Şimdi Ara

İstanbul'a gelecekler gelsin. Az çok yardımcı olabilirim. Özellikle İST. Üni Beyazıt kampüsü için (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: K.chaLi

O yurt Eyüp Aksoy Cad. üzerinde değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpocalypso -- 24 Nisan 2015; 0:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow16167

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carpocalypso

istanbul beyazit kampusunde eczacilik kazandim, karsida haydarpasada msb yurtlarina basvurdum. sizce kyk ya basvurmali miyim uzaklik acisindan sikinti olur mu?

Vapur + tramvay ile 40 dakikada gelebilirsin. Kız öğrenci isen Çemberlitaş veya Vezneciler yurdu için başvurabilirsin. Erkek yurdu Kadırga daha yakındır Haydarpaşa'ya göre ama Kadırga yurdu iyi değildir. Onun yerine Haydarpaşa'dan gelmeye katlanmak daha güzel.

çevredeki en iyi özel yurt hangisidir? ( cemaat olmayanlardan )

Avrupa'dan soruyorsan. Tamamlandığı zaman Atatürk Öğrenci Yurdu(KYK) özellerden çok iyi olacak. Çünkü kampüs tarzı bahçesi olduğu için ortamı iyi.

Onun dışında bir sürü özel yurt var ve parasına göre çok rahat olanları var. Ama onlarda apartman şeklinde. Yani bahçesi yok. Ilıcak Otelin sırasında bir tane kız öğrenci yurdu var baya büyük orası tadilattan sonra daha iyi olucak. Onun dışında Çapa ve Fındıkzade tarafında yine özel yurtlar var. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 30 Temmuz 2013; 16:27:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

istanbul beyazit kampusunde eczacilik kazandim, karsida haydarpasada msb yurtlarina basvurdum. sizce kyk ya basvurmali miyim uzaklik acisindan sikinti olur mu?

Vapur + tramvay ile 40 dakikada gelebilirsin. Kız öğrenci isen Çemberlitaş veya Vezneciler yurdu için başvurabilirsin. Erkek yurdu Kadırga daha yakındır Haydarpaşa'ya göre ama Kadırga yurdu iyi değildir. Onun yerine Haydarpaşa'dan gelmeye katlanmak daha güzel.

Avrupa'dan soruyorsan. Tamamlandığı zaman Atatürk Öğrenci Yurdu(KYK) özellerden çok iyi olacak. Çünkü kampüs tarzı bahçesi olduğu için ortamı iyi.

Onun dışında bir sürü özel yurt var ve parasına göre çok rahat olanları var. Ama onlarda apartman şeklinde. Yani bahçesi yok. Ilıcak Otelin sırasında bir tane kız öğrenci yurdu var baya büyük orası tadilattan sonra daha iyi olucak. Onun dışında Çapa ve Fındıkzade tarafında yine özel yurtlar var. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpocalypso -- 24 Nisan 2015; 0:24:01 >

• quote:

quote:

O yurt Eyüp Aksoy Cad. üzerinde değil mi?

gatanin arkasinda kaliyor tam sokak adini bilmiyorum ama

O zaman çok iyi. Vapura kadar yürürsün rahatlıkla
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada ismim erhan, siz haydarpasada mi kaliyorsunuz ?

Hayır ben kadırgada kalmıştım ilk sene. Sonraki seneler eve çıktım.

Memnun oldum benim adım da Özerk.

• Carpocalypso kullanıcısına yanıt
    Tamam olur. Geldiğinde Sarayburnu Gazino'suna mutlaka gel. İstanbul'un en iyi manzaralı gazinosudur. Küçücük bir yer milyonluk arazi ediyor diye 5 senedir belediye atmaya çalışıyor askeri oradan. Son demlerini oynuyor olabilir kaçırma gitme fırsatı varken
  • quote:

Tamam olur. Geldiğinde Sarayburnu Gazino'suna mutlaka gel. İstanbul'un en iyi manzaralı gazinosudur. Küçücük bir yer milyonluk arazi ediyor diye 5 senedir belediye atmaya çalışıyor askeri oradan. Son demlerini oynuyor olabilir kaçırma gitme fırsatı varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpocalypso -- 24 Nisan 2015; 0:22:35 >
  • Carpocalypso kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.