Şimdi Ara

İstanbul ( Avr. yakası) İftar Buluşması | Buluştuk , Foto ve videolar geldi ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
7
Favori
27.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

İstanbul ( Avr. yakası) İftar Buluşması | Buluştuk , Foto ve videolar geldi !

(En Son Oy Tarihi: 15.6.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: atroce

Zaten bi konu daha var hocam 3 konu olur sizde açarsanız bence şimdi başlayalım kesin gelecekler şu şekilde yazsın ben başlıyorum gün tarih yaka farketmez

atroce(harun)

Anadolu yakasında olursa ben de gelicem, Avrupa yakasında olursa belki gelemeyebilirim tam emin değilim sen yinede yaz beni şimdilik.
    Ayrıca konuyu açan arkadaş konu başlığını "iftara kesin gelecekler isimlerini yazdırsın" diye değiştirirse listeyide oluşturmuş oluruz.

mesela

nick(isim) - gelicek
    nick(isim) - avrupa yakasında olursa gelicek
    nick(isim) - anadolu yakasında olursa gelicek

bu şekilde herkes yazsın bunu bitirelimki sonra tarih seçeriz
  • Adım Uğur,Avrupa yakasındayım..Gelirim büyük ihtimal

• Bloodbath
  • Adım nickimdeki gibi Anıl . Avrupa yakasındayım . Gelirim bir aksilik çıkmazsa yaz :)
  • Bakırköy'deki Capacity Alışveriş Merkezinde HD İskender'de yer rezerve edebilirsiniz...

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

mesajım bulunsun.

Mesajım bulunsun kısmını geçtik dostum Avrupa yakası seçildi ve herkes gelebilirim , gelmem ya da kesin gelirim diye isim yazdırmaya başladı

@ CriminaL! Orası 10 15 kişiden fazlasını kaldırmaz . En azından 20 25 kişi olursak ayakta kalırız . Benim gönlüm boğaza karşı balık ekmek tarzı bir şey ama arkadaşlar istemedi

Orijinalden alıntı: x0x

Kadikoy iyi secim olur avrupa yakasindakiler metrobus ile gidebilir

Ankete önüne gelen oy verebiliyor, mantıklı olalım kadıköy hem avrupa hem anadolu için iyi bir konum. Bence kadıköyde olmalı. Kadıköy'den bir yer bulalım

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

mesajım bulunsun.

Mesajım bulunsun kısmını geçtik dostum Avrupa yakası seçildi ve herkes gelebilirim , gelmem ya da kesin gelirim diye isim yazdırmaya başladı

@ CriminaL! Orası 10 15 kişiden fazlasını kaldırmaz . En azından 20 25 kişi olursak ayakta kalırız . Benim gönlüm boğaza karşı balık ekmek tarzı bir şey ama arkadaşlar istemedi

Pardon ikinci sayfaya bakmamıştım.

Düşünen Adam = Ramazan = Avrupa Yakası = Geliyorum

takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: x0x

Kadikoy iyi secim olur avrupa yakasindakiler metrobus ile gidebilir

Ankete önüne gelen oy verebiliyor, mantıklı olalım kadıköy hem avrupa hem anadolu için iyi bir konum. Bence kadıköyde olmalı. Kadıköy'den bir yer bulalım

Mantıklı olalım dersek ; ankete 170 kişi oy vermiş . İki yakayı aynı anda toplamak demek - 170 kişinin 100ü dahi gelse - çekirge sürüsü gibi bir şey demek . Nerede yer bulmayı düşünüyorsunuz ? Yoksa ben de isterim çok kişi olmayı

Orijinalden alıntı: SymPhoney

100 kişi gelirse iki yakayı ayrı yapmak lazım

Tabii ki öyle . Anadolu yakasını biri üstlensin dedik ama kimse çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink
    Konu Dışından banlandım bir süreliğine, rica etsem benim adıma alıntılayıp mesajımı konuya aktarır mısınız organizatör olarak ?

"Ben de katılabilirim ama yaşım 16, şu an Konu Dışı'nda banlı olduğumdan dolayı yazamıyorum, bu arada ateistim, ama katılmamda sakınca görmezseniz, sizin için o gün herhangi bir şey yemeden ve içmeden gelebilirim Ama kesin değil, gelmeyedebilirim.."

Memnun oluruz gelmek isteyen herkes gelebilir tabi . Gelme ihtimali olanalra ekliyorum
  • Bazı arkadaşlar iftar çadırı demişler , arkadaşlar boşverin ihtiyacı olanlar gitsin bence oraya zaten çok sıra oluyo , en mantıklısı bir hafta öncesinden yer ayırtıp gitmek herkes tavsiye ettiği mekanları yazsın ayarlayıp gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

sefaköyde ovalı var sonra çıkıp parkta otururuz, siz gelmezseniz ben öyle yaparım :d

Dediğin yeri biliyorum ve arada giderim . Bizim eve de çok yakın ayrıca Konyalıyım

Ama orası pek de ucuz bir mekan değil . Kişi başı en azından 15 Liraya patlar . İyi tarafı ise , mekanı bir günlüğüne tutarsak çok kişi gidebiliriz ve grup indirimi olabilir ama herkesin Sefaköy'e geleceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.