Şimdi Ara

Istanbul Aydın Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbul aydın üniversitesi hakkinda bilgisi olan varmi? Burslularin durumu nasil? Hangi sartlarda burs kesiliyor? Ortam nasil? Bunlara cevap veren olursa coook tesekkur ederimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orada okuyorum ortamını seveceksindir. Eğitim fakültesindeyim hocalar oldukça anlayışlı ve esnek davranıyorlar. Diğer bölümler için bir şey diyemem.
    Burs konusuna gelince disiplin suçu işlersen bursun bozulur onun dışında okulunu 4 sene içinde bitiremezsen yine bozulur.Sağda solda bursu bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar gibi yalan dolanlara inanma.. Okul sahibi olan mustafa aydın öğrenciler ile iç içe olan bir beyefendidir.. sigarayı bırakan öğrencilere bile burs verdiği görülmüştür (iaü sigarasız yaşam kampüsü) yazarsan görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceridekiadam

Istanbul aydın üniversitesi hakkinda bilgisi olan varmi? Burslularin durumu nasil? Hangi sartlarda burs kesiliyor? Ortam nasil? Bunlara cevap veren olursa coook tesekkur ederimm

32 bin öğrenci ile en TR de en çok öğrenciye sahip vakıf ünv.
  • Hocam cevap icin cok tesekkurler aklimda soru işaretleri vardi burs hakkinda cevapladiginiz icin tesekkurler 😊 beyefendiyle iyi anlasirim herhalde soyadim ayni benim sanarlar orayi saka bir yana guzel bir üniversite umarim üniversiteden sonra da hayatin hep guzel olue hocam sagol tekrardan

• iceridekiadam kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hakkında hayırlısı olur inşallah ilk 5 e yazarsan sanıyorum %30 tercih bursu veriyorlardı bilgine.
  • Selam hocam,
    Eğitim fakültesi hangi bölüm? Bu sene böte yazabilirim, yazmalı mıyım? Bir de burs kesilmiyor diyorlardı.

• Hocam bu sene mezun oldum. Oldum da sayılmaz derslerim ne kadar iyi olsa da bırakmak için elinden geleni yapıyorlar (sınav zorlaştırması,disipline teşvik,başkalarına not verip bir kümeyi bırakmak çan eğrisinden) bu tür şeyler var bence başka okula gitmelisin. Bahar şenlikleri bile zart ertelende zurt ertelendi gibi sırf ceplerınden para cıkmaması ıcın ve fazlasını almak için çalışıyorlar neyse.

Bence pişmanlıktır gidecek arkadaşlara duyurulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Selam hocam,
    Eğitim fakültesi hangi bölüm? Bu sene böte yazabilirim, yazmalı mıyım? Bir de burs kesilmiyor diyorlardı.

Bölüm başkanınızı biliyorum çok iyi bir beyefendi derslere oldukça alakalı okul içinde onun verdiği programlara yani faaliyetlerde görev alırsan gözün kapalı geçersin..

• quote:

Orijinalden alıntı: neonoktabir

Hocam bu sene mezun oldum. Oldum da sayılmaz derslerim ne kadar iyi olsa da bırakmak için elinden geleni yapıyorlar (sınav zorlaştırması,disipline teşvik,başkalarına not verip bir kümeyi bırakmak çan eğrisinden) bu tür şeyler var bence başka okula gitmelisin. Bahar şenlikleri bile zart ertelende zurt ertelendi gibi sırf ceplerınden para cıkmaması ıcın ve fazlasını almak için çalışıyorlar neyse.

Bence pişmanlıktır gidecek arkadaşlara duyurulur.

Muhtemelen aynı okuldan bahsetmiyoruz.. Ben bu tarz problemler ile karşılaşmadım, en azından eğitim fakültesinde büte kalan öğrenci sayısı 1 elin parmağını geçmez.

• Eğitim fakültesinde karşılaşmamış olman Anadolu BİL'de sürekli karşılaşılan sorunların önüne geçmiyor yada ört bas etmiyor tabiki de aynı okuldan bahsediyoruz

Öğrencilerine sadece para gözüyle bakan, geçici mezuniyet belgesini 5 TL, öğrenci belgesini 1 TL tek ders sınavını 100 TL yaz okulu diye kredi başına 300 TL alırlarsa işte burası bahsi geçen aynı okuldur
  • Geçeceksin bu işleri

• Bu devirde ağzı olan değil parası olan konuşuyor desene sen şuna
  • bilmiyorum da acayip kalabalık arkadaşlarım var resmen pazar gibi diyor:) cok kalabalık oldugundan sıkayetci.

Tercih burslarından dolayı birde metrobüs ayagının orada olması ayriyetten kampüs alanın geniş olup florya civarında kaldıgı için tercih ediliyor.
  • quote:

Bu devirde ağzı olan değil parası olan konuşuyor desene sen şuna

Farkeder mi aslan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gesetzlosen -- 12 Ağustos 2015; 10:07:55 >
  • Dostum işine bak be farkı da sana kalsın tamam
  • quote:

Dostum işine bak be farkı da sana kalsın tamam

Adamsın

• 2 yıllık Kampüsü Nerede bu okulun ortamı nasıl acaba bi 2 yıllık okuyayımda sonra defolup gideyim şu ülkeden valla gına geldi nerden geldim bu ülkeye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.