Beyler büyük bir sorun var. İstanbulda kokoreç yapmayı bilen yok. Adamlar içine domates biber koyuyor. Böyle saçmalık mı olur? Bunu kokoreç diye yiyip üstüne bi de 6 tl verenler var. Kömürde pişirip, domates biber koymayan gerçek kokoreççi var mı bildiğiniz?
Bana kalırsa şu domuz gribi muhabbeti varken böyle yiyecekler yemeyin her yer adam gibi yapmıyor kokoreci.
Dostum avrupa yakasında değil ama yolun Çengelköy taraflarına düşerse çınaraltına gelmeden 20 metre geride seyyar bir kokoreççi var oraya uğra derim. Şuana kadar birçok misafirimi götürdüm ve hepsinin yorumu "ben hayatımda böyle kokoreç yemedim" oldu. Gerçekten tadına doyulmuyor.
istanbullu değilim ama taksim de beyoğlunda geceleri çok yiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SunwooD
Dostum avrupa yakasında değil ama yolun Çengelköy taraflarına düşerse çınaraltına gelmeden 20 metre geride seyyar bir kokoreççi var oraya uğra derim. Şuana kadar birçok misafirimi götürdüm ve hepsinin yorumu "ben hayatımda böyle kokoreç yemedim" oldu. Gerçekten tadına doyulmuyor.
Bakırköy İncirli caddesi üzerinde Shell benzinliğin tam karşısında Sarıhan Gusto diye sırf bu işleri üzerine bir restaurant var.Bir git tabakta halka kokoreç ye gel,sonra bana pm at
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
şampiyon kokoreç tek geçerim
İstanbulda tek güvendiğim yer
Bakırköydekine bakarım. Şampiyonda kokoreç satmıyolar. Öyle kokoreç olmaz sizi kandırmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: judith
yazı çok sakat
quote:
Orijinalden alıntı: kasanı yan yatır
quote:
Orijinalden alıntı: judith
yazı çok sakat
Aman aman.
kendin yap tarif edeyim
pişmemiş kokoreç alınır para para kesilir ateş yakılır mümkün bi yerde pizza dilimi gibi kes biraz pişir suyu süzülsün tam pişmeden al bir tahta üzerinde ince ince kıy yemek istediğin kalınlıkta olsun olduğu gibi tavaya at biraz kavur içine pul kırmız biber kekik tuz at pişene kadar kavur pişerken sürekli hafif hafif karıştır piştiğinde anlarsın zaten piştikten sonra yağını süzdür hafif oluyor ben böyle yapıyorum istersen süzdürme ekmeği ateşte ısıt biraz çıtırdasın arasına doldur ye dehşet oluyor bak canım çektii şimdi ya en son ramazandan sonra yapmıştım 3 tl ye kalın 3 dilim aldım pişince tüm ekmeği dolu dolu dolduruyor bide ayran veya buz gibi kola amann naptım ben ya nası canım çekti
Ben İstanbulda kokoreç yapan bir yer göremedim. Şampiyon şampiyon dediler, yaptıklarının kokoreçle alakası yok...
quote:
Orijinalden alıntı: irish
Ben İstanbulda kokoreç yapan bir yer göremedim. Şampiyon şampiyon dediler, yaptıklarının kokoreçle alakası yok...
suadiye ve bostancıda koko musti
quote:
Orijinalden alıntı: irish
Ayyyynen katiliyorum. Kokorec isteyenler, istikamet Ankara. AOC'de yiyecez.. Ben anca senede 2 kere yiyebiliyorum kokorec, ama kokorec yiyorum. Kokorec adi altinda baska seyler degil
Bayrampaşa Tuna Caddesinde Onur Kokoreç Var , Denemeni Tavsiye Ederim Gerçekten Güzel Yapıyorlar .