Şimdi Ara

ist. bilişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben samsung lcd tv almayı düşünüyorumda fiyatlara baktım istanbul bilişim ve elektronik marketler arasında(vatan teknosa...vs) 500tl gibi fark var acaba değer mi istanbul bilişimden almaya samsungun kendi garantisi olmadığı için bi ölü pixelde falan elimde patlamasın alan var mı acaba istanbul bilişimden
    birde izleme mesafem 4-5 metre 40" mi önerirsiniz yoksa 32" mi bildiğim kadarıyla 37" yok

• IB müşteri hizmetleri olarak fena değil ama teknik servis konusunda şikayetler var. Paranın kalıcağını sanmam ama almadan önce stok durumunu arayıp sormanı öneririm.
  • anladım saol arkadasim simdi büyükçekmece deki samsung bayisiyle konustum bana verdikleri fiyat 32 b 652-653 te nakit olarak 1750 ist bilişimde ise 1560 arada 190 tl fark var 200 fazla verrim samsung dan alırım diye düşünüyorum aynı şekilde 40" te de 200 tl fark var peki 40 mı almalıyım 32 mi ??? mesafeye gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan91

anladım saol arkadasim simdi büyükçekmece deki samsung bayisiyle konustum bana verdikleri fiyat 32 b 652-653 te nakit olarak 1750 ist bilişimde ise 1560 arada 190 tl fark var 200 fazla verrim samsung dan alırım diye düşünüyorum aynı şekilde 40" te de 200 tl fark var peki 40 mı almalıyım 32 mi ??? mesafeye gore

Aman gözünü seveyim, 4-5 m.den 32" seyredilmez. 40" bari olsun...
  • dimi ya bende ole düsünüyom da para kıyamıom işte arada 700 tl var biras daha beklemeli iiki 40" dein valla bende bahanne arıyodum 40 ı seçmeye :D
  • istanbul bilisimden uzak durun derim .adamlar yalan makinasi gibi . dogru soyledikleri hic birsey yok.
  • dün plazma sipariş ettim bugun fiyatı 50 tl düştü. ürün şu an kargoda. pazartesi bende olur. bu durumda benim bu 50 ytlyi geri isteme hakkım var mı? bu durumla karşılaşan biri varmı acaba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ist. bilisim ürünlere kendi garantisini veriyor servis garantisi yok buna dikkat edin. ürünleri kendisi getirdiği için fiyatlar bu kadar uygun.

3m den fazla izleme mesafeniz var ise 32" düşünmeyin 40 veya 42" lere bakın eğerki 5 m ye dayandıysa izleme mesafeniz 46"-47" civarının çok iyi bir seçim olacağı kanaatindeyim. Bende 42" philips var izleme mesefem 3.5 m tv kurup karşısına oturduğumda ilk söylediğim "- acaba 47" mi alsaydım" oldu. o yüzden buna dikkat edin derim. İllaki lcd tv olsun diye tv almayın. izleme mesafenize göre uygun boyutu seçin gerekirse biraz daha para biriktirin derim.
  • Fatura yola çıkmadan kesilir ve kesildiği andaki kur ile fiyat geçerlidir diye biliyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: PERSONELCİ

dün plazma sipariş ettim bugun fiyatı 50 tl düştü. ürün şu an kargoda. pazartesi bende olur. bu durumda benim bu 50 ytlyi geri isteme hakkım var mı? bu durumla karşılaşan biri varmı acaba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.