Şimdi Ara

İstanbul Ardahan Yol tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iş yerinden arkadaşım yol tarifi istedi bende sizlere danışayım dedim. İstanbul ardahan en rahat nasıl gidebiliriz. biraz açıklayıcı tarif ederseniz sevinirim. hatta navigasyon tarifi bile alabilirim.

• Internette bulunur diye düşünüyorum, Sony Yol Haritası diye bir program var. Kullanması çok basit, gidilecek şehir ya da ilçeleri yazıyorsun, en kısa rotayı çıkarıyor, saat ve km hesabı yapıyor. Bu program işinizi görecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_6305330/mpage_1/key_//tm.htm
  • Ardahan da 3 yıl görev yaptım.Manisa dan olsa tarif ederim.İstanbul üzerinden nasıl gidilir bilemeyecem.Ankara dan sonra Kırıkkale,Yozgat ve Sivas istikametinden gidiyorduk.Erzincan ve Erzurum tarafları yollarda çok dikkatli olmak lazım.Gerçi şimdi yaz olduğundan kar-buz yoktur ama.Şimdiden hayırlı yolculuk ...
    "Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz"
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

hocam, ardahan'a giden bir otobüsün arkasına takılın, gidin. o mola verdiğinde siz de verin...

Orjinalden alıntı: resmonse

hocam, ardahan'a giden bir otobüsün arkasına takılın, gidin. o mola verdiğinde siz de verin...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.