istanbul bahçelievlerde oturuyorum ve uydunete geçmeyi düşünüyorum. bu civarda uydunet kullanan varsa yardımcı olsun :)
1mb sınırsız internete geçmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: a.koksal
istanbul bahçelievlerde oturuyorum ve uydunete geçmeyi düşünüyorum. bu civarda uydunet kullanan varsa yardımcı olsun :)
1mb sınırsız internete geçmeyi düşünüyorum.
ben bahçelievlerin türk böbrek vakfı(hizmet hastanesi) olan tarafındayım bende herhangibi bir sorun yok 1 mbps limitsiz kullanıyorum... Yeni abonelik iptali olmadan kablosuz modem kampanyası var ona geçmeyi düşünüyorum bu aralar...
yaylada oturuyorum gayet memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiye ederim
saol aytekin kardeş bende yaylada oturuyorum. 1mb sınırsıza gecmeyı dusunuyorum. sayfaları yenilerken yavaşlama yada o tür sorunlar oluyo mu hiç?
şimdiye kadar karşılaşmadım bana adsl den çok daha hızlı geldi 1mbt kullanıyorum... Zaten kablo tv abonesiydim baglantılarını falan kendim yaptım sadece eve gelip ayırıcıları taktılar.... baglantıya gelenlerde 5 mbt baglantı sandılar... docsis 3,0 modem kullanıyorum onunda farkı olabilir...... 1mbit almanya baglantısı daha iyisi çıkarmı bilmiyorum :))
kardes bu almanya olayı nası oluyo ben orasını anlamadım :) bide senin modem bedeva verdikleri deil mi? :))
siteden baglantının kalitesini ölçüyorsun bende berlinden ölçüm yaptım ... ben kampanyadan üye olmadım ve taahhüt vernedim...