Şimdi Ara

istanbul aydın üniversitesinde isyan var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu okulun öğrencisiyim. bu okuldaki idari aksaklıklardan bıktık usandık. herkes 13 hafta eğitim görür biz 18 hafta. diğer üni lerin finalleri biter yarıyıl tatiline çıkarlar. tatil biter biz daha yeni finalleri olmaya başlarız. bu sene finaller 7 temmuzda bitecek. hem yarıyıl tatilimizi hem yaz tatilimizi yediler. bu dönem finaller başlamadan birden bire not sistemini değiştirdiler ve geçme notunu 70 yaptılar. 67 ile dd alan birçok arkadaşım var. öğrenciler ayaklandı. twitter da isyan kopuyor resmen. okan bayülgen e çıkıcak öğrenciler bu haftasonu. tepkiler üzerine yaz okulunu bu sene ücretsiz yaptılar. twitter dan #iauboykot ile isyanda herkes. bu okulu tercih etmeyi düşünen arkadaşlar birkere daha düşünün.

• oha ankara üniversitesini geçmişler okullar seneyede 7 eylülde açılsın yurtlar 19 eylülde tam aü
  • YTÜ'nün gözünü seveyim.20 şubatta açılacak okul.34 gün tatil yapmış olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

YTÜ'nün gözünü seveyim.20 şubatta açılacak okul.34 gün tatil yapmış olduk.

Koü'lüyüm 32 gün tatil yaptık. Daha doğrusu 20 şubatta açılıyor 32 gün yapıyor.
  • 20 Şubatta da bizim okul açılıyor, tam 1 ay tatil yapıyoruz.

GYTE
  • Bende bu okulun öğrencisiyim. Final notlarım genel itibari ile iyi olmasına ragmen dc den yukarı notum yok. Çoğu öğrencinin durumu böyle. Butun notlar dc olduktan sonra ortalamayı tutturmak mumkun değil. Yaz okulu ücretsiz yaptılar ama en fazla 3 ders alabiliyorsun diğer dersler için seneye parayı basıyorsun.

Okulun ilk başta yaptığı açıklama ; Sınav sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır falan filan...

Sonra bazı öğrenciler bu işin üzerine gitmişler sanırsam okul pazartesi günü açıklama yaptı Sınav sistemi değişmiştir diye. O gunden beri Facebook ve Twitter da öğrenciler sesini duyurmaya çalışıyor Tanju Çolak, Erol Köse , Okan Bayülgen falan desteklerini eksik etmediler.

İmza kampanyası başladı. Destek verirseniz seviniriz.

http://imza.la/iau-yeni-not-sistemine-karsi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O açidan okul gerçekten iyi fakat USIS yok mu USIS...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

Bende bu okulun öğrencisiyim. Final notlarım genel itibari ile iyi olmasına ragmen dc den yukarı notum yok. Çoğu öğrencinin durumu böyle. Butun notlar dc olduktan sonra ortalamayı tutturmak mumkun değil. Yaz okulu ücretsiz yaptılar ama en fazla 3 ders alabiliyorsun diğer dersler için seneye parayı basıyorsun.

Okulun ilk başta yaptığı açıklama ; Sınav sisteminde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır falan filan...

Sonra bazı öğrenciler bu işin üzerine gitmişler sanırsam okul pazartesi günü açıklama yaptı Sınav sistemi değişmiştir diye. O gunden beri Facebook ve Twitter da öğrenciler sesini duyurmaya çalışıyor Tanju Çolak, Erol Köse , Okan Bayülgen falan desteklerini eksik etmediler.

İmza kampanyası başladı. Destek verirseniz seviniriz.

http://imza.la/iau-yeni-not-sistemine-karsi

Hocam işiniz zor valla.Bu vakıf üni.lere pek güvenemiyorum.Para için herşeyi yaparlar gibi bir endişem var.Umarım yanılıyorumdur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-den Kaçmaz -- 15 Şubat 2012; 12:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

quote:

Ah usis deme bana hocam.4,5 saatte 1 ders bile ekleyemedim, onu geç usise en az 200 kere girmeyi denedim.Ya 4 ya 5 kere girebildim.Böyle rezil bir sistem teknik üni.ye yakışmıyor.
  • bizim ünide 20 sinde açılıyor ama 27 sinde gidicez 45 gün tatil

İÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 15 Şubat 2012; 12:57:09 >
  • Benim arkadasimda imza topluyor.
  • evet nedendaha cok egıtılmeye calısıyoruz neden bıze daha cok bır seyler ogretılıyor diye ısyan eden bır ogrencı,

ondan sonrada işsiz genclık,bu zıhnıyet okulu bıtırınce ıs mı bulabılecek,bulsada neden cok calısıyoruz kı dıye o buldugu yerde tutunabılecek mı?

neyse boykot edın twıtterda,

boykot bıle oturdugu yerden,bır zahmete katlanmak yok
  • bizim okulda 50 altı kalıyor 70 olsa bolumun yüzde 80 i kalır
  • yaz okulu varsa bir üniversitede o okulu zor bitirirsiniz kendimden biliyorum bitmedi daha
  • Az daha %100 burslu gidecektim, teğet geçmiş

Umarım çözüme ulaşırsınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 15 Şubat 2012; 13:17:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

quote:

Ah usis deme bana hocam.4,5 saatte 1 ders bile ekleyemedim, onu geç usise en az 200 kere girmeyi denedim.Ya 4 ya 5 kere girebildim.Böyle rezil bir sistem teknik üni.ye yakışmıyor.

ögrenciye çile çektirmekten baska bir amaci yok, gerçekten düzeltilmesi gereken bir sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

evet nedendaha cok egıtılmeye calısıyoruz neden bıze daha cok bır seyler ogretılıyor diye ısyan eden bır ogrencı,

ondan sonrada işsiz genclık,bu zıhnıyet okulu bıtırınce ıs mı bulabılecek,bulsada neden cok calısıyoruz kı dıye o buldugu yerde tutunabılecek mı?

neyse boykot edın twıtterda,

boykot bıle oturdugu yerden,bır zahmete katlanmak yok

kardeş bu okul paralı. eşek gibi çalışıyorum bu okulun parasını karşılayabilmek için. öss den barajı geçeni okula alıyorlar sonra devlet üniversitelerinden daha zor bi sistem getiriyorlar. benim öyle bi kapasitem olsa gider devlet üniversitesini kazanırım. bu üni ye dünyanın parasını vermem. ayak oyunları ile öğrencileri derslerden bırakmak isteniyor. yatay geçişten öğrenciler gelebilsin, daha fazla para kanabilsinler diye okulun açılışı 2 - 3 hafta ertelendi. bu yüzden diğer okulların yarıyıl tatili bittiğinde bizimki yeni başladı. bu yüzden yazın finaller 7 temmuzda bitecek. ben yazın çalışıyorum. bu durumda nasıl çalışıcam. oturduğun yerden ahkam kesmek kolay.

• arel in gözünü sevim ya küçük filan ama idare ediyoz yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.