Şimdi Ara

İşsiz gencin Bim macerası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞU SIRALAR FORUMDA DOLANAN ZEBANİLİ CSB'LERDEN BIKMIŞ OLDUĞUNUZU DÜŞÜNDÜM VE YILLAR ÖNCE DAHA ZEBANİLİ KONULAR YOKKEN YAZDIĞIM CSB'Yİ UPLAMAK İSTEDİM

Geçenlerde evden çıkıp dolaşayım demiştim,bizim mahallede biraz enteresan bir yerdir ama doğma büyüme buralıyım her neyse Bim vardı gidip peynirli döner alayım dedim. kasada 2-3 genç çocukla karşılaştım bana senin önüne geçeceğiz yoksa indiririz dediler,bende onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylediğime taş gibi bim caramel waffle paketiyle vurdular yere çakıldım sonra önüme geçtiler kasiyer hiç bir şey almamışsınız dedi,gençlerde üstümüzde ''Adidas don var aldığımızda güzel görünüyor diye girdik üstümüzde kalsa olmaz mı ?'' demelerine kalmadan kasiyer aaa pislikler şortun üstüne don giymişlerrr diye bağırdı.Sonra bunlar para ödemeden çıktı bende 6 yıl FBI'da çalışmış bir ajanım bunları takip ettim.En sonunda bunlar benim eve geldiler daha önce onları hiç görmemiştim biraz daha takip edince bizim alt katta oturduklarına şahit oldum .Eve gittim duş aldım ve hemen alt kata indim hemen kapıyı çaldım açtıkları gibi sırıttılar ve kapıyı kapattılar.Sonradan duş aldıktan sonra giyinmediğimi farkettim ve eve koştum.Giyindikten sonra daha önce 5 aylık Bimcell aboneliğim ve 7 ay yapımda çalışmamdan dolayı bana hediye edilen oyuncak kangalı yanıma aldım bu kangalı çalıştırdım an insanlara saldırıyor ve ısırıyordu bir daha inip kapıyı çaldım yine çetenin başu kapıyı açtı ve bana bakıyorum bu sefer kıyafetlerini giymeyi unutmamışsın yanındaki de oyuncağın mı? güzel çocuk ahahah dedi ve kapışma başladı kangal oyuncağımı çalıştırıp üzerlerine attım ve hepsini parçaladı ondan sonra bir tanesinin kafatasını alıp arka bahçeye gömdü sonra onu kapatıp odama koydum ve bu günde olaylı bir şekilde sona ermişti yatağıma gittim ve uyudum.

CSB

2.Bölümde görüşmek üzere

2.BÖLÜM: Ertesi sabah uyandığımda kendimi bir ormanda buldum bir tanesi kafatasız üç tane iskelet beni bağlamış ve etrafımda dönerek kemiklerini çıtlatarak müzik yapıyorlardı.Selamun Aleyküm dedim takmadılar bile bana kötü bir şey yapacaklarını anlamıştım.Neyseki yanımda Bimcell'in hediye ettiği oyuncak köpeğimin acil çalıştırma bilekliği bulunuyordu,nasıl çalışıyor derseniz bilekliğin üstünde kırmızı bir düğme var ona bastığım anda kangalımın içindeki GPS devreye giriyor ve bulunduğum noktayı belirleyip kuyruk roket takımlarıyla uçarak yardımıma geliyordu.Bağlı olmama rağmen düğmeye zar zor bastım.Kangal gecikmedi gelince dilini anında dışarı çıkardı salyalar akıtıyordu bende ona hadi oğlum dedim ve bütün iskeletleri alıp gitti sanırım arka bahçeye gömmeye gitmişti oysa ben onun beni çözmesini sonra eve götürmesini beklemiştim.Aradan yaklaşık 11 saat geçmişti çok acıkmış ve susamıştım,burdan kurtulmamın yollarını ararken karşıma çıkan şey beni çok şaşırtmıştı!

CSB

3.Bölümde görüşmek üzere

3.BÖLÜM:Karşıma çok acayip bir hayvan çıkmıştı bir ayıya benziyordu ama rengi sarıydı hemen Bim'den aldığım fotoğraf makinemi çıkarıp fotoğrafını çektim işte fotoğraf:

İşsiz gencin Bim macerası...

Sürekli ona baktığımdan rahatsız olunca elindeki balı bırakıp geldi ve bana ne bakıyorsun yaw? dedi.Birazcık şaşırarak baktım sonra ona ne olduğunu sordum bana bir ayı olduğunu ancak normal ayılara benzemediğini Disney ayısı olduğunu ve Disney'de çalıştığını söyledi bende ne disneyi kardeşim diyince bana arkamdaki koca şatoyu göstererek burası Disney Land Fransa burası dostum diyince şok oldum Bim'e gitmek içindışarı çıktım ve Fransaya geldim.Her neyse koşa koşa bir telefon klübesine gittim ve evi aradım sonra telefonu benim kangal açtı ve aynen şöyle dedi I want to play a game,bunu duyunca tepem attı ve ağzını yüzünü kırarım senin dedim ardından bana 24 saat içinde eve gelmessen annenin ve babanın kafataslarını bahçede gömülü bulursun dedi ve ben cevap veremeden kapattı işsiz gencin asıl macerası ve 24 saat den geri sayım başlamıştı,ama asıl şok bunca yıllık can dostum kangalın bana ihanet edip kötü adam olmasıydı.oturup düşündüm Türkiye'ye nasıl 24 saatte gidebilirim diye dakikalarca düşündüm ancak jeton geç düştü neden uğraşıyorum ki uçağa binsem rahatca yetişirim dedim ve hemen uçak bileti almaya gittim uçaklar bilet alındığı yerden kalkıyormuş şansıma Fransa Türkiye arası yolculuk bileti istedim bileti verdiler ücreti istediler bence Bim kredi kartımı verince fransızca bu kartın firmalarında geçmediğini söylediler bende ona yumruğu indirmiyim şimdi suratına dedim ve hemen yusuf yusuf iyi uçuşlar diyip beni gönderdi.Türkiye'ye eve zamanında vardım kapıyı bana kangal açtı annemi ve babamı bağlamıştı ve aramızda aynen şu konuşma geçti:

CSB

4.Bölümde görüşmek üzere

4.BÖLÜM:Kangal:Tekrar karşı karşıyayız ama bu sefer düşman olarak...
    Ben:Neden kangal neden?!!!
    Kangal:Sen sürekli bana ihtiyaç duyuyorsun her zaman seni ben kurtarıyorum bütün sorunları ben çözüyorum zaten seni ormandan kurtarmayarak gerekli cevabı verdiğimi sanıyordum...
    Ben:İkimizinde birbirimizi desteklediğini sanıyordum sana pil ve kemik almıştım o kadar unuttun mu?
    Kangal:HAYIRRRR!!! sen beni güçlendirmiyor aksine küçültüyorsun geçte olsa sen olmadan da yapabileceğimi anladım!
    Ardından sen bilirsin diyerek sadece babamın ve benim bildiğim silahın bulunduğu çekmeceyi hızlı bir reflekse açıp ona doğru ateş ettim ama kaçtı sonra nereye kaçtığını anlamaya çalışırken üzerime atladı ve bana kafatasını alacağımm dedi.Elimle onu önlemeye çalıştığım anda babamın ipi çözmüş olduğunu gördüm ve arkadan gelip kangala bırak onu yoksa iindiririm dedi oda indirde görelim dediği anda babam taş gibi Bim caramel waffle paketi ile köpeğe vurdu sonra köpeğin pilleri düştü ve kapandı baktığımda pil yatağının yamulmuş oldugunu ve artık tamamen aramızdan ayrıldığını gördüm bi anda yan tarafta takım elbiseli bir adamın kemanla hüzünlü müzik yaptığını gördüm ve adamla aramızda şu konuşma geçti:
    Ben:Hikaye mi film mi ne müzik yapıyon?
    Adam:Cool story sonuçta senaryo tarzı bir şey bu hikaye de sanılabilir çalıyorum işte ne zararım var.
    Ben Burnunun ortasına yumruğu indirmeyeyim git başımdan.
    Ardından adam gitti sonra annemide çözdük ve ailecek birbirimize sarıldık...

Sezon Finali

Yeni sezonda görüşmek üzere

Gelecek sezonun ilk bölümünden kısa bir kesit: Ben:Senin sıradan bir kemancı olmadığını biliyordum!
    Kemancı:Ne oldu çok şaşırmışa benziyorsun hahahaha!

YENİ SEZON İLK BÖLÜM:Yine olaylı mahallemde bir sabah uyandım ama artık yeni bir hayat başlamıştı artık kangalımı her sabah olduğu gibi dışarı çıkaramayacaktım,gezdiremeyecektim.Bende moral olsun diye Bime gitmeye karar verdim bir paket topitanem 2 kutu da Le Cola aldım ve kasaya geldiğimde keman çalan adamla karşılaştım kasiyer olmuştu ve aynen şöyle konuştuk.
    Ben:Senin sıradan bir kemancı olmadığını biliyordum!
    Kemancı:Ne oldu çok şaşırmışa benziyorsun hahahaha! şaka bir yana ek gelir işte ne yapacaksın devletin bizi düşürdüğü şu duruma bak.
    Ben:Haklısın kardeşim,haklısın.
    Kemancı:Bu arada oyuncak kangallar satışa geldi almak ister misin?
    Ben:YAW SİZ BELAMISINIZ KARDEŞİM AZ KALSIN KAFATASIMI BAHÇEYE GÖMECEKTİ ZOR KURTULDUM SİZ BİDA AL DİYORSUNUZ CİNNET Mİ GEÇİRTECEKSİZİN BANA!!!
    Kemancı:Tamam abi kızma.
    Ardından parayı ödemeden çıktım ve telefonuma bir mesaj geldi mesaj FBI'dan geliyordu ve aynen şöyle diyordu ''Bro ocağına düştük :( burda işler iyi gitmiyor yeteneğine ve tecrübene ihtiyacımız var,geri dön!'' bu mesaj beni çok düşündürdü yaşadıklarım onca şeyden sonra tekrar halka hizmet edicektim gidip FBI ile konuştum ve işe hemen alındım.Orada bir de kangal vardı arama kurtarma için.Onu aldım ve ilk göreve çıktım yaklaşık 3-4 gün önce kaybolan 3 tane genci aradıklarını söylediler sanırım en son Bim den çıkarken görülmüşler onu aramaya koyulduk köpek koklayarak bulmaya çalışıyordu kafasına bir tane şaplatıp ne kokluyorsun GPS yoh mu sende GPS? dedim yanımda gelen başka bir FBI calışanıda ne GPS'i manyak mısın sen? köpekte GPS mi olur? dedi bende benimkinde var dedim o da bana yaw he he dedi.Devam ediyorduk aradan uzun bir zaman geçmişti köpeğe eğer 5 saniye içinde onları bulursan sana bir ödülüm var dedim köpek 1 saniyede onların cesedini buldu bende aferin oğlum yarın sana hediyeni getirecem dedim yanımda ki adamla cesetlere baktık sadece iskeletleri kalmıştı,tanesinin kafatası yoktu,ilginçti onları alıp teslim ettik ertesi gün kangala hediye olarak pil getirdim benim rahmetlide çok severdi al hediyen oğlum deyip pilleri verince kangal beni kovalamaya başladı ve bende kaçtım ikimizde çok süratliydik artık yorulmaya başlamıştım beni yakalayacaktı ve...

Bölüm sonu yeni bölümde görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhantiryaki1 -- 31 Temmuz 2017; 23:22:20 >

• FBI dan sonra okumadım.Ve sakın okumayın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peynirli döner
    peynirli döner
    peynirli döner
    peynirli döner
    peynirli döner
    peynirli döner
    peynirli döner
  • Okumadım ve hayatımdan 5 dk kazandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Okumadım ve hayatımdan 5 dk kazandım.

Yanlız hocam bu 5 dakkada okunacak şey değil bitirirsin 2 dakika olmadan.
  • OKUDUGUMA LANET ETTIM. TAVSIYEMDIR OKUMAYIN!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cogunluk okuma yazmış okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AİLE EVİNDE İŞSİZ YAŞAMAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

cogunluk okuma yazmış okumadım

Okuma yazıyorlar ama arada gülüyorlar
  • olmamış kardeş berbat
  • okudum.gülmedim ama yinede okuyun.
  • Okuyamadim olmamis

• Yorumlari dinledim okumadim , mutluyum .
  • Berbat olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Okumadım ve hayatımdan 5 dk kazandım.

Yanlız hocam bu 5 dakkada okunacak şey değil bitirirsin 2 dakika olmadan.

Belki okuma yazmasıs zayıf

• 2.Bölüm geldi
  • Emege saygi okudum repini verdim kardes

• Ceyregini okudum pismanim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Ceyregini okudum pismanim

1.bölümün çeğreyi mi?
    2.bölümün çeğreyi mi?
    yoksa tamamının çeğreyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Ceyregini okudum pismanim

1.bölümün çeğreyi mi?
    2.bölümün çeğreyi mi?
    yoksa tamamının çeğreyi mi?

Ilk kelimenin cegreyi

• 3.Bölüm eklenmiştir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.