Şimdi Ara

İstanbul Atatürk Havaalanı'na yakın mekanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
47.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 Ağustos'ta günü birlik İstanbul'a gideceğim, Atatürk Havaalanı'na yakın en iyi gezilecek ve vakit geçirilecek semt nereyi tavsiye edersiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul Atatürk Havaalanı'na Yakın Gezilecek Yerler

İstanbul Atatürk Havaalanı'na yakınlığıyla bilinen semtleri ziyaret ederek, İstanbul'daki yolculuğuna hızlı bir başlangıç yapabilirsin.

Bakırköy

Havaalanından sadece 10 km uzaklıkta yer alan Bakırköy, İstanbul'un popüler semtlerinden biridir. Burada alışveriş merkezleri, tarihi yerler ve hareketli bir gece hayatı bulabilirsin. Bakırköy AVM ve Capacity AVM, havaalanına yakın alışveriş yapmak için ideal seçeneklerdir.

Yeşilköy

Yeşilköy, havaalanına en yakın semtlerden biridir ve İstanbul'un Avrupa yakasının kıyı bölgesinde yer alır. Yeşilköy Sahil Parkı'nda dinlenebilir, tarihi Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi'ni ziyaret edebilir ve lezzetli deniz ürünleri restoranlarında yemek yiyebilirsin.

Florya

Florya, Atatürk Havaalanı'na yaklaşık 15 km uzaklıkta yer alan, sahil kenarında bir semttir. Florya Sahil Parkı'nda yürüyüş yapabilir, Atatürk Köşkü'nü keşfedebilir ve Florya Meydanı'ndaki kafelerde vakit geçirebilirsin.

Bağcılar

Bağcılar, havaalanına yaklaşık 20 km uzaklıkta yer alan, İstanbul'un kalabalık ve hareketli bir semtidir. İstanbul Havalimanı AVM, havaalanına yakın alışveriş yapmak için en büyük seçenektir ve Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biridir.

Zeytinburnu

Zeytinburnu, Atatürk Havaalanı'na yaklaşık 15 km uzaklıkta, Marmara Denizi kıyısında yer alan bir ilçe. Zeytinburnu Sahili'nde yürüyüşe çıkabilir, tarihi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ziyaret edebilir ve bölgedeki yerel pazarları keşfedebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hava alanına en yakın İst. belediyesi florya tesisleri var. restoranı, çay bahçeleri güzel ve hesaplıdır. Denize girmek istersen hemen alt tarafında halk plajı da var. Bu sene açıldı, soyunma kabinleri, duşlar vs yapıldı. denizi temizdir.
    Yanlız tek kusuru var. uçaklar üstünden geçiyor.
  • Konuyu biraz daha açmak istiyorum, Atatürk Havaalanı'nda yurtdışından gelen arkadaşımı karşıladıktan sonra arabayla İzmir'e döneceğiz, gün boyu vakit geçirebileceğimiz güzel yerler var mı? Bana adres verseniz de olur araçta navigasyon var. Mesela Akmerkez'e falan mı gidelim, güzargahımızın üzerinde olması tercih sebebidir.

Bir de köprü yerine feribotla geçersek hangi iskelede ineceğiz (iskelenin adı) ve hangi iskeleden tekrar bineceğiz? Sanırım köprüden geçmeye göre oldukça mesafeyi kısaltıyor?
  • akmerkez havalimanına cok yakın değil.bakırköy olabilir.hem cok yakın hemde güzel yerler var
  • Flyinn var
  • Trcapital,

Havaalanına en yakın büyük merkez Bakırköy'dür.Florya'da yakındır ama gidilecek pek bir yer yoktur oarada.
    Kapalı mekan düşünürsen Bakırköy'de Galleria(Türkiye'nin ilk kapalı büyük alışveriş merkezi) ve Carousel vardır.
    Açık alan istersen bu bahsettiğim yerlere arabayı parkedip Bakırköy Özgürlük meydanında 1-2 saat oyalanabilirsin.
    Akmerkez en iyi tercih olmakla beraber havaalanına uzaktır.(Takribi 25 km.)Ama karşıya geçme(yani Avrupa'dan-Asya'ya) planın içerisinde Akmerkez senin güzergahına girmiş olur.
    Feribot'u köprüye yeğ tutmam çünkü çok sıra olur.Yok illa feribot diyorsan Eminönü'ne ineceksin ve biraz sıra bekleyeceksin.Feribot seni Harem'de indirecek.
    Havaalanından Akmerkez'e geçersen oradan 2.köprü ile karşıya geçmen çok daha kolay.Bildiğim kadarıyla KGS'sen olduğu için 1'den de geçebilirsin ki o da Akmerkez'e çok uzak değildir.
    Diğer tavsiye yerlerim:Levent'de Metrocity ve Kanyon'dur.
    Akmerkez-Metrocity-Kanyon üçü birbirine çok yakındır.Hele ki Metrocity ile Kanyon yürüyerek 5 dakika.
    Anadolu yakasından İzmir'e devam etme yolun hele Cuma akşamı çok zor olacak senin için.Çünkü yazlıkçılar saat 18.00'den sonra trafiği kilitlerler.Tavsiyem 17.00 gibi İstanbul'dan kaçmış ol.Ya da gece 22.00'ye kadar yollara çıkma.
    Kendi araban ile geliyorsan bi benim için Havaalanından sonraki yakıt tüketimini (yani İstanbul şehiriçi)not alır mısın?
    Daha 11 gün var yazışırız...

• ataköy floarya floaryada dfly ınn alışveriş merkezi var tavsiye ederim tam havalanının karşısında eğer vaktyin varsa bakırköye uğrayabilirsin çarşısı güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiginiz Gibi Ataturk havaalani Sehir merkezindedir yani Diger sehirlerin tersine sehrin gobeginde oldugu icin, Gezilecek yer cok.

Bence Alisverismerkezi gezdirmek gereksiz. Burasi istanbul istanbulun ozelliklerini gosterin.

Havaalnindan Yesilkoy Sapagina Donun Yol Bitiminde Karsiniza cikacak Gobekten Sola donerseniz. Sahil Yoluna cikmis Olursunuz. Bu yol sahil yolu olarak tabir edilir ve sizi Sirkeciye kadar goturur Burada yol Ikiye ayrilir. Bebek sapagina donerseniz. Istanbulun essiz Bogaz Manzarasini Izlersiniz sariyer kirecburnu Bebek fln cok guzeldir Buradan sonra alisveris merkezine gitmek isterseniz 1. Yakinlikta akmerkez 2. yakinlikta dunyanin 2. en buyuk alisveris merkezi olan cevahir vardir

Bu yol uzerinden Maslak sapagi bu iki Alisveris merkezinede sizi goturecektir.
  • egeliefe arkadaşa katılıyorum...havaalanından doğruca akmerkeze gidilir hiç sağa sola sapmadan...hem oradan cok rahat bir şekilde ulus-ortaköy-bebek gibi sahil hattına bile inebilirsin ...
    kabaca 1 plan yapayım
    havaalanından sahil yolunu kullanarak eminönü beşiktaş üzerinden levent metrocity e gidilir orada artık ne kadar gezersiniz bilemem sonra arabayı otopark ta bırakıp yandaki kanyon ziyaret edilir....metro-kanyon karşısında yemek yencek cokta ucuz olmayan lokantalar var ama benim tavsiyem metroda cok ceşitli secenekler var...ardarda 3 alışveriş merkezi dolaşmak cokta mantıklı durmuyor ama hepsinin mimarisi farklı nede olsa(akmerkez için )...oradan ulus tarafına sapıp ister ulus parkında -tepeden boğaz manzaralı- yada ortaköyde acıkhava dinlenme molası verilebilir...hemen sahil hattında ilerleyip bebek te waffle yiyebilirsiniz..tabi ortaköy bebek civarında muhtemel trafik olacağını hesaba katmak gerekir...
  • Saat Kacta gezmeye baslayacaksiniz ?Ona gore Yol Yardimi yapalim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 14 Ağustos 2006; 9:47:54 >
  • quote:

Saat Kacta gezmeye baslayacaksiniz ?

Güzel ve öenmli bir soru.
    Ayrıca 25'i Cuma akşamı direkt İzmir'e dönecek misin?
  • quote:

Bir de köprü yerine feribotla geçersek hangi iskelede ineceğiz (iskelenin adı) ve hangi iskeleden tekrar bineceğiz? Sanırım köprüden geçmeye göre oldukça mesafeyi kısaltıyor?

Bir daha okuyunca şunu düşündüm:İstanbul'da işin bitince İzmir'e dönüş için köprü yerine feribot diyorsan eğer,çok mantıklı:Yenikapı'dan Yalova'ya geçeceksin.45 lira araba ve şöfor+3 lira yolcu=48 lira olmalı fiyatı.Benzin-mazot parasını kurtarıyor.Zamandan da tasarrauf ettiriyor.Şoförü'de dinlendirmiş oluyor.

http://www.ido.com.tr/

http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&kapsam=223&textid=374&ln=TR

15.45/17.30/19.30/21.30 ve 23.30 seçeneklerin var...

• Herkese çok teşekkür ederim, çok güzel yorumlar ve güzergah planları var, hepsini değerlendirmeye çalışacağım.

Ben sabah 5 gibi İzmir'den hareket edeceğim, herhalde saat 13-14 arası İstanbul'da olacağım. Karşılayacağım uçağın planlanan geliş saati 17, bu durumda İstanbul'a ilk gelişimde en az 3 saatlik vakit geçirecek bir yere ihtiyacım var. Ancak tahminim uçak rötar yapacak ve 21 civarı İstanbul'a gelecek. Uçağı karşıladıktan sonra da 2 saatlik vakit geçireceğim ve yemek yiyeceğimiz bir yere daha ihtiyacım var. Kapalı mekan olması hiç problem değil, nezih ve vakit geçirebilecek bir yer olması ve otopark konusunda sıkıntı yaşamamak öncelikli isteklerimden. Saat 24'te İzmir'e dönüş için yola çıkacağız.

egeliefe tavsiyelerin için özellikle teşekkür ederim, istediğin güzergahla çakışıyorsam yakıt tüketimi hesabı yaparım ama sanırım ya ne gidişte ne de dönüşte köprüye hiç girmeyeceğim ya da sadece gidişte görme amaçlı köprüden geçeceğim, şu an için kararlaştırmadım.

İstanbul'a daha önce hiç gelmediğimden hem oldukça gezme merakım, hem kısıtlı zamanım hem de saatle sınırlandırılmış bulunmam gereken yerler var. O yüzden havaalanı çevresinden maksimum 25-30 km sapma yapabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Bildiginiz Gibi Ataturk havaalani Sehir merkezindedir yani Diger sehirlerin tersine sehrin gobeginde oldugu icin, Gezilecek yer cok.

Bence Alisverismerkezi gezdirmek gereksiz. Burasi istanbul istanbulun ozelliklerini gosterin.

Havaalnindan Yesilkoy Sapagina Donun Yol Bitiminde Karsiniza cikacak Gobekten Sola donerseniz. Sahil Yoluna cikmis Olursunuz. Bu yol sahil yolu olarak tabir edilir ve sizi Sirkeciye kadar goturur Burada yol Ikiye ayrilir. Bebek sapagina donerseniz. Istanbulun essiz Bogaz Manzarasini Izlersiniz sariyer kirecburnu Bebek fln cok guzeldir Buradan sonra alisveris merkezine gitmek isterseniz 1. Yakinlikta akmerkez 2. yakinlikta dunyanin 2. en buyuk alisveris merkezi olan cevahir vardir

Bu yol uzerinden Maslak sapagi bu iki Alisveris merkezinede sizi goturecektir.

Merhaba, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Navigasyonda Havaalanı - Akmerkez arası 24 km. , Akmerkez - Cevahir arası 4,5 km gözüküyor, bunlar benim için makul seçenekler. Ama sizin anlattığınız yoldan çok uzun, Çobançeşme Kavşağı'ndan E-5'e çıkılarak yol kısalıyor. Sizin anlattığınız sahil yolunu kullanırsam Akmerkez'e gidecek en azından orada oturacak vaktim kalmayacak gibi, üstelik sahil yolu da herhalde çok kalabalık olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: egeliefe

Trcapital,

Havaalanına en yakın büyük merkez Bakırköy'dür.Florya'da yakındır ama gidilecek pek bir yer yoktur oarada.
    Kapalı mekan düşünürsen Bakırköy'de Galleria(Türkiye'nin ilk kapalı büyük alışveriş merkezi) ve Carousel vardır.
    Açık alan istersen bu bahsettiğim yerlere arabayı parkedip Bakırköy Özgürlük meydanında 1-2 saat oyalanabilirsin.
    Akmerkez en iyi tercih olmakla beraber havaalanına uzaktır.(Takribi 25 km.)Ama karşıya geçme(yani Avrupa'dan-Asya'ya) planın içerisinde Akmerkez senin güzergahına girmiş olur.
    Feribot'u köprüye yeğ tutmam çünkü çok sıra olur.Yok illa feribot diyorsan Eminönü'ne ineceksin ve biraz sıra bekleyeceksin.Feribot seni Harem'de indirecek.
    Havaalanından Akmerkez'e geçersen oradan 2.köprü ile karşıya geçmen çok daha kolay.Bildiğim kadarıyla KGS'sen olduğu için 1'den de geçebilirsin ki o da Akmerkez'e çok uzak değildir.
    Diğer tavsiye yerlerim:Levent'de Metrocity ve Kanyon'dur.
    Akmerkez-Metrocity-Kanyon üçü birbirine çok yakındır.Hele ki Metrocity ile Kanyon yürüyerek 5 dakika.
    Anadolu yakasından İzmir'e devam etme yolun hele Cuma akşamı çok zor olacak senin için.Çünkü yazlıkçılar saat 18.00'den sonra trafiği kilitlerler.Tavsiyem 17.00 gibi İstanbul'dan kaçmış ol.Ya da gece 22.00'ye kadar yollara çıkma.
    Kendi araban ile geliyorsan bi benim için Havaalanından sonraki yakıt tüketimini (yani İstanbul şehiriçi)not alır mısın?
    Daha 11 gün var yazışırız...

egeliefe, Galeria çok iyi bir seçenek gibi duruyor, havaalanına yakınlığı çok uygun ama Carousel'i bulamadım, onun açık adresini internetten bulduktan sonra tekrar bir bakayım.

Bu arada feribot Harem'de bırakıyorsa bu Asya yakası olur ki yine köprüyü kullanmam gerekecek, ben feribot Avrupa yakasında bırakacak diye düşünmüştüm. Bu durumda Harem-Akmerkez arası 16,1 km oluyor, böylece havaalanına gitmeden önce orada vakit geçirip yemek yiyebilirim, daha sonra Akmerkez-Havaalanı arası 24,3 km ve karşılama sonrası Galleria ya da Carousel, daha sonra da sahil yolunu kullanarak İzmir'e dönüş mantıklı bir plan gibi gözüktü bana. Dönüşte Avrupa Yakası'ndan feribota binme şansımız var mı yoksa yine Harem'den mi bineceğiz? Bu arada sanırım son feribot 23:30, herşey planlandığı gibi giderse yetişme şansım var. Tam olarak tüketim ölçmemi istediğin bölgeyi yazarsan sevinirim.

Harem Feribot - Akmerkez - Atatürk Havaalanı - Galleria güzergahında 2 adet Opet gözüküyor, bunlar AS SERVİS Öztürk Sokak'ta, MEHMETÇİK VAKFI(II) Büyükdere Caddesi'nde. Eurodizel bakımından hangisini tavsiye edersin ya da herhangi bir alternatif olarak başka bir istasyon önerir misiniz?

• Florya - Paşa İskender
  • Bence en rahat mekan Yeşilköy
    Sahili ve oradaki bulabileceğin restoranlar ve güzel yapısı ile çok güzel bir yerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL

Herkese çok teşekkür ederim, çok güzel yorumlar ve güzergah planları var, hepsini değerlendirmeye çalışacağım.

Ben sabah 5 gibi İzmir'den hareket edeceğim, herhalde saat 13-14 arası İstanbul'da olacağım. Karşılayacağım uçağın planlanan geliş saati 17, bu durumda İstanbul'a ilk gelişimde en az 3 saatlik vakit geçirecek bir yere ihtiyacım var. Ancak tahminim uçak rötar yapacak ve 21 civarı İstanbul'a gelecek. Uçağı karşıladıktan sonra da 2 saatlik vakit geçireceğim ve yemek yiyeceğimiz bir yere daha ihtiyacım var. Kapalı mekan olması hiç problem değil, nezih ve vakit geçirebilecek bir yer olması ve otopark konusunda sıkıntı yaşamamak öncelikli isteklerimden. Saat 24'te İzmir'e dönüş için yola çıkacağız.

egeliefe tavsiyelerin için özellikle teşekkür ederim, istediğin güzergahla çakışıyorsam yakıt tüketimi hesabı yaparım ama sanırım ya ne gidişte ne de dönüşte köprüye hiç girmeyeceğim ya da sadece gidişte görme amaçlı köprüden geçeceğim, şu an için kararlaştırmadım.

İstanbul'a daha önce hiç gelmediğimden hem oldukça gezme merakım, hem kısıtlı zamanım hem de saatle sınırlandırılmış bulunmam gereken yerler var. O yüzden havaalanı çevresinden maksimum 25-30 km sapma yapabilirim.

dostum sahil yolunu tercih edersen gelikte bir yemek ye derim iki side sahil yolu üstünde hava alanına giderken sagda olanı balık yolun öbür tarafında olanı et lokantası (et lokantası galeriyle bitişik sayılır )şayet E-5 den gelirsen halıcı oglu yokuşundan inerken eyüp tabelasına saparak pierlotide bir türk kahvesi içmeni öneririm yada istersen ( eyüp sultan hazretlerinide ziyaret edebilirsin ) en son olarakta arkadaşını aldıktan sonra taksim istiklal cad sini gezersiniz (önemli not taksime giderseniz aracınızı ya taksim ilk yardım hastanesinin yada karşısındaki sokaktaki oto parka bırakın malum ist burası dikkat edin ) şimdiden hayırlı yolculuklar

• Selamlar,

Öncelikle feribot konusunu açıklığa kavuşturalım.Avrupa yakasında gezmen için arabalı-feribot'a binmeye ihtiyacın yok.
    İzmir'den İstanbul'a girişinde 1. veya 2.köprüden hem ücretsiz geçeceksin hem de köprü keyfi yapmış olacaksın.(Klimayı kapat ve tüm camları aç,sağ şeritten git ve ağır ağır 1,5 km. keyif sür derim)
    Havaalanına vardıktan sonra sana bahsettiğimiz tüm yerler(Galleria-Carousel-Akmerkez-Kanyon-Metrocity) araba ile gidilecek mesafelerdir ve feribota binmen gerekmez.
    Sana bahsettiğim Eminönü-Harem feribotu Avrupa'dan Asya'ya geçerken köprülerin alternatifidir ve senin için gereksiz duruyor.
    İstanbul'dan çıkış için Yenikapı'dan Yalova'ya 23.30 feribotu sana uygun olmakla beraber riskli görünüyor.Çünkü uçağın rötar saatini bilmen mümkün olamayacak.Belki de bir gece İstanbul'da yatacaksın(umarım gerekmez de,ne olur ne olmaz,özelden cep ve iş telefonlarımı sana gönderiyorum herhangi birşey için beni arayabilirsin)Arkadaşın İstanbul'a indiğinde 23.30 feribotuna yer al derim ama bu seferde yer kalmamış olabilir(malum Cuma akşamı)

Gelelim program tavsiyesine.Uçak inene kadar Akmerkez derim.Gündüz saatlerinde İstanbul'da gezeceğin için yoğun bir trafik olmaz.Uçağın rötar yapmadan ineceği saatten 45 dakika önce Akmerkez'den çıkıp Havaalanına rahatça ulaşabilirsin tahminen.
    Arkadaşın inince(İtalya'dan mı geliyor?) elbet biraz yorgun olacaktır.'panikyok'un dediği gibi Galleria-Gelik iyi seçenek.Havaalanından çıkarken sahil yolu ile kolayca Galleria'ya ulaşırsın.Araban orada güvende olur.(Ücretsiz ve büyük otoparkı var)Biraz gezersiniz ve acıkınca arabayı almadan yürüyerek 6-7 dakika'da Galleria ile aynı hizada olan Gelik'e geçebilirsiniz.Et seviyorsanız hem leziz,hem lüks hem de makul fiyatla bir ziyafet çekebilirsiniz.Yemek-gezme işi bitince aynı sahil yolunda aynı istikamette 10 km. kadar gidip Yenikapı'ya varabilirsiniz.

Ama vakit olsa,araba park yeri derdi olmasa gitmen gereken yerler sorusunu cevapları:Taksim-Ortaköy-Bebek-Rumelihisarıdır.(Aslında araba ile hepsinden geçip Akmerkez'e gidebilirsin ama arabayı park edecek doğru düzgün yer bulamadığın için sadece mazot yakar durursun)

Nacizane tavsiyelerim şimdilik bu kadar.

Not:Yakıt tüketimi için özel bir yer isteğim yok.Sadece İstanbul'a giriş yaptığında ve çıkış yaptığında birer kez YB'ına bak yeter benim için.

• Bugün habertürk'de gördüm,belki seni etkiler diye bildireyim dedim:

Hava-İş Sendikası'nın kararıyla, THY uçucu personeli kendimi uçuşa elverişli hissetmiyorum' gerekçesiyle bir günlük eylem yapacak. Uçaklar havalanmayacak.

Yaklaşık 11 bin THY çalışanı üyesi olan Hava-İş Sendikası, çalışma şartlarını iyileştirmeyen THY yönetimini uyarmak amacıyla eylem kararı aldı. Sadece pilot ve kabin memurlarının dahil olacağı bu eylemle, yarından sonra belirlenecek bir gün 'kendimi uçuşa elverişli hissetmiyorum' gerekçesi kullanılarak THY uçakları havalanmayacak. Türkiye Sivil Havacılık Sendikası geçtiğimiz Cumartesi günü uçucu üyelerine gönderdiği bildiri ile eylem yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Hava-İş Sendikası, sadece uçucu ekibi kapsayan bu kararla, üyelerinin 17 Ağustos sonrası herhangi bir gün, kanunen hakkı olan "kendilerini uçuşa elverişli hissetmeme hakkını toplu olarak 1 gün" kullanmaları istedi. Sivil havacılık kuralları gereği pilot ve kabin memurlarının aşırı yorgunluk ve hukuki sorumluluktan doğan ve uçuş emniyetini korumak yönünden kanunen hakkı olan, "kendilerini uçuşa elverişli hissetmeme" haklarını 1 gün kullanmaları yönünde işlem yapma kararı alan Hava-iş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu, bu kararın 17 Ağustos sonrası bildirilecek herhangi bir gün, uygulamanın yapılacağı gün ve ilk uçuş saatleri itibarıyla açıklanacağını duyurdu.

Kararın, 4 ve 8 Ağustos tarihleri arasında uçuş işletme kafeteryasında geniş katılımla yapılan toplantılar sonrasında alındığına dikkat çeken sendika yönetimi, üyelerinden karara sahip çıkmalarının öneminin altını çizdi. Sendikanın radikal eylem kararını önceden haber alan THY Genel Müdürü Temel Kotil, geçen Perşembe, sendika genel merkezini ziyaret etti. Ancak eylem kararından vazgeçilmesi konusunda Kotil'in girişimi sonuçsuz kaldı. Sendikanın yaklaşık 3500 kişiyi kapsayan uçucu üyelerine gönderdiği bildiride, işverenle görüşmelerde bir sonuç alınamadığı için eylem kararına gerekçe olarak gösterilen konular şöyle yeraldı: "Kural ihlallerinin ısrarla devam ettirilmesi. Mesleğimizin önemi ve üretim içindeki rolümüzün küçümsenmesi. Limitlerde uçuş planlanarak biriken yorgunlukla uçuş emniyetinin riske atılması."

Sevilay YÜKSELİR / SABAH

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.