|
Merhabalar forumun kıymetli üyeleri, İstanbul’da (özellikle Avrupa/Anadolu yakası) ev tadilatı yaptıran/ yaptırmayı düşünen çok kişi var, ben de yıllardır bu sektördeyim. Son dönemde anahtar teslim işler (boya-badana, alçı, seramik, mutfak-banyo yenileme, tesisat, parke vs. komple paket) sık soruluyor diye deneyim paylaşayım istedim. • Yaklaşık 2026 fiyat aralıkları neler? (Metrekare başına veya toplamda) • Hangi ilçelerde hangi usta/firma daha güvenilir çıktı? • En çok karşılaşılan sorunlar / dikkat edilmesi gerekenler neler? (Malzeme kalitesi, işçi performansı, sözleşme vs.) • Memnun kaldığınız veya “sakın çalışmayın” dediğiniz örnekler var mı? Ben de İstanbul merkezli bir tadilat ekibi olarak anahtar teslim projeler yürütüyorum. Son 1-2 yıldaki bazı işlerimizden fotoğraflar/örnekler paylaşabilirim (izin verirseniz), fiyatlandırma konusunda da fikir verebilirim – tabii ki herkesin evi farklı, keşif şart. Sizlerden gelen gerçek deneyimleri duymak istiyorum, belki birbirimize faydalı oluruz. Kim neyle çalıştı, ne kadar tuttu, memnuniyet durumu? Teşekkürler herkese, yorumlarınızı bekliyorum! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler