Şimdi Ara

ist. bahçelievlerde uydunet kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul bahçelievlerde oturuyorum ve uydunete geçmeyi düşünüyorum. bu civarda uydunet kullanan varsa yardımcı olsun :)

1mb sınırsız internete geçmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.koksal

istanbul bahçelievlerde oturuyorum ve uydunete geçmeyi düşünüyorum. bu civarda uydunet kullanan varsa yardımcı olsun :)

1mb sınırsız internete geçmeyi düşünüyorum.

ben bahçelievlerin türk böbrek vakfı(hizmet hastanesi) olan tarafındayım bende herhangibi bir sorun yok
    1 mbps limitsiz kullanıyorum...
    Yeni abonelik iptali olmadan kablosuz modem kampanyası var ona geçmeyi düşünüyorum bu aralar...
  • yaylada oturuyorum gayet memnunum hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiye ederim
  • saol aytekin kardeş bende yaylada oturuyorum. 1mb sınırsıza gecmeyı dusunuyorum. sayfaları yenilerken yavaşlama yada o tür sorunlar oluyo mu hiç?
  • şimdiye kadar karşılaşmadım bana adsl den çok daha hızlı geldi 1mbt kullanıyorum... Zaten kablo tv abonesiydim baglantılarını falan kendim yaptım sadece eve gelip ayırıcıları taktılar.... baglantıya gelenlerde 5 mbt baglantı sandılar... docsis 3,0 modem kullanıyorum onunda farkı olabilir...... 1mbit almanya baglantısı daha iyisi çıkarmı bilmiyorum :))
     ist. bahçelievlerde uydunet kullanan?
  • kardes bu almanya olayı nası oluyo ben orasını anlamadım :) bide senin modem bedeva verdikleri deil mi? :))
  • siteden baglantının kalitesini ölçüyorsun bende berlinden ölçüm yaptım ...
    ben kampanyadan üye olmadım ve taahhüt vernedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netspeed İstanbul'da
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.