Şimdi Ara

İstanbul ( Avr. yakası) İftar Buluşması | Buluştuk , Foto ve videolar geldi ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
7
Favori
27.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

İstanbul ( Avr. yakası) İftar Buluşması | Buluştuk , Foto ve videolar geldi !

(En Son Oy Tarihi: 15.6.2016)
Giriş

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

iyide kimse kimseyı tanımıyor etmiyor selamun aleyküm ben gitarxtanbul hayırlı iftarlar eee kalanı yok

O konuyu düşünmüştüm . Ben fedakarlık yapıp biraz erken giderim artık napalım Bu konuya bir fotomu atarım ordan tanırsınız , gelirsiniz yanımıza . Olur mu ?
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • http://www.cafehalic.com/m.aspx burayı buldum OHA.GİF fiyatlara bakın

Orijinalden alıntı: smd

Sefaköy çok uzak. Çok güzel bir ocakbaşı var Fatih'te. Baya da büyük, ayarlayabilirim isteyen olursa İstanbul Belediyesinin orada.

Bize olabildikçe büyük ve rahat ulaşım noktalarına yakın bir mekan lazım . Eğer ulaşımı çoğu bölgeden rahatsa ve gerektiği kadar büyükse bugün gidip konuş istersen ?

@yse 4 ever ve artık olarak fiyatı da uygun olmalı ( grup indirimi yaptırabilirsek ne ala )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Government -- 8 Ağustos 2011; 15:23:23 >

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

iyide kimse kimseyı tanımıyor etmiyor selamun aleyküm ben gitarxtanbul hayırlı iftarlar eee kalanı yok

O konuyu düşünmüştüm . Ben fedakarlık yapıp biraz erken giderim artık napalım Bu konuya bir fotomu atarım ordan tanırsınız , gelirsiniz yanımıza . Olur mu ?

bende erkenden gelirim ayarlarız ya o konuyu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Sefaköy çok uzak. Çok güzel bir ocakbaşı var Fatih'te. Baya da büyük, ayarlayabilirim isteyen olursa İstanbul Belediyesinin orada.

Bize olabildikçe büyük ve rahat ulaşım noktalarına yakın bir mekan lazım . Eğer ulaşımı çoğu bölgeden rahatsa ve gerektiği kadar büyükse bugün gidip konuş istersen ?

@yse 4 ever ve artık olarak fiyatı da uygun olmalı ( grup indirimi yaptırabilirsek ne ala )

Otobüs durağı 2-3 dk. falan geçen hatlar da;
    quote:

145T
    BEYLİKDÜZÜ-TAKSİM(ÇİFT KATLI)

146B
    BAŞAKŞEHİR 4.ETAP - EMİNÖNÜ

28T
    TOPKAPI - BEŞİKTAŞ

30D
    ORTAKÖY-KABATAŞ - YENİKAPI

32T
    CEVATPAŞA - TAKSİM

33
    GİYİMKENT - T.REİS - EMİNÖNÜ

33B
    GİYKOOP - BİRLİK MAH - EMİNÖNÜ

33Y
    YÜZYIL MH.-EMİNÖNÜ

35
    KOCAMUSTAFAPAŞA - EMİNÖNÜ

35C
    KOCAMUSTAFAPAŞA - TAKSİM

46H
    HÜRRİYET MAHALLESİ - BEYAZIT

46KY
    KUŞTEPE - YENİKAPI

46ÇY
    ÇAĞLAYAN - YENİKAPI

61B
    TAKSİM - BEYAZIT

69A
    YENİKAPI-MECİDİYEKÖY

70KY
    KURTULUŞ-YENİKAPI

71T
    ATAKÖY - TAKSİM

72T
    YEŞİLKÖY - TAKSİM

73
    YENİBOSNAMETRO-TAKSİM

76D
    BAHÇEŞEHİR-TAKSİM(ÇİFT KATLI)

76E
    BAHÇEŞEHİR-TAKSİM(EKSPRES)

77
    YENİKAPI - ŞİŞLİ

77A
    VEZNECİLER - ŞİŞLİ

77MT
    MECİDİYEKÖY-EDİRNEKAPI-TAKSİM

78
    BAŞAKŞEHİR 4.ETAP-EMİNÖNÜ

80
    YEDİKULE - EMİNÖNÜ

80T
    YEDİKULE - TAKSİM

82
    YENİBOSNA METRO - EMİNÖNÜ

83
    TOPKAPI - TAKSİM

83O
    OTOGAR - TAKSİM

85T
    DAVUTPAŞA - TAKSİM

89C
    BAŞAKŞEHİR 4 -1. ETAPLAR - TAKSİM

89T
    ATAKENT MAHALLESİ- TAKSİM

92
    ATEŞTUĞLA - EMİNÖNÜ

92C
    HAZNEDAR - EMİNÖNÜ

93
    ZEYTİNBURNU-EMİNÖNÜ

93T
    ZEYTİNBURNU-TAKSİM

94
    OSMANİYE - EMİNÖNÜ

96T
    ATATÜRK HAVAALANI-TAKSİM

97A
    BASINSİTESİ - EMİNÖNÜ

97T
    BASINSİTESİ - TAKSİM

Oranın defterini tuttuğumuz için yarın gideceğim zaten, yarın konuşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 8 Ağustos 2011; 15:26:11 >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• @smd Bu otobüsler Fatih bölgesi için miydi ? Tamam o zaman yarın mutlaka konuş

1. Mekan kaç kişi alabilir ?
    2. Grup indirimi durumu var mı ? varsa kaç kişi olması lazım
    3.İndirim olmadan önceki fiyatlar nasıl ?
    4. Mekana ulaşım tren , otobüs , metrobüs , tramvay vs nasıl olabilir ?

Sorularını sorarsan güzel olur

@smd Bu otobüsler Fatih bölgesi için miydi ? Tamam o zaman yarın mutlaka konuş

1. Mekan kaç kişi alabilir ?
    2. Grup indirimi durumu var mı ? varsa kaç kişi olması lazım
    3.İndirim olmadan önceki fiyatlar nasıl ?
    4. Mekana ulaşım tren , otobüs , metrobüs , tramvay vs nasıl olabilir ?

Sorularını sorarsan güzel olur

O otobüsler mekana 2-3 dakika uzaklıktaki duraktan geçiyor.

4. soruya ben cevap vereyim hocam;
    O otobüsler geçiyor zaten mekanın oradan, Aksaray- Havalimanı metrosunda inip yukarı çıkılarak , Aksaray'da otobüsten inip gene yukarı çıkılarak ya da metrobüsle gelecekler için Edirnekapı'dan inip Vezneciler'e giden bir otobüse binilebilir.

Aksaray'dan gelecekler için;
    quote:

145
    MARMARA EVLERİ-AKSARAY

146B
    BAŞAKŞEHİR 4.ETAP - EMİNÖNÜ

146T
    BOGAZKÖY MH.-BAHÇEŞEHİR-YENİKAPI

31Y
    AYMA KOOP.-YENİKAPI

32T
    CEVATPAŞA - TAKSİM

36E
    50.YIL MAH. - BEYAZIT

37A
    YILDIZTABYA- BEYAZIT

38
    YUNUS EMRE MAHALLESİ - BEYAZIT

39
    AKŞEMSETTİN MAHALLESİ - BEYAZIT

39D
    YEŞİLPINAR - YENİKAPI

39Ç
    HAMİDİYE MAHALLESİ - BEYAZIT

76E
    BAHÇEŞEHİR-TAKSİM(EKSPRES)

78
    BAŞAKŞEHİR 4.ETAP-EMİNÖNÜ

88A
    YUNUS EMRE MAHALLESİ-YENİKAPI

89
    ATAKENT MAHALLESİ-AKSARAY

89B
    TEPEÜSTÜ-AKSARAY

89T
    ATAKENT MAHALLESİ- TAKSİM

89İ
    HALKALI-AKSARAY

90B
    DRAMAN - BEYAZIT

91E
    GÖZTEPE MAHALLESİ - BEYAZIT

97G
    ATEŞTUĞLA DEMİRKAPI MH.- BEYAZIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 8 Ağustos 2011; 15:36:05 >

• İstanbul belediyesinin oraya ulaşım basit be hacı burdan aksaray ordan tabanway :)
    skate! skate! skate!
  • Anadolu yakasında olsaydı üsküdar taraflarında güzel bir yer ayarlardım boğaza karşı ama avrupa yakasında bir yer bilmiyorum pek.
  • arkadaşlar en uygun yerler belli mantıklıca düşünürsek bu apaçık ortada ya eminönünde bir yer ya kadıköy rıhtımda bir yer olmalı yani herkese kısa ulaşım olmalıki cazip olsun yoksa kimsenin geleceği yok bir birliktelik olması harika olur ben size bir fikir sunayım mesela sahili iyi bir yerde ve dediğimiz gibi ulaşımın ortak olduğu yerlerde bir sahil olmalı belki kadıköy moda gibi piknik misali bir etkinlik yapıp herkes evden yada menüsünümü alıyo ne yapıyo alsın çimene serilebilecek büyük örtüleri olan varsa katlayıp koysun bir torbaya getirsin gelen herkesin bi kaçı içecekleri ve bardakları alsın ben 3 tane 2.5 luk pepsi ve 60 bardak alabilirim diğer herkeste görev paylaşımı yapsın hem tanışalım yüzyüze güzel bir etkinlik olsun hem güzelce iftarımızı açalım ne dersiniz...

• Avrupa yakası olursa katılabilirim. Eminönü veya fatih gibi yerler olursa çok iyi olur. Tabi gidilecek yerin tanıdık olması şart ki en kötü gittiğimizde tanımış olacağız zaten

• Hyundai Santa Fe Style 2.2 Crdi
  • İbanez Grg170Dx-Extreme 30 Watt amp
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaSTiEsTR

Nerede olacak yemek? 145T otobüsü geciyor mu gecmesede sorun yok

Şu anda smd arkadaşımızın bahsettiği mekanla görüşmesini bekliyoruz . Yarın en kısa zamanda buraya yazarsa güzel olur .

Evet mekan tavsiyesine devam ? Ulaşım kolaylığı ve mekan büyüklüğünü göz önüne alarak tabii ki

Orijinalden alıntı: punchpranha

arkadaşlar en uygun yerler belli mantıklıca düşünürsek bu apaçık ortada ya eminönünde bir yer ya kadıköy rıhtımda bir yer olmalı yani herkese kısa ulaşım olmalıki cazip olsun yoksa kimsenin geleceği yok bir birliktelik olması harika olur ben size bir fikir sunayım mesela sahili iyi bir yerde ve dediğimiz gibi ulaşımın ortak olduğu yerlerde bir sahil olmalı belki kadıköy moda gibi piknik misali bir etkinlik yapıp herkes evden yada menüsünümü alıyo ne yapıyo alsın çimene serilebilecek büyük örtüleri olan varsa katlayıp koysun bir torbaya getirsin gelen herkesin bi kaçı içecekleri ve bardakları alsın ben 3 tane 2.5 luk pepsi ve 60 bardak alabilirim diğer herkeste görev paylaşımı yapsın hem tanışalım yüzyüze güzel bir etkinlik olsun hem güzelce iftarımızı açalım ne dersiniz...

Şu ana kadar gördüğüm en ilgili ve mantıklı cevap tebrik ettim

Az kişi de çok kişi de olsak pikniğimizi yapabiliriz çayır çimen hep bizim nasıl olsa Ve para sorunu olmaksızın herkes kendi evinden örtü , yiyecek , içecek vs getirebilir ve çok güzell bir ortam olabilir

Başka katılan ?

• hocam beni de yazın kesin geliyorum .
    Sefaköy biraz uzak kaçmış ama bi nedir ne değildir öğrenelim .

BJK ŞEREF BEY STADI
  • quote:

quote:

arkadaşlar en uygun yerler belli mantıklıca düşünürsek bu apaçık ortada ya eminönünde bir yer ya kadıköy rıhtımda bir yer olmalı yani herkese kısa ulaşım olmalıki cazip olsun yoksa kimsenin geleceği yok bir birliktelik olması harika olur ben size bir fikir sunayım mesela sahili iyi bir yerde ve dediğimiz gibi ulaşımın ortak olduğu yerlerde bir sahil olmalı belki kadıköy moda gibi piknik misali bir etkinlik yapıp herkes evden yada menüsünümü alıyo ne yapıyo alsın çimene serilebilecek büyük örtüleri olan varsa katlayıp koysun bir torbaya getirsin gelen herkesin bi kaçı içecekleri ve bardakları alsın ben 3 tane 2.5 luk pepsi ve 60 bardak alabilirim diğer herkeste görev paylaşımı yapsın hem tanışalım yüzyüze güzel bir etkinlik olsun hem güzelce iftarımızı açalım ne dersiniz...

Az kişi de çok kişi de olsak pikniğimizi yapabiliriz çayır çimen hep bizim nasıl olsa Ve para sorunu olmaksızın herkes kendi evinden örtü , yiyecek , içecek vs getirebilir ve çok güzell bir ortam olabilir

Başka katılan ?

Ayrıca Le kola olmadan olmazz ve Bim alışverişi

• quote:

Orijinalden alıntı: ozii-34

quote:

quote:

Başka katılan ?

Ayrıca Le kola olmadan olmazz ve Bim alışverişi

Evet çok doğru BİM alışverişi olmadan olmaz Sanırım bu fikir beğenildi

• Avrupa yakasında Taksim- Şişli gibi merkezi yerler olursa gelirim

Not : Gaziosmanpaşa; karayolları - yeşilpınar - gazi - siteler gibi yerlerden gelecek varsa pm atsın beraber gideriz

Not2 : Eminönü bile olur :D

Not3 :http://antepliiskenderkebap.com/default.asp Çok güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 8 Ağustos 2011; 16:03:10 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.