Şimdi Ara

ISS'lere dağıtılan 5000 port hakkında bilgi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

En çok portu Superonline almış (1441 tane). Bizim oraya (ve bi sürü yere) sadece 32 tane port verilmiş. Umarım bende alabilirim bu portlardan :(

Superonline ADSL dağıtacağını söylediği ilk gün kayıt yaptırmıştım. (CeBiT fuarında duymuştum hatta) O gün bugündür (6 ay oluyor) bekliyorum. Superonline'ı aradım Nisan içinde başlayacakmış dağıtım fakat fiyatlar belli değil imiş. Ha birde Superonline ADSL

Son söz: Telekom ben senin...

• Sadaka gibi port verilmiş ISS lere, eşe dosta verildikten sonra belki sana da kalır bir port
  • YA 200 BİN PORT DAHA AÇILACAK VERSENE ŞÖYLE 50 YADA 100 BİN PORTU ISS LERE KARDEŞİM :) HEM ONLAR TELEKOMDAN DAHA PAHALIYA SATACAKLAR TABİİ HERKES TELEKOMA HÜCUM EDECEK BEN SUPERONLİNE I TERCİH EDERİM ÇÜNKÜ DİAL UP DA BİLE KALİTESİ BELLİ OLUYOR BAĞLANTININ. SUPERONLİNE KULLANDIM ŞU AN TTNET VAR KÖTÜ BAĞLANTI AMA SUPERONLİNE DAHA İYİ
  • ya birakin iss leri... ttnet kullanin bence... biliyorsunuz ttnet o iss lerin agizlarini kapatmak icin soktu emziki... her zmn merkezden yana olun ;)...
  • Tekelden yana olalım yani. Tekelini devam ettirsin, bizi sömürsün diye devam edelim. Haklısın.
  • bugün superonline dan mail geldi.yakında hizmete başlıyacagız gibisindne.adsl modemlerin satışına başlanmışancak tarifeler hakkında bir bilgi yok.ü

alternatif çıkması bence iyi.dial up da superonline,vs.. olmasaydı sizce ttnet bu akdar ucuza internet bağlantısı verirmiydi???
  • polemike girmicem....daha once bu konu konu$uldu zaten...tamam siz adsl de superonline uyesi olun... karismiyorum... ben tekel ci degilim merak etme;) biraz mantiksal olarak du$unuyorum sadece...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozan</i>
    <br />bugün superonline dan mail geldi.yakında hizmete başlıyacagız gibisindne.adsl modemlerin satışına başlanmışancak tarifeler hakkında bir bilgi yok.ü

alternatif çıkması bence iyi.dial up da superonline,vs.. olmasaydı sizce ttnet bu akdar ucuza internet bağlantısı verirmiydi???
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

[pray]Ben de 4 aydır Superonline'ın cevabını bekliyorum, ön başvuru formunu doldurduktan sonra. Keza Turk.Net'den de bekliyorum... Henüz hiçbirinden bir haber çıkmadı. Telekom'a olan müracaatımın (Bebek Santrali), Nisan sonu-Mayıs başı hizmete açılacağını söylüyorlar.

Ancak Superonline, Web Sitesinde "Superonline" marka iki model ADSL modemin satışına başladı bile. Büyük ISS'lerin içinden bilgi alabilen birileri varsa, bu ISS'lerin ADSL himetinin tüketiciye kaça patlayacağı belli olur. Ancak unutmayın, bu ISS'lere verilen portlar (yani fiziksel olarak donanım) Telekom santralleri bünyesinde; bir problem çıkarsa bunu gidermek de Telekom personeline düşecektir!

Ben işyerimde Türkiye'de ilk hizmete verilen ADSL servisini kullanan kobaylardanım (Tahtakale Santralı). Zaman zaman bağlantının kopup 2-3 gün hiç gelmediği, veya gün içinde defalarca koptuğunu defalarca yaşadık. Telekom'a açıp sorduğumuzda ne mi oluyordu? Bana göre hiç!... Adamlar zaten oturdukları yerden abonenin durumunu (yani koptuğunu) pekala görüyorlar ama ya canları istediklerinde, ya da sorun giderilebildiği zaman tekrardan on-line olabiliyorduk. Ancak daha sonra hiznete giren başka bölgelerde (örneğin Etiler/Levent) başlatılan ADSL hizmetlerini alanların bu kadar şikayetçi olmadıklarını da biliyorum.

Bakalım bu iş nasıl sürecek????

• Yaklasık 5 senedir superonline abonesiyim ve her türlü sorunumda destek@superonline.com gecte olsa bana ayrıntılı cevaplar vermiştir fakat son zamanlarda sorunlarımı ilettigim superoline ın bana cevabı su oluyor:
    - sizinde bildiginiz gibi alt yapı sorunları bizim haricimizde olusan problemler bu sorunlardan daha az etkilenmeniz icin elimizden geldigince calışmalarımızı istekleriniz dogrultusunda yapmaktayız lakin bir noktadan sonra alt yapısal konularda müdehale etme sansımız olmuyor falan filan ..

Fazla söyleyebilecegim bisey yok bende dial-up ta ve hizmet kalitesinde superonline ın üstüne tanımam ve cidden bu aralar alt yapı sorunları onları dahi zor durumda bırakıyor...yinede ben kaliteli hizmet vereceklerine inanıyorum ttnet e göre unutmayın cezayir depreminde superonline aboneleri sürünerek te olsa baglanıyordu ama ttnet güümm ama altyapıda ve adsl de belkide bayaa daha önemli ....[akum]

• adamlar yeni tarfe gak guk yumuşak g deyip geçirip duruyorlar al işte 32 port demiş sy bu nedir yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.