Şimdi Ara

İstanbul Arel Üniversitesi GENEL BAŞLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     İstanbul Arel Üniversitesi GENEL BAŞLIK

Yıllar sonra gelen edit: KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE ZORDA DEĞİLSENİZ BU ÜNİVERSİTEYİ SEÇMEYİN MEMNUN DEĞİLDİM BIRAKTIM DEVLETTE OKUYORUM ŞİMDİ BİN KAT DAHA İYİYİM..![/size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 17 Ekim 2013; 7:20:12 >

• Bilgisayar Muhendisligi'nde okuyacagim ben de. Varsa arkadaslar buradan haberlesebiliriz. Ayrica Tepekent yerleskesine bir sekilde ulasma yolunu bilen varsa mutlka haber versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serji

Bilgisayar Muhendisligi'nde okuyacagim ben de. Varsa arkadaslar buradan haberlesebiliriz. Ayrica Tepekent yerleskesine bir sekilde ulasma yolunu bilen varsa mutlka haber versin.

Tebrikler :)
    Hoşgeldin Arel'in forumuna ''serji''
    Merak ettim, sen de burslu mu okuyacaksın?

Ulaşım için: Ana Tepekent kampüsüne ring seferler yapılacaktır. Sefaköy & Avcılardan(metrobüs) Tepekent'e ücretsiz ring seferler yapılacaktır. Yani sefaköye ya da Avcılara gidilmesi yeterlidir. Ayrıca üniversitenin özel servisleri de mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 13 Ağustos 2009; 11:27:35 >

• Bende Arel Lojistikteyim
  • Bende uludağ Elektronik olmasaydı Bilgisayar daymışım bu sene... Keşke yazmasaydım Uludağı ...
  • Serji Tepekentte Ulaşım İçin Sefaköyden Ring Hat Varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: the spooks

Ulaşım için: Ana Tepekent kampüsüne ring seferler yapılacaktır. Sefaköy & Avcılardan(metrobüs) Tepekent'e ücretsiz ring seferler yapılacaktır. Yani sefaköye ya da Avcılara gidilmesi yeterlidir. Ayrıca üniversitenin özel servisleri de mevcuttur.

Tesekkurler spooks. Evet burslu benim de. Sen hangi bolumdesin? Ring seferler var ucretsiz mi acaba? oyleyse cok iyi gercekten dogru duzgun sevinememistim bile kazandigima.

quote:

Orijinalden alıntı: PoISoN

Bende uludağ Elektronik olmasaydı Bilgisayar daymışım bu sene... Keşke yazmasaydım Uludağı ...

Hayirlisi olsun ne diyelim.

quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

Serji Tepekentte Ulaşım İçin Sefaköyden Ring Hat Varmış

Hayirli olsun Giuly sana da. Peki ucretsiz mi? Ucretsiz olmasa da aylik akbil gececek mi acaba ben o sekilde gidip gelmeyi dusunuyorum bakalim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serji

quote:

Tesekkurler spooks. Evet burslu benim de. Sen hangi bolumdesin? Ring seferler var ucretsiz mi acaba? oyleyse cok iyi gercekten dogru duzgun sevinememistim bile kazandigima.

quote:

Orijinalden alıntı: PoISoN

Bende uludağ Elektronik olmasaydı Bilgisayar daymışım bu sene... Keşke yazmasaydım Uludağı ...

Hayirlisi olsun ne diyelim.

quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

Serji Tepekentte Ulaşım İçin Sefaköyden Ring Hat Varmış

Hayirli olsun Giuly sana da. Peki ucretsiz mi? Ucretsiz olmasa da aylik akbil gececek mi acaba ben o sekilde gidip gelmeyi dusunuyorum bakalim.

Evet ücretsiz; Sefaköyden Tepekent'e ya da Avcılar metrobüs durağından Tepekent'e ücretsiz ring seferler(giden taşıtların bir yerden kalkıp, bir yere ulaşıp sonra geriye yani aynı yere gelmesidir.) yapılacaktır. Bu üniversitenin kesin bir bilgidir(bkz: arel.edu.tr).

Ücretsiz ama; yine de aylık akbili kullanarak otobüs ile de gidilebilir(büyük ihtimalle).
    Üniversitenin amacı, metrobüsün Büyük Çekmeceye gelmesini beklemektir. B.Çekmeceye metrobüs gelirse, ring seferlere de gerek kalmaz diye düşünmüşler.

• Ücretsiz Ring Hatlar Ücretsiz Olur
  • quote:

Evet ücretsiz; Sefaköyden Tepekent'e ya da Avcılar metrobüs durağından Tepekent'e ücretsiz ring seferler(giden taşıtların bir yerden kalkıp, bir yere ulaşıp sonra geriye yani aynı yere gelmesidir.) yapılacaktır. Bu üniversitenin kesin bir bilgidir(bkz: arel.edu.tr).

Ücretsiz ama; yine de aylık akbili kullanarak otobüs ile de gidilebilir(büyük ihtimalle).
    Üniversitenin amacı, metrobüsün Büyük Çekmeceye gelmesini beklemektir. B.Çekmeceye metrobüs gelirse, ring seferlere de gerek kalmaz diye düşünmüşler.

O zaman cok guzel bir sorun yok. Bilgi icin tesekkurler.

• O değil de Sefaköyde var 1 tane binası, geçen sefer istanbula gördüğümde şok oldum. Adamlar İsmar(süper market türü bişey)'ı alıp üniversite binası yapmışlar.
  • Villa yurtta fiyatlar nasıl bir villa da kaç kişi kalıyor?
  • ingilizce tercümanlık okuyorum 3 yıldır keşke okumasaydım arelde dedirttiriyor bana arel sevmiyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigknife

O değil de Sefaköyde var 1 tane binası, geçen sefer istanbula gördüğümde şok oldum. Adamlar İsmar(süper market türü bişey)'ı alıp üniversite binası yapmışlar.

Orası meslek yüksek okuludur, yani fakülteler(4 yıllık) & yüksek okullar(4yıllık) orada değildir. BüyükÇekmece'dedir.

Ar-el 'in anasınıfı, ilköğretim okulu, anadolu lisesi, y.d ağırlıklı süper lisesi, fen lisesi, kolej & üniversitesi vardır. (anaokulundan-üniversiteye kadar olan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 22 Eylül 2009; 8:42:04 >
  • bu sene bende geliyorum sinema radyo televizyon 4 sen aslında sefa köy olsa daha iyi olurdu :D talep hakkım yokmu 2 senelik radyo tv programcılarıyla okiyim :D
  • peki %50 arel için ne düşünüosunuz arkadaşlar iş imkanları olsun veya diğer ders olanakları olsun?
  • Arkadaşlar şimdi tam burs kaç yıla kadar sürüyor sitesinden pek birşey anlamadım
  • %100, %50 ve %25 Burslu programlara yerleştirilen öğrencilere sağlanan burslar lisans ve önlisans programları yasal öğrenim sürelerince geçerli olup bu süre içinde hiçbir şekilde burslar kesilmez.
  • ben %50 burslu uluslararası ticaret ve finans(ing) kazandım arel de bu bölüm yeni açıldı sizce tercihimde doğrumu yptım ?
  • arel üniversitesi uluslararası ticaret ve finans(ing) %50 burslu kazandım ama bölüm yeni açıldı sizde doğru bir üniversitemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.