Şimdi Ara

İSTANBUL-AMASYA TUZAK EDS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kısmetse önümüzdeki ay istanbul'dan amasya'ya gideceğim.2 yıl önce tosya-osmancık arası 80 km ile ceza yemiştim.şimdiki gidişimde eğer bu edsler duruyorsa ankara-kırıkkale-çorum üzerinden gideceğim bilgisi olan arkadaşlardan tosya-osmancık arası eds durumu hakkında yardım bekliyorum.

kurallara uyan bir insanım hız sınırlarını geçtiğim yoktur,en son yediğim ceza bir anda 50 km hız düşüp tabela ağacın arkasında olduğu zamandı sonra hatta haberler okudum tuzaklar kalktı diye,bu yüzden bilgisi olanlara sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urene -- 22 Nisan 2018; 16:10:42 >

Orijinalden alıntı: urene

kurallara uyan bir insanım hız sınırlarını geçtiğim yoktur,en son yediğim ceza bir anda 50 km hız düşüp tabela ağacın arkasında olduğu zamandı sonra hatta haberler okudum tuzaklar kalktı diye,bu yüzden bilgisi olanlara sordum.
    2 gün önce geldim yoldan 2bin km yaptım 4 günde bahsettiğim şeylere dikkat ederseniz ceza yemezsiniz. bu yüzden yazdım size zaten.

Çerkeşte 82 ve merzifona girmeden 110 hız koridorları var. Yeterince uyarı var sıkıntı yaşamazsınız.

Atkaracalar, kurşunlu, ılgaz kule radarlar hiç aktif olamadılar, şu an kabloları falan dışarda ve pasifler.

Merzifondan amasyaya döndükten sonrasına fazla hakım değilim orayı senede 1 kez kullanıyorum.

Bu radarlar dışında 110-120 ile sorun yaşamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler cevabınız için,en son 80 ile ceza yemiştim 50 olan yerde söylediğinize göre 50 olan eds kaldırılmış gibi?(osmancıkta cezayı yemiştim)

Orijinalden alıntı: urene

çok teşekkürler cevabınız için,en son 80 ile ceza yemiştim 50 olan yerde söylediğinize göre 50 olan eds kaldırılmış gibi?(osmancıkta cezayı yemiştim)

Evet 50 eds kalmadı o yolda. Bu sene 10 kere geçmişimdir eminim yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.