve içerisi çok kalabalık değilse alırlar yüksek ihtimal..)

Bira fiyatı 50cl 8ytl fakat müzikten aldığınız tad bambaşka..

İyi para harcarım,yanımda hatun var dersen Jolly Joker Balans ı tercih et..

Rakı balık yaparım dersen Nevizade de Vera vardır..

Rakı balık yapmam,dersen yine bu sokakta bir mekanda takılabilirsin,bira fiyatları ortalama 4-5ytl dir(50cl)

Çok gürültü olsun,hatun fazla olsun dersen Quba vardır nevizade çıkışında Jolly Joker sırasında fakat fiyatları biraz tuzludur..

Canlı performans büyük mekan dersen Studio Live ve Jolly Joker iyidir,giriş genelde 23ytl civarıdır(joly joker de) haftanın belli bir günü yüksek sadakat çıkıyor diğer günler de boş geçmez mutlaka programlıdır..

Ayrıca Ghetto da sezonu açtı fakat pahalı bi mekandır oraya girmedim hiç..

Ama nereye gidersen git,sabaha karşı çıktığında Nizam Pide ye uğra ezogelin çorbası+kuşbaşılı pidesinin tadına bak..

Galata köprüsüne hiç gece çıkmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 24 Aralık 2008; 3:04:53 >

• fırtıkk sağl kardeş bilgiler için.

daha baka tavsiyeleriniz varmı.bende bekliyorum

Muhammed Ali
  • barlara gidilmez bu aralar silahlar çekiliyor cinayetler !!! yılbasına kadar baya bi olay olur gibime geliyor güvenlik askeri cephane gibi bar diye neye gittiğiniz görün akıllı olun

Orjinalden alıntı: firtikk

Ben beyoğlunda genelde CRAB da takılırım,çok büyük olmayan cuma ve pazar günleri şarkıları iyi yorumlayan rock türünde yoğunlaşan bir grup çıkar..Dediğim gibi mekan çok büyük değildir fakat ortamı sıcaktır..Adresi basittir;istiklalde ünelden Taksime doğru giderken solda United Colours Of Benetton mağazasını gördüğünde kafanı kaldırıp sağ üste bakarsın 2. katların birinde neon yazı ile CRAB BAR yazar(giriş ücretsizdir,genelde damsız girilmez ama apaçi bi model değilsen ve içerisi çok kalabalık değilse alırlar yüksek ihtimal..)

Bira fiyatı 50cl 8ytl fakat müzikten aldığınız tad bambaşka..

İyi para harcarım,yanımda hatun var dersen Jolly Joker Balans ı tercih et..

Rakı balık yaparım dersen Nevizade de Vera vardır..

Rakı balık yapmam,dersen yine bu sokakta bir mekanda takılabilirsin,bira fiyatları ortalama 4-5ytl dir(50cl)

Çok gürültü olsun,hatun fazla olsun dersen Quba vardır nevizade çıkışında Jolly Joker sırasında fakat fiyatları biraz tuzludur..

Canlı performans büyük mekan dersen Studio Live ve Jolly Joker iyidir,giriş genelde 23ytl civarıdır(joly joker de) haftanın belli bir günü yüksek sadakat çıkıyor diğer günler de boş geçmez mutlaka programlıdır..

Ayrıca Ghetto da sezonu açtı fakat pahalı bi mekandır oraya girmedim hiç..

Ama nereye gidersen git,sabaha karşı çıktığında Nizam Pide ye uğra ezogelin çorbası+kuşbaşılı pidesinin tadına bak..

Galata köprüsüne hiç gece çıkmadım..

Abi döktürmüşüm yahuu!!! İstanbul rehberi resmen

★★★ F E N E R B A H Ç E ★★★

• bilgiler için tesekurler..bende gitmek istıyorum ama olaysız bır yer olsun...

Orjinalden alıntı: reko

bilgiler için tesekurler..bende gitmek istıyorum ama olaysız bır yer olsun...

aynen olaysız güvenli bi yer lazım buralar da ortamlar nasıl firtikk bilgi verirsen seviniriz..
    firtikk sen tek mi gidiyorsun ?

Orjinalden alıntı: Solitare

quote:

Orjinalden alıntı: reko

bilgiler için tesekurler..bende gitmek istıyorum ama olaysız bır yer olsun...

aynen olaysız güvenli bi yer lazım buralar da ortamlar nasıl firtikk bilgi verirsen seviniriz..
    firtikk sen tek mi gidiyorsun ?

Mekanlar temiz fakat taksim pis be kardeş..

Allaha şükür başıma hiç bişey gelmedi şimdiye kadar,tek de gittim 10 kişi de gittik ufak tefek olaylar haricinde pisliğe bulaşmadan eğlendik evimize döndük..

Sonuçta saat 10 gibi giriyosun sabaha karşı 5 te çıkıyosun mekandan,pek bi zararlı yanı yok..Şişlide ki o cinarin olduğu barlar biraz kabadayı tarzında adamların gittiği yerlerdir..

• taksim araf bar mükemmel
  • Galata köprüsündeki bir restoranda 4 kişi yaklaşık 1.750gr'lık bir somon balığı,4 bardak bira 1 salata 2su 1porsiyon midye tava 300ytl hesap geldi.Ama sanırım en concon lokantaydı görünüş olarak belli ediyordu ama ne olursa olsun çok fazla.Galataya gitmenizi önermiyorum.Kız kulesine gitseniz aynı hesap hiçyoktan kızkulesinde yemiş olursunuz.

Orjinalden alıntı: meganers

Galata köprüsündeki bir restoranda 4 kişi yaklaşık 1.750gr'lık bir somon balığı,4 bardak bira 1 salata 2su 1porsiyon midye tava 300ytl hesap geldi.Ama sanırım en concon lokantaydı görünüş olarak belli ediyordu ama ne olursa olsun çok fazla.Galataya gitmenizi önermiyorum.Kız kulesine gitseniz aynı hesap hiçyoktan kızkulesinde yemiş olursunuz.

Kişi başı 75 YTL tutmuş. Arkadaşlar cebimizde 40-50 YTL varken gidebileceğimiz, canlı müzik olan bi yer yok mu? Hatun bira ister, cips, kuruyemiş falan azda olsa masayı donatmış oluruz. Ucuz mekan tavsiyeleriniz neler? Sonra hatun yanımdayken, aşkım sen evine git, ben burda biraz daha kalıcam demek istemem.

Kave Dünyası da güzel bi yer kızla buluşmak için bide canlı müzik olsa.

Öğrencilerin gidebileceği, bi iş bulana kadar cebimizdeki 40-50 ytl ile yanımızda hatun varken, kendimize güvenerek girebileceğimiz mekan yok mu???

• sen onu 75diye hesaplama kızlarıda biz çektik yani kişi başı 150ye geldi.Gerçi bu moda terasta ödediğimin yanında hiç kalır onun lafını hiç etmiyorum bile

sen onu 75diye hesaplama kızlarıda biz çektik yani kişi başı 150ye geldi.Gerçi bu moda terasta ödediğimin yanında hiç kalır onun lafını hiç etmiyorum bile

et bakalım biraz

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coderMX

quote:

Galata köprüsündeki bir restoranda 4 kişi yaklaşık 1.750gr'lık bir somon balığı,4 bardak bira 1 salata 2su 1porsiyon midye tava 300ytl hesap geldi.Ama sanırım en concon lokantaydı görünüş olarak belli ediyordu ama ne olursa olsun çok fazla.Galataya gitmenizi önermiyorum.Kız kulesine gitseniz aynı hesap hiçyoktan kızkulesinde yemiş olursunuz.

Kişi başı 75 YTL tutmuş. Arkadaşlar cebimizde 40-50 YTL varken gidebileceğimiz, canlı müzik olan bi yer yok mu? Hatun bira ister, cips, kuruyemiş falan azda olsa masayı donatmış oluruz. Ucuz mekan tavsiyeleriniz neler? Sonra hatun yanımdayken, aşkım sen evine git, ben burda biraz daha kalıcam demek istemem.

Öğrencilerin gidebileceği, bi iş bulana kadar cebimizdeki 40-50 ytl ile yanımızda hatun varken, kendimize güvenerek girebileceğimiz mekan yok mu???

40-50 lira ile kendine güvenemezsin be hocam..Ancak böyle ucuz biranın olduğu mekanlara gidebilirsin..

O paraya sen 15 tane bira al ya da kaliteliteli bir kırmızı şarap al,boş ev ayarla oturun dvd izleyin kızla daha güzel olur,gecenin sonu da mutlu biter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 25 Aralık 2008; 1:16:12 >

• quote:

quote:

quote:

40-50 lira ile kendine güvenemezsin be hocam..Ancak böyle ucuz biranın olduğu mekanlara gidebilirsin..

O paraya sen 15 tane bira al ya da kaliteliteli bir kırmızı şarap al,boş ev ayarla oturun dvd izleyin kızla daha güzel olur,gecenin sonu da mutlu biter..

bu adam işi biliyo

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ&amp;amp;#39;NCE engellenmiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

quote:

quote:

bu adam işi biliyo

Yok be arkadaşlar, bugün bi arakdaşım yer tavsiyesinde bulundu, italyan müzik falan çalıyormuş, çok elit bi yermiş. Kıza buranın sıcak çikolatası meşhurdur dersin dedi. Daha önce kendi bi kaç kez kız arkadaşı ile gitmişti. Neyse adı şimdi aklıma gelmedi yerin, onuda bi kız arakdaşı götürmüştü o mekana orda kıza aşık olmuş.

Neyse arkadaş ile tekrar bi keşif yapayım yerin adını yazarım. Bi süre daha kave dünyasında takılmaya devam, arkadaşın dediği yere bi göz atıcam...

• Cepte 40-50 YTL varken helede kızla yılbaşını bırakın, normal bir gece eglencesine bile çıkamazsınız..
    Böyle birşeye cesaret etmeyin ortada kalır rezil olursunuz..

O gece cebinizde en az 150 YTL para olması gerek benden söylemesi..

Kişi başı 60-70'e gayet güzel eğleniyorsunuz. Damsız girilmez şartı yok, kız arkadaşıyla gelenler ve yanlız gelenler aynı bölümlerde oturuyorlar. Garsonlar vs çok ilgililer.

Benden söylemesi sakın alevli meyve tabağı almayın, ondan sağlam geçiriyorlar.

Adisyon her şeyi gösteriyor yediğin içtiğin çıkışta görüp öyle ödüyorsun. Karaköy tarafındaki ilk restaurant.

• 40-50 ytl ile gittiğin barlar apaçi dolu olur,yanında kız arkadaşınla rahat edemezsin.Nevizade veya Küçük Beyoğlu'ndaki mekanlar ise bütçene daha uygun ve düzgün sayılabilecek yerlerdir.Genelde yanyana,birbirine benzer,birası çerezi çok pahalı olmayan yerlerdir.Nevizade girişi balıkçılar çarşısından ve kime sorsan gösterir İstiklalde,Küçük Beyoğlu ise İstiklal caddesinden Emek sinemasının olduğu sokağa girince aşağıda solda kalıyor.

Bütçeni biraz daha yükseltirsen Roxy'yi öneririm.Kız arkadaşınla gidip de cidden zevk alabileceğin bir mekandır.Giriş 40 ytl yanında bir adet istediğin içkiyi veriyorlar,2 bilet karşılığında ise bir şişe sex on the beach veriyorlar ki geceye başlangıç için bunu tavsiye ederim:)Sonrasında bira 10ytl,jack-kola sanırım 23ytl idi,votka-enerji de 18ytl olsa gerek:) Yer olarak ise Sıraselviler caddesinde Alman Hastanesi yolundadır,oralarda kime sorsan gösterir.Müziğin en verimli olduğu gün ise Cuma günüdür.

Gürültüden hoşlanmayanlara ise yine 100 lira + civarı bütçeler ile İstiklalden Tünele giderken soldaki en son sokaktan aşağıya inerken bir apartmanın en üst katında bulunan Leb-i Derya veya İstiklal caddesi üzerindeki Mısır apartmanının en üst katında bulunan 360'ı tavsiye ederim.İkisinin de manzarasına doyum olmaz,360'ın yaş ortalaması biraz daha yüksektir.

Fasıldan hoşlananlar da İstiklal caddesi üzerinde bulunan Çiçek Pasajı'nı tercih edebilirler.İçerdeki bütün mekanlarda gayet güzel eğlenebilirsiniz.Çoğunda hafta sonları dansöz de çıkar.Yer olarak ise Ceneviz Meyhanesini tavsiye ederim.

• Vodka-Enerji 18 YTL'mi?
    Neresesiymiş burası da bu kadar pahalı ne özelligi var?
    Eskişehir'de en kral barda Vodka-Enerji 8 YTL..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.