Şimdi Ara

İstanbul'a gelecekler gelsin. Az çok yardımcı olabilirim. Özellikle İST. Üni Beyazıt kampüsü için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece yeni kazanan değil şu an okuyanlar da gelirse daha zengin bilgi birikimi olan bir konu olabilir. Evet gençler özellikle İÜ hukuk kazananlar merak ettiklerini sorsunlar. Yurt yol masraf vs. gibi konular için de herkes sorabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Temmuz 2013; 0:50:51 >

• istanbul elektrik elektronik kazandım da yurt ücreti nedir acaba ? Kampüsün içinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkand

istanbul elektrik elektronik kazandım da yurt ücreti nedir acaba ? Kampüsün içinde mi ?

Kazandığın bölüm avcılar kampüsünde. Avcılar ucuz ve sakin bir yer. Metrobüs çilesine ortak olacaksın. Yurdu geçen sene depreme dayanıklı değil diye tekrar ihya edilliyordu bitti mi bilmiyorum. Orada okuyan arkadasım var sordum simdi cevap bekliyorum.
  • İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ
    TEKNİK BİLİMLER MESLEK Y.O.
    BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI (İÖ)
    Mesleki ve Teknik Eğitim Bölgesi İSTANBUL

Avcılarda, Bilgisayar Programcılığı İ.Ü. nasıldır sizce?
  • Ben de i.ü iletişimdeyim arkadaşlar merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
  • I.u isletme.Nerede kalirim ne ederim bilmiyorum ama bilgi verebilecek olan varsa sevinirim simdiden Ayrica I.U 2013 girisliler diye baslik acilsa iyi olur. Edit:Ek bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatay2023 -- 26 Temmuz 2013; 2:07:46 >
  • çeko okicam nerede kalabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbul iktisat beyazıt fatih oralarda yurt var mı ya bir defa gittim etrafta çok işportacı ve turist vardı her zaman o kadar kalabalık ve karışık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay2023

I.u isletme.Nerede kalirim ne ederim bilmiyorum ama bilgi verebilecek olan varsa sevinirim simdiden Ayrica I.U 2013 girisliler diye baslik acilsa iyi olur. Edit:Ek bilgi.

beyazıt mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonlight sonata

quote:

Orijinalden alıntı: cagatay2023

I.u isletme.Nerede kalirim ne ederim bilmiyorum ama bilgi verebilecek olan varsa sevinirim simdiden Ayrica I.U 2013 girisliler diye baslik acilsa iyi olur. Edit:Ek bilgi.

beyazıt mı?

Avcilar.Yazmayi unutmusum pardon.
  • ben beyazıt işletme 2 deyim. beyazıtta olsan yardımcı olurdum. avcılar hakkında tek bildiğim merkeze uzak olduğu.
  • Avcılara gelen arkadaşlara uyarı kalın giyinin Avcılar kışları soğuk ve yağışlı yazları sadece soğuk geçen bölgedirÇok ağım şağım birşey beklemeyin orada hangi bölümde okuyorsanız.Sonuçta hepsi aynı kampüsün içinde
  • quote:

ben beyazıt işletme 2 deyim. beyazıtta olsan yardımcı olurdum. avcılar hakkında tek bildiğim merkeze uzak olduğu.

beyazıttayım ben bilgi verir misin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaknafein.

quote:

ben beyazıt işletme 2 deyim. beyazıtta olsan yardımcı olurdum. avcılar hakkında tek bildiğim merkeze uzak olduğu.

Ne gibi bilgiler mesela? Beyazıt tam İstanbul'un merkezi. Anadolu ve Avrupaya geçmek hiç mesele değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

istanbul iktisat beyazıt fatih oralarda yurt var mı ya bir defa gittim etrafta çok işportacı ve turist vardı her zaman o kadar kalabalık ve karışık mı

Akşamüstü geçmişsen beyazıt meydnındaki pazara denk gelmişsindir. Kaçakçılar, ikinci elciler ve hırsızlar çaldıklarını satmak için pazar kuruyor. Akşamüstüne kadar satıcı olmuyor.

Yurt ararsan özellikle kız yurdu civarda özeller çok. En yakın KYK kadırga mahallesinde. Okula yürüyüş mesafesi 15 dk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkand

istanbul elektrik elektronik kazandım da yurt ücreti nedir acaba ? Kampüsün içinde mi ?

Göl tarafındaki yurt hala yapım aşamasındaymış. Ama kampüsün girişindeki yurt açıkmış. Zaten baya da büyükmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

quote:

Ne gibi bilgiler mesela? Beyazıt tam İstanbul'un merkezi. Anadolu ve Avrupaya geçmek hiç mesele değil

ataşehire yakın mı istanbula hayatımda hiç gitmedim , hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum. Fatih nasıl bir yer . (muhafazakar diye duydum) ekşisözlükte kampüsün içi hakkında hiç iyi yorum yok tuvaletleri falan leş gibi olduğu söyleniyor yani biraz okul hakkında biraz şehir hakkında bilgi verirsen sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

ataşehire yakın mı istanbula hayatımda hiç gitmedim , hiç bir bilgim yok o yüzden soruyorum. Fatih nasıl bir yer . (muhafazakar diye duydum) ekşisözlükte kampüsün içi hakkında hiç iyi yorum yok tuvaletleri falan leş gibi olduğu söyleniyor yani biraz okul hakkında biraz şehir hakkında bilgi verirsen sevinirim

ben ataşehirden gidip geliyorum en fazla 1 saate okulda oluyorum. kampüs merkezi bir yerde diğer semtlere yakın. evet fatih istanbul'un en muhafazakar semtlerinden biridir.
    hukuk fakültesi, iktisat fakültesi ve sbf kampüsün içindedir. hukuk ve iktisat binaları iç içedir. iletişim fakültesi ve iktisat fakültesi ek binası kampüsün dışındadır. okul tarihi olduğu için binalarda haliyle biraz eski ama abartıldığı kadar kötü değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben ataşehirden gidip geliyorum en fazla 1 saate okulda oluyorum. kampüs merkezi bir yerde diğer semtlere yakın. evet fatih istanbul'un en muhafazakar semtlerinden biridir.
    hukuk fakültesi, iktisat fakültesi ve sbf kampüsün içindedir. hukuk ve iktisat binaları iç içedir. iletişim fakültesi ve iktisat fakültesi ek binası kampüsün dışındadır. okul tarihi olduğu için binalarda haliyle biraz eski ama abartıldığı kadar kötü değil.

iktisat fakültesi ek bina ne işe yarıyor orada hangi bölümler bulunuyor ?

• quote:

Sadece yeni kazanan değil şu an okuyanlar da gelirse daha zengin bilgi birikimi olan bir konu olabilir. Evet gençler özellikle İÜ hukuk kazananlar merak ettiklerini sorsunlar. Yurt yol masraf vs. gibi konular için de herkes sorabilir.

kayıt tarihleri 2-4 eylül arası ben şimdi bu tarihler arasında istediğim gün gidip kayıt olabılırım demi. illa şu gün kayıt diye birşey var mı. bilet alcaz ona göre:D bide kayıt için gerekli belgeler falan yazıyo mu biryerde yoksa ileri tarihlerdemi açıklıcaklar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.