Şimdi Ara

İst Tuzla civarı oturan arkadaşlar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evi tuttuk sıra temizlik ve çay partisinde

Topantı ekim sonu gibi olur sanırım.

gelecekler şimdilik 9 kişi o zamana kadar 15 falan oluruz herhalde

eyoruk
    yusuf8190
    Zodiac Killer
    Uçan Tekme Atan Sıpa
    Phaldor
    VVISDOM
    Rena34
    einsteinwashere
    Yekdusecar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 17 Eylül 2013; 0:44:59 >

• up
  • Otur bakaiim balikesirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrekleri hazırlayın beyler (up)

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

aydınlı olur istasyon olur, içmeler olur merkez , herhangi bi yer olur, varmı bu civarlarda ikamet eden arkadaşlar??

Aydınlıda oturuyorum hocam hayırdır

• kurtköye yabancı değilim söyle bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

quote:

aydınlı olur istasyon olur, içmeler olur merkez , herhangi bi yer olur, varmı bu civarlarda ikamet eden arkadaşlar??

bu dumankaya adres evleri nasıldır? 1 sene kalmayı duşunuyorum. oradan tuzla istasyona ulaşım nasıldır. baktım 7km 133t gidiyormuş bunun dışında ev alışverişi yapılabilecek yerler hakkında bilgi.

birde burası dışında itü denizcilik fak veya istaston mah arasında ev arıyorum ,aslında birazdan yola çıkıp tuzlaya geleceğim büyük ihtimalle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacoste_1927

Otur bakaiim balikesirde

ben izmirliyim dostum balıkesir değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf8190

quote:

bu dumankaya adres evleri nasıldır? 1 sene kalmayı duşunuyorum. oradan tuzla istasyona ulaşım nasıldır. baktım 7km 133t gidiyormuş bunun dışında ev alışverişi yapılabilecek yerler hakkında bilgi.

birde burası dışında itü denizcilik fak veya istaston mah arasında ev arıyorum ,aslında birazdan yola çıkıp tuzlaya geleceğim büyük ihtimalle

Valla kardesim dumankaya evleri çok güzel ama merkeze uzak adamlar bildiğin dağı eşip site kurdular. Ulaşım olarak direk tuzlaya araba yok diye biliyorum. Emin ol patlarsın orda. İçmeler biraz daha merkezi ordan da olabilir. İstasyon da ise tam karşısında siteler var ordan bulursun belki.

• Google mapsdan baktım zaten dag bası oldugunu tahmin ediyordum, yayla beya istasyon tarafı bir ev bulsam 400-450 ye güEl olazacak yinede sagol @yusuf8190

• quote:

Google mapsdan baktım zaten dag bası oldugunu tahmin ediyordum, yayla beya istasyon tarafı bir ev bulsam 400-450 ye güEl olazacak yinede sagol @yusuf8190

O taraflarda rahatlıkla bulursun tabi öğrenciye farklı verirlerse onu bilemem.

• Hocam Ergenekon okulunun üstlerine en az 15-20 tane bina diktiler (site) bi bak belki kiraliktir.

EDİT» 2 Ay önce haberim olsaydı bizim 4. kat boş. Ev 0 bina yeni. Sana 300'den bıraktırırdım.

Hemen bir sokak ileride otobusler geciyordu. İstediğin market vardi (migros haric)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 8 Eylül 2013; 18:37:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Hocam Ergenekon okulunun üstlerine en az 15-20 tane bina diktiler (site) bi bak belki kiraliktir.

EDİT» 2 Ay önce haberim olsaydı bizim 4. kat boş. Ev 0 bina yeni. Sana 300'den bıraktırırdım.

Hemen bir sokak ileride otobusler geciyordu. İstediğin market vardi (migros haric)

canın sağolsun dostum, bana daha çok tuzla içi lazım yani sahil kısmından e5 e kadar olan bir alan düşünün o civarda ev lazım
  • Yayla Mah. oturuyorum ama dumankaya evlerini görmedim kusura bakma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Sıpa

Yayla Mah. oturuyorum ama dumankaya evlerini görmedim kusura bakma hocam

Bende Yayla'dayım..Dumankaya evleri yanlışım yoksa Aydınlı'da yan sanayi denilen yere bitişik yeni binalar..Evler güzel ama yeri ters,kışın eziyetli olur ulaşım,bildiğin dağbaşı..
  • yayla mahallesi tam bana göre. bu civarda bir ev bulsam süper olur
  • @Phaldor: Buradan DH'li çıkacağını tahmin etmezdim hiç

@_bluescream_: Ben pek önermiyorum buraları hocam. Halkı geri kalmış yobaz kesim biraz. Ben geçici kalıyorum. 1ay sonra kadıköye geçeceğim.
  • quote:

@Phaldor: Buradan DH'li çıkacağını tahmin etmezdim hiç

@_bluescream_: Ben pek önermiyorum buraları hocam. Halkı geri kalmış yobaz kesim biraz. Ben geçici kalıyorum. 1ay sonra kadıköye geçeceğim.

tabi, bende tuzlaya ilk defa gelimiyorum yaşam şartlarını biliyorum, daha önce 1.5 ay tersanelerde kalmıştım yani
  • quote:

quote:

tabi, bende tuzlaya ilk defa gelimiyorum yaşam şartlarını biliyorum, daha önce 1.5 ay tersanelerde kalmıştım yani

Sizinbileceğiniz iş tabi ama ben 1 ay nasıl geçecek diye düşünürken sürekli kalmak kafayı yedirirdi herhalde. Geçen gün iys sınavı vardı okulda sabah 7:30'da 500es'e bindim sınav 10daydı okula vardığımda saat 10:40'tı. Sınav gittiği için 1 sene hazırlık okuyacağım şimdi. Tuzlada şu an iş bankası konut yapıyor istasyona çok yakın belki oralar güzel olabilir. Veya yeni yapılmış sitelerden birine taşın benim önerim bu yönde.

• quote:

@_bluescream_

Aklımda bulunsun eğer aradığın gibi bir eve denk gelirsem haberdar ederim..

@Uçan Tekme Atan Sıpa

Benim Yayla mahallesinde 19. yılım bundan kötü zamanları da gördüm şimdi yine iyi..Tabi rahat edebilmek için yine de Tuzla'nın içlerine yakın olmak lazım ama o zamanda kiralar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.