Şimdi Ara

İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAKİ EN İYİ SİNEMA SALONU NERDEKİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • transformes için en iyi salonda izlemek istiyorum..bu film için değer..25 yaşlarında olanlar için bir başlangıçtır..bunun için en iyisi gerekli..

• Maltepe Carrefour Park afm

Veya

Küçükyalı Afm.
  • Capitol
  • maltepe carrefour a gitmiştim..king kong aa..

güzeldi salonu..
  • Tam 5 yıldır üst üste Tepe Nautilus Istanbul'un en iyi sineması seçildi. Ben daha gitmedim, ama gidenler çok övüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Tam 5 yıldır üst üste Tepe Nautilus Istanbul'un en iyi sineması seçildi. Ben daha gitmedim, ama gidenler çok övüyor.

Kaynak göstermen mümkün mü?

En iyisi oysa, diğerlerini düşünemiyorum bile.
  • arkadaşlar bu transformes in konusu nedir? dün burda bi Orion AVM de gordüm Koru ve yok et diye . ama konusu felan yazmıyordu biraz bilgi verebilirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu ana kadar çıkan bilgiler:

http://beyazperde.mynet.com/film/2904

burdan bakabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Maltepe Carrefour Park afm

Veya

Küçükyalı Afm.

pierim parem küçükyal afm nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

Tam 5 yıldır üst üste Tepe Nautilus Istanbul'un en iyi sineması seçildi. Ben daha gitmedim, ama gidenler çok övüyor.

Nautilus en iyisi seçildiyse carrefour afm ne oluyor peki? İkisinde de film izleme şansım oldu ama carrefour çok daha iyiymiş gibi geldi bana.

bertanım
    la sahilde bir tane var ya o küçükyalı afm diye geçiyor.Gerçekten afm mi bilmiyorum ama salonları güzeldi ben son gittiğimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 1 Haziran 2007; 9:53:40 >
  • bence anadolu yakasının en güzel solunu triocity ondan sonrada maltepe afm

kanka o sahildeki yer kapandı aklında olsun bir daha gidecek falan olursan sportive oldu orası
  • quote:

Orjinalden alıntı: bertan09

bence anadolu yakasının en güzel solunu triocity ondan sonrada maltepe afm

kanka o sahildeki yer kapandı aklında olsun bir daha gidecek falan olursan sportive oldu orası

Girer oyun oynarız bizde

tirocity nerde læ?
  • sanırım burasından bahsediyor..

Kozyatağı Bonus Cinecity Trio Premium
    3151010

quote:

quote:

Girer oyun oynarız bizde

tirocity nerde læ?

• adamın parası var premium yerlerde dolanıyo

öğrenci var mı abi
  • Saloanları mükemmel ben en son gittiğimde 7 liraydı öğrenci sonra bi zam gelmiş ama ne akdar oldu bilmiyorum yazın açık hava salonuda var yatıyosun minderlere öyle seyrediyosun acaip kaliteli bir yer zaten trio konutları için yapmışlar orayı o sitenin conconları gelsin diye bizde arada gidip sebepleniyoruz işte
  • ayarlarız..yabancı değilsin..veya en ucuzu(piyasada beleş diye tabir edilen ) arka kapıdan girersin..

quote:

adamın parası var premium yerlerde dolanıyo

öğrenci var mı abi

• Trio konutları bonus premium sinemeası natilus inkinide gitttim maltepe oturdugumdan afmyede maltepe carrefour........................................................ en iyisi trio konutlareı sinemsaıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luas -- 1 Haziran 2007; 11:29:24 >
  • quote:

+1907
  • Bertan sen de az concon sayılmazsın. Bir de kilo vermişsin ki tam concon olmuş. Şimdi sıra don la kalan şanel hristiyan diyor
  • arkadaslar UMRANIYE CARREFOUR AFM turkiyenin en buyuk sahnesine sahip ve cidden oldukca konforlu iyi bir ses sistemine sahip tavsiyem kesinlikle umraniye carrefour ayrica isin ayri bir guselligi hem buyuk olmasi hemde az bilenen olmasi sebebiyle cok rahat film izliyorsunuz matrix 3 te bile hicbir sinemada yer yokken ben cok rahat izlemistim ayrica koltuklar birlesebiliyor saginiz solunuz bossa yan uzanarak bile izlersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.