Şimdi Ara

ISS Şikayet ve Memnuniyet Durumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayetvar sitesinde yayınlanan şikayet ve memnuniyet düzeyine göre sonuçlar bu şekilde.

Sizin Fiyat/Performans olarak en memnun olduğunuz ISS hangisi? Oy kullanırsanız sevinirim.

OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYIN

ISS Şikayet ve Memnuniyet Durumları

• TT 100 mbit 150₺ ödüyorum 2015 ten beri bi problem yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/P olarak çok cazip görünmüyor hocam Türkiye şartlarında ortalama fatura tutarı maksimum 50 TL olması gerekirken 150 TL çok fazla.
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmHyp3rioN

TT 100 mbit 150₺ ödüyorum 2015 ten beri bi problem yaşamadım.
    Ayda 150TL fatura ödeyecek kadar bir müşteriyi bulmuş firma memnun etmesinde napsın
  • umidoo kullanıcısına yanıt
    Tivibu vs de var

• hocam tabi bu işler biraz bütçe meselesi ama şunu bilmek gerekir ki türkiyede internet fiyatları dünya ortalamasına bakıldığında hem düşük hızlarda hemde fahiş fiyata satılmakta. en basit örnek 100 mbps kullanıyorsun upload hızın 4 mbps bu nedir yahu... çocuk mu kandırıyorsun. işi kötü tarafı devletin her b..ka karışıp üst sınır alt sınır belirlerken internet tekel firmalarına gıgı çıkmaması ve millet olarak düdüklendiğimiz konulara ses çıkartmamamız. dünyada görüyorsunuz adamlar ayaklama yüzünden vergileri geri çekiyorlar koltuk korkusu yüzünden geri adım atıyorlar. biz koyun abi daha bu kafayla çok öpen olur bizi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.